首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Demands for stronger protection for wildlife in Britain sometimes hide the fact that similar needs are felt in the rest of Europ
Demands for stronger protection for wildlife in Britain sometimes hide the fact that similar needs are felt in the rest of Europ
admin
2012-12-13
44
问题
Demands for stronger protection for wildlife in Britain sometimes hide the fact that similar needs are felt in the rest of Europe. Studies by the Council of Europe, of which 21 countries are members, have shown that 45 per cent of reptile(爬行的)species and 24 per cent of butterflies are in danger of dying out.
European concern for wildlife was outlined by Dr. Peter Baum, an expert in the environment and nature resources division of the council, When he spoke at a conference arranged by the administrators of a British national park. The park is one of the few areas in Europe to hold the council s diploma for nature reserves of the highest quality, and Dr. Baum had come to present it to the park once again. He was afraid that public opinion was turning against national parks, and that those set up in the 1960s and 1970s could not be set up today. But Dr. Baum clearly remained a strong supporter of the view that natural environments needed to be allowed to survive in peace in their own right.
No area could be expected to survive both as a true nature reserve and as a tourist attraction, he went on. The shortsighted view that reserves had to serve immediate human demands fur out door recreation should be replaced by full acceptance of their importance as places to preserve nature for the future. "We forget that they are the guarantee of life systems, on which any built-up area ultimately depends, "Dr. Baum went on, "We could manage without most industrial products, but we could not manage without nature. However, our natural environment areas, which are the original parts of our countryside, have shrunk to become mere islands in a spoiled and highly polluted land mass."
Recent studies by the Council of Europe show that _______.
选项
A、it is only in Britain that wildlife needs more protection
B、certain species of reptiles and butterflies in Europe need protecting
C、there are fewer species of reptiles and butterflies in Europe than elsewhere
D、all species of wildlife in Europe are in danger of dying out
答案
B
解析
事实细节题。本题问“欧洲委员会最近的研究表明了什么?”A(只有在英国,野生动物需要更多的保护)由文章首句(不仅仅在英国,在欧洲的其他地方,许多物种都面临灭绝的危险)可排除;D(欧洲的某些爬行动物和蝴蝶需要保护)与文章第二句(欧洲委员会组织的研究表明,45%的爬行动物和24%的蝴蝶正面临着灭绝的危险)相符,故为答案。C(欧洲的爬行动物和蝴蝶的种类比其他地方少)在文中没有合理的依据,故排除;D(欧洲的所有野生物种都处于灭绝的危险之中)与文章第二句矛盾。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hyw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
IftwoscientistsatLosAlamosNationalLaboratoryarecorrect,peoplewillstillbedrivinggasoline-poweredcars50yearsfro
Aboutacenturyagomorepeoplewouldnothaveappreciatedthestudyofaforeignlanguageastheydotoday.Gonearethosedays
A、Inanairplane.B、Inahotel.C、Inarestaurant.D、Inastore.B根据对话中男士提到的norooms和女士提到Thatmanhadareservation(那位男士有预约)可推断出
EatanApple(Doctor’sOrders)Thefarmstandisbecomingthenewapothecary(药剂师),preparingandgivingoutapples—notto
Manypeople______(理所当然地认为)marriageisthegoalofeveryyoungwoman’sinmostthought.
Todaywearegoingtopracticeevaluatingthemaintoolusedwhenaddressinggroups—the【B1】______.Therearethreemaineleme
Todaywearegoingtopracticeevaluatingthemaintoolusedwhenaddressinggroups—the【B1】______.Therearethreemaineleme
Someteachersbelievethatstudentswhoscorehighin______needstendtomakehighergradesincollegethanthosewhoscorelow
SegregationmadeitdifficultforblackAmericanstobecome______intothelargermiddleclasscultureanditsvalues.
A、Onholiday.B、Onbusiness.C、Bythegreatlakes.D、Intheoffice.B由男士提到的Ihavehadacoupleofnegotiations.(我有几个谈判)可知,男士忙于工作
随机试题
国际货运代理人应具备的业务素质。
下列描述不正确的是______________。
炉窑砌筑冬期施工时,需采用蓄热法和加热法进行养护的浇注料有()。
通过证券交易所的证券交易,投资者持有一个上市公司已发行的股份的30%时,继续进行收购的,除国务院证券监督管理机构免除发出要约的以外,应当依法向该上市公司所有股东发出收购要约。()
试比较抗日民族统一战线与国民大革命时期的革命统一战线。
以下刑罚措施中,由公安机关担负执行的是()。
亚里士多德认为,自由教育是“自由人”(即奴隶主贵族)所应享受的,它以自由发展理性为目标。自由教育的实施需要两个基本条件,分别是闲暇和()。
A、 B、 C、 Cisn’tit?反意疑问句→肯定回答
亚洲是我们的共同家园。亚洲拥有全球60%以上的人口和30%以上的经济总量,在世界经济普遍低迷的形势下,亚洲己成为当前世界经济发展高地,是世界上最具发展潜力的地区之一。同时无须讳言,当前亚洲也面临经济下行压力较大、安全问题复杂、非传统安全挑战增多等问题。东南
A、Apairofshoes.B、It’smypleasure.C、That’llbefine.D、I’msosorry.A本题考查对于What引导的特殊疑问句的回答。题目问:“你想为Jim买什么东西?”回答应明确表明是什么物品。
最新回复
(
0
)