首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why don’t birds get lost on their long flights from one place to another? Scientists have puzzled over this question for many ye
Why don’t birds get lost on their long flights from one place to another? Scientists have puzzled over this question for many ye
admin
2015-12-31
50
问题
Why don’t birds get lost on their long flights from one place to another? Scientists have puzzled over this question for many years. Now they’re beginning to fill in the blanks.
Not long ago, experiments showed that birds rely on the sun to guide them during daylight hours. But what about birds that fly by night? Tests with artificial stars have proved that certain night-flying birds are able to follow the stars in their long-distance flights.
A dove (鸽子) had spent its lifetime in a cage and had never flown under a natural sky. Yet it showed an inborn ability to use the stars for guidance. The bird’s cage was placed under an artificial star-filled sky. The bird tried to fly in the same direction as that taken by his outdoor cousins. Any change in the position of the artificial stars caused a change in the direction of his flight.
But the stars are apparently their principal means of navigation (航行) only. When the stars are hidden by clouds, they seemingly find their way by such landmarks as mountain ranges, coast lines, and river courses. But when it’s too dark to see these, the doves circle helplessly, unable to find their way.
The reasons why birds don’t get lost on long flights______.
选项
A、have been known to scientists for years
B、have only recently been discovered
C、are known by everyone
D、will probably remain a mystery
答案
B
解析
文中第一段说:“从一个地方到另一个地方的长距离飞行中鸟为什么不会迷失方向?科学家们对此问题已困惑多年,现在他们找到了答案。”因此我们可以推断出,对这个问题的答案只是最近才被发现的。因此选项B正确。其他三个选项均与文章内容不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i2PO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Largeamountsoffoodimportsplacedagreatstrain(沉重负担)onthecountry’sgold.
Woman:Henry,yourarticleinthecampusnewswasexcellent.Man:Ionlywishtheyhadpublishedtheentirething.Question:Wha
Theword"extras"usedinthisstorymeanspeoplewho______.Fortheauthor,thefirstexperienceofactinginafilmwas______
Bysaying"Beamemberoftheclean-plate-club!"(Para.1)aparentorgrandparentisaskingthechildrento______.Accordingto
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthaninthepast.Thereisawideselectionoffoodavailable.Theyhaveabroader
Theabilitytodoseveralthingsatoncehasbecomeoneofthegreatmeasuresofself-worthfor21st-centuryAmericans.Itisc
Withunemploymentrisingandhousingcostsstillhigh,citiesaroundthecountryareexperiencinganewandsuddenwaveofhomel
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandsofeverydayperceptions,thebases【
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncture(针灸)toperformoperationsforabout4,000yearswithoutputtingthepatientt
Populationstendtogrowatanexponential(指数的)rate.Thismeansthattheyprogressivelydouble.Asanexampleofthistypeof
随机试题
对于复杂性急性肾盂肾炎病人,如未得到致病菌的药物敏感试验结果之前,常选用的抗生素不包括
以下各种民用建筑对场地选择的要求中,哪项是错误的?[2007-19]
感潮河段内的水流在潮流界和潮区界之间()现象。
关于股指期货期权,下列说法正确的是()。
在我国金融监管的分业监管体制中,处于核心地位的是()。
甲、乙、丙、丁成立一有限合伙企业,其中甲、乙为普通合伙人,丙、丁为有限合伙人。1年后甲转为有限合伙人,丙转为普通合伙人。此前,合伙企业欠银行50万元,该债务直至合伙企业被宣告破产仍未偿还。下列有关对该50万元债务清偿责任的表述中,符合合伙企业法律制度规定的
我国编制工作采取的领导体制是()。
质量的概念最初仅用于产品,以后逐渐扩展到()。
薪酬职能包括()。
某工厂定期购买一种原料。已知该厂每天需用该原料6吨,每吨价格1800元,原料的保管等费用平均每吨3元,每次购买原料需支付运费900元。若该厂要使平均每天支付的总费用最省,则应该每()天购买一次原料。
最新回复
(
0
)