首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The chocolate bar manufacturer at the centre of an extortion threat says there’s no confirmed link between its products and illn
The chocolate bar manufacturer at the centre of an extortion threat says there’s no confirmed link between its products and illn
admin
2015-09-26
57
问题
The chocolate bar manufacturer at the centre of an extortion threat says there’s no confirmed link between its products and illnesses reported by people who ate them.
MasterFoods regional President Andy Weston-Webb said about 30 people called the company’s helpline on Wednesday with various health complaints after eating Snickers and Mars Bars. But "there has been no proper connection reported or established," he told the ABC.
"We’ve had a variety of symptoms—reported headaches, several people with flu-like symptoms, nausea, diarrhea. We’re obviously taking each and every case very seriously. We’ve spoken to each person and fortunately the people who have reported in are all feeling much better now. "
About one million Snickers and Mars Bars will be destroyed on Friday due to the extortion bid. The company recalled the chocolate bars from sale in NSW last Friday after it received three letters claiming seven bars had been contaminated in the Sydney area.
A fourth letter was received on Wednesday at MasterFoods’ head office in Ballarat, Victoria. "We passed it immediately to police and the extortion threat remains against a third party organisation in Sydney," Mr. Weston-Webb said. "The new letter did not require us to change our current or future course of action...We continue to remove Mars and Sni-ckers bars from the shelves and we will also commence destruction of the bars tomorrow. We’d like to bring some closure to this episode."
MasterFoods received the latest letter on the same day tests confirmed a Snickers bar sent to the company’s head office last month was contaminated with a pesticide-like substance. A scientific report on the chocolate bar was inconclusive in defining the contaminant but revealed the substance was similar to a number of commercially available pest poisons and could be harmful to children, NSW police said.
Mr. Weston-Webb said the priority was to destroy the "hundreds and thousands, possibly over a million bars" so there was absolutely no risk of contamination. "We have a(destruction)plan with the food authorities, we plan to start that tomorrow. It will be done in a safe and supervised way," he said.
Mr. Weston-Webb said the plan would be carried out by deep burial at a landfill site at Lucas Heights, in Sydney’s south. "We’ve discussed this destruction process with the environmental protection authority and other experts in the field and we have been advised that deep burial is the preferred option, on the basis of security, responsible environmental management and efficiency," he said.
Snickers and Mars Bars would not be returned to shops until MasterFoods was completely sure it was safe to do so, Mr. Weston-Webb said. Mr. Weston-Webb has not yet seen financial figures to show how badly the recall has affected the company. Members of the public were continuing to report stores still selling the bars, he said. "We’ll continue to be vigilant. We want to make sure nobody is selling products until we feel it is completely safe," Mr. Weston-Webb said.
All of the following are the health complaints caused by the poisonous bars EXCEPT______.
选项
A、flu-like symptoms
B、nausea
C、diarrhea
D、heart disease
答案
D
解析
推理题。文章第三段第一句We’ve had a variety of symptoms—reported headaches,several peoplewith flu-like symptoms,nausea,diarrhea.提到了[A]、[B]和[C]三个选项,但是并未提及[D],所以选[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i0XK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Nowadays,mostcollegesanduniversitiesencouragestudentsto
PeoplelivingonpartsofthesouthcoastofEnglandfaceaseriousproblem.In1993,theownersofalargehotelandofseveral
TheVictorianshadbecomeaddictedtospeedandtheywantedtogoeverfaster.Timewasmoneyandefficiencybecame【C1】______im
WhatdidNASA’sConstellationProgrammeoriginallyplantodo?
Didyouknowthatataskthat’sinterrupted(1)_____50%longerandhas50%moremistakesthananuninterruptedone?Ittakesa
Didyouknowthatataskthat’sinterrupted(1)_____50%longerandhas50%moremistakesthananuninterruptedone?Ittakesa
Sugarlessyoghurtcouldhelpbeatbadbreath,toothdecayandgumdisease,sayscientists.Japaneseresearchersfoundeatingthe
Sugarlessyoghurtcouldhelpbeatbadbreath,toothdecayandgumdisease,sayscientists.Japaneseresearchersfoundeatingthe
Shemanagedtoput______somemoneyeverymonth.
Everyonelovesanunderdog.ThenewsofDetroit’sbankruptcyonJuly18th,thelargesteverfiledbyanAmericancity,madehead
随机试题
布兰奇心功指数可评定运动员心血管功能状态,其超过200时则表明()。
27岁经产妇,妊娠27周出现皮肤瘙痒,巩膜轻微发黄半个月,无其他不适。血压126/84mmHg,前次妊娠有同样病史,于产后黄疸自行消退。化验ALT140U/L。本例最可能的诊断是
以支气管、肺组织反复的感染和支气管阻塞为主要发病因素的疾病是
ISO的创建时间是:
假设刘某对丁区公安局罚款行为不服欲申请行政复议,则他可以向()提出。法院对刘某确认限制人身自由违法,罚款违法,退回罚款的诉讼请求应当怎样审理()。
导致通货膨胀的直接原因是()。
开设人口教育课、环境教育课、闲暇与生活方式课等新课程时要融合历史、地理、化学、生物、物理、卫生等学科知识。这是()。
为了提高运作效率,H公司应当实行灵活工作日制度,也就是充分考虑雇员的个人意愿,来决定他们每周的工作与休息日。研究表明,这种灵活工作日制度,能使企业员工保持良好的情绪和饱满的精神。上述论证依赖以下哪项假设?I.那些希望实行灵活工作日的员工
特别法
打开工作簿文件Exc.xlsx,对工作表“图书销售情况表”内数据清单的内容按主要关键字“图书类别”的降序次序和次要关键字“经销部门”的降序次序进行排序,完成对各类图书销售数量(册)总计的分类汇总(分类字段为“图书类别”,汇总方式为“求和”,选定汇总项为“数
最新回复
(
0
)