首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The long history shatters its ground. B、The canals under it begin to collapse. C、It is getting increasingly warmer. D、It is fl
A、The long history shatters its ground. B、The canals under it begin to collapse. C、It is getting increasingly warmer. D、It is fl
admin
2014-12-18
52
问题
TUVALU, a tiny country in the Pacific Ocean, has asked for help as it fears it will be swallowed up by the sea. Storms and huge waves are a constant threat and none of Tuvalu’s nine little islands is more than five meters above sea level. Salt water is already entering the country’s drinking water supply, as well as damaging plants that produce fruit and vegetables. Without urgent help, the country’s days are numbered. But Tuvalu is not the first place to face sinking into the sea. Venice, a historic city in Italy best known for its canals, has sunk about 24cm over the past 100 years. Experts say that it will have sunk another 20-50cm by 2050. A century ago, St. Mark’s Square, the lowest point in the city, flooded about nine times a year. Nowadays, it happens more than 100 times. While Venice is slowly sinking into the mud on which it stands, Tuvalu’s rising sea level is caused by global warming. The average global temperature has increased by almost 0.5 degree centigrade over the past century. Scientists expect it to rise by an extra 1-3 degrees over the next 100 years. Warmer weather makes glaciers melt, adding more water to the ocean. The warmer temperatures also make water expand, so it takes up more space, causing the sea level to rise. The sea level has risen about 10-25cm in the last 100 years. The main cause of global warming is human pollution. Through burning coal, oil and gas, people have been increasing the greenhouse gases in the atmosphere, such as CO
2
. This adds to the power of the greenhouse effect, making the planet even warmer.
23. How is Tuvalu endangered?
24. What is the problem with St. Mark’s Square?
25. Why are human beings responsible for the mentioned disaster?
选项
A、The long history shatters its ground.
B、The canals under it begin to collapse.
C、It is getting increasingly warmer.
D、It is flooded far more often than before.
答案
D
解析
原文提到,St.Mark’s Square现在遭受水灾的次数比一个世纪前多得多,故D是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hrm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Shethinksthemanshouldtakemoremoney.B、Shehasalreadywithdrawnmoneyforthetrip.C、Shehastostudyinsteadoftrave
A、Theylikedtohavemusicintheoperatingroom.B、Theysolvedproblemsbetterwhilelisteningtomusictheyliked.C、Theypref
A、Cropproductionbecameincreasinglyspecialized.B、Economicdepressionsloweredthepricesoffarmproducts.C、Newbankinglaw
Usingacomputermayprotectagainstmemorylosslateinlife,aslongasyoualsomakesuretoexercise,anewstudysuggests.
Apersonalizedbloodtestthatcanidentifytumor(肿瘤)DNAcouldbethefirststeptowardsalong-promisedrevolutioninthewayc
A、Saltyandsour.B、Sweetandsalty.C、Saltyandspicy.D、Spicyandbitter.B文章中提到,总的来说,孩子们最容易分辨的是甜味和咸味;对于他们来说,很难区分咸味和酸味、咸味和辣味,故
EveryoneremembersthewhitewashingsceneinTheAdventuresofTomSawyer.Buthowmanyrecallthescenethatprecedesit?Havin
Ataneventwherealleyesareonnewcarsfromworld-classdesigners,buddingautomotivedesignersaregettingtheirfeetwetw
TheconclusionofanewstudybysociologistsfromtheUniversityofTorontowon’tcomeasasurprisetoworkingwomen:theyfee
A、Themanshouldbemoreunderstanding.B、Themanneedn’tworryabouthisgirlfriend.C、Thegirl’sviewoftheworldmaybederi
随机试题
世界贸易组织的各项协议所涉及的领域不包括()。
某研究者为了评价拜新同治疗高血压的效果,从10家市级医院中随机抽取200名高血压患者,并随机分为两组,一组服用拜新同,另一组服用安慰剂,随访6个月,观察血压的变化情况,比较、分析两组的效果,以判断拜新同的疗效。这种研究属于
急性左心功能不全,常伴有
下列现象,违反了诚信原则的有()。
在Windows98中许多应用程序的“文件”菜单中都有“保存”和“另存为”两个命令,下列说法中正确的是()。
不属于风险分析好处的是()。
下列各项中,免征房产税的有()。
在事实上导游证无法使用的情况下,行政机关对其进行取消登记的行政管理行为是对导游证的()。
简述古代西亚的主要文化成就。(华南师范大学2006年世界古代中世纪史真题)
说明页表的组成与程序逻辑地址到内存物理地址的变换过程。快表是一定要有的吗?说明快表内容的组成与读写原理。
最新回复
(
0
)