首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Although April did not bring us the rains we all hoped for, and although the Central Valley doesn’t generally experience the atm
Although April did not bring us the rains we all hoped for, and although the Central Valley doesn’t generally experience the atm
admin
2014-05-25
55
问题
Although April did not bring us the rains we all hoped for, and although the Central Valley doesn’t generally experience the atmospheric sound and lightning that can accompany those rains, it’s still important for parents to be able to answer the youthful questions about thunder and lightning.
The reason these two wonders of nature are so difficult for many adults to explain to children is that they are not very well understood by adults themselves. For example, did you know that the lightning we see flashing down to the earth from a cloud is actually flashing up to a cloud from the earth? Our eyes trick us into thinking we see a downward motion when it’s actually the other way around. But then, if we believed only what we think we see, we’d still insist that the sun rises in the morning and sets at night.
Most lightning flashes take place inside a cloud, and only a relative few can be seen jumping between two cloud or between earth and a cloud. But, with about 2, 000 thunderstorms taking place above the earth every minute of the day and night, there’s enough activity to produce about 100 lightning strikes on earth every second.
Parents can use thunder and lightning to help their children learn more about the world around them. When children understand that the light of the lightning flashing reaches their eyes almost at the same moment, but the sound of the thunder takes about 5 seconds to travel just one mile, they can begin to time the interval between the flash and the crash to learn how close they were to the actual spark.
It can be concluded from the passage that______.
选项
A、we should not believe what we see or hear
B、things moving downward are more noticeable
C、people often have wrong concepts about ordinary phenomena
D、adults are not as good as children in observing certain natural phenomena
答案
C
解析
本题足一道推理题。根据文中内容:过去知道从云层闪现地面的电光实际上是由地面冲向云霄的吗?我们的眼睛使我们误认为看到的是由上向下的运动,丽实际上恰好相反。C项正确。A项内容太过绝对。B项内容文中未涉及。D项内容错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i1UC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
LongbeforethewhitemancametotheAmerica,thelandbelongedtotheAmericanIndiannations.ThenationoftheCherokees(柴罗基
ItwasSunday.Thetrains【C1】______Agentlemanwaswalkingalongtheplatform【C2】______foraplace.Inoneof【C3】______hesawa
Thechildreninourfamilyarealways______totheirelders.
Becauseoftheirfrequentwars,manyoftheirinventionswerenomorethanimprovementsinthedesignofGreekweaponswithwhic
Businessisoftenseenasthe"badguy"inenvironmentalmattersbecausepeoplefeelthatbusinesseswilldoanythingtomakea
Mostpeopleretirefromworkbetweentheagesof60and65.Thishas【31】consequences,oneeconomicand【32】psychological.Eco
Lifeisnoteasy,soI’dliketosay"Whenanythinghappens,believeinyourself."WhenIwasayoungboy,Iwas【31】shytotalk
While______yourimagination,youshouldbealoneandcompletelyundisturbed.
Ayoungster’ssocialdevelopmenthasaprofoundeffectonhisacademicprogress.Kidswhohavetroubleingettingalongwiththe
ThatwassoseriousamatterthatIhadnochoicebut______thepolice.
随机试题
结肠、直肠的术前准备正确的是()
使子宫收缩力增强及增加子宫对缩宫素的敏感性的激素是使子宫内膜呈现增生期变化的激素是
根据美国哈佛医学院提出的“脑死亡”概念,不能确诊“脑死亡”的条件是
A、高位结扎及剥脱术B、旁路转流术C、切开取栓术D、全皮下切除植皮术E、大网膜移植术大隐静脉曲张的治疗
()是组织最活跃的因素,也是最有不确定性的因素。
[背景资料]某高速公路M合同段,路面采用沥青混凝土,路线长19.2:km。该路地处平原地区,路基横断面以填方3~6m高的路堤为主,借方量大,借方的含石量40%~60%。地表层以黏土为主,其中K7+200~K9+800段,地表层土厚7~8m,土的天
经济萧条时期,政府可以选择的货币政策有()。
对于北宋词人柳永的评价正确的是()。
从教育有史以来,除()以外,教育都具有阶级性的特征。
设三阶矩阵A满足|A—2I|=0,|2I+A|=0,|—3I+2A|=0,则|A|=[].
最新回复
(
0
)