首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)One August afternoon, Peaches gave birth to 14 puppies. The kids were thrilled. But it crossed my mind once or twice that I h
(1)One August afternoon, Peaches gave birth to 14 puppies. The kids were thrilled. But it crossed my mind once or twice that I h
admin
2016-12-06
35
问题
(1)One August afternoon, Peaches gave birth to 14 puppies. The kids were thrilled. But it crossed my mind once or twice that I had no idea how we’d find good homes for so many adorable mutts.
(2)The father was a purebred golden retriever(寻回猎犬). And not until now had I wondered why Roberta, who gave Peaches to us, had named her in the plural. Peaches didn’t resemble a peach, either. She was jet black with long retriever hair, an agreeable blend of many breeds. But she was indeed a peach, although once when her round pups were lined against her tummy, we affectionately called her "Pea Pod," and that name pretty much stuck.
(3)The kids and I had a blast with the pups, but as our cuddly friends grew, the cleanup job on the backyard lawn increased as well. I usually ended up with the chore after the kids had left for school in the morning, and after eight weeks the job was getting old. Besides, the time had come to start to get them settled into permanent homes.
(4)So one weekend the kids and I piled into the van, puppies in the rear, playfully biting each other’s ears and tails, and we headed for the local humane society. But in northern California at that time, shelters were full of animals, and if they weren’t adopted quickly they were put to sleep. I tried stifling that bit of information, but it wouldn’t stay submerged; I cried the whole way.
(5)When we arrived at the shelter, I dried my tears and smoothed my puffy eyes. I walked alone up to the counter and cheerfully announced I had 14 wonderful puppies for them. The woman, without looking up from her paperwork, roared, "We don’t take puppies." I cried all the way home, this time with tears of relief.
(6)So I placed an ad for "free puppies" in the newspaper. I don’t think we got a single phone call. In the meantime, the kids and pups grew more inseparable. Only Happy and Callie, our two cats, were allowed to spend the nights inside, but from the giggling and the look of the blankets in the morning, some pups had been overlooked at bedtime.
(7)The gate on our backyard fence opened onto the elementary school’s grass field. Every afternoon, scores of kids arrived to play soccer. The children loved it when their games were over, for then I would open the floodgate, releasing 14 roly-poly, tail-wagging puppies for them to play with. Surely a parent wouldn’t mind taking one or two home? The parents loved the pups, too; but their disciplined ability to decline our offering amazed me.
(8)Certainly the divine plan could not have been for us to keep all 14 puppies, even if they had been given perfect names.
(9)I desperately searched the heavens for a solution. The odd idea came to put another ad in the paper, this time asking $10 for each puppy. It worked.
(10)Placing a value on the mutts somehow had an effect. I made a deal with the kids: If they would prepare the puppy food and clean up the yard every day until all the puppies had homes, I would give them each, in turn, $10 for every pup sold. When he was about 11 weeks old, the last puppy—Boots, with four white socks—had gone. It was a sad day; the yard was much too quiet. So Saturday morning I had the kids get their money jars out They proudly carried their savings as I drove them to their favorite place—the toy store.
(11)The dog pound might have seemed easier. But I liked this ending much better.
What happened when some pups were overlooked at bedtime?
选项
A、They would spend the night in the house.
B、They would be separated from the kids.
C、They would fight with the two cats.
D、They would mess up the blankets.
答案
A
解析
根据题干中的overlook at bedtime可定位到第6段。该段最后一句的giggling是指孩子们和小狗玩耍时发出的笑声,由此可知,如果作者没有检查好的话,小狗就会和孩子们一起在房间里过夜。the look of the blankets暗示第二天早上从毛毯的样子就能看出孩子们和小狗一起睡觉了,据此分析,本题应选A。该句提到的the look of the blankets并不一定指毯子变脏了,更可能是指毯子的样子显示小狗跟孩子们呆在一起,且D没有说到重点,该段的中心意思是讲孩子们和小狗密不可分的关系。由此可见,D不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i3JK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisinatraditionalpub.Butthesefriendlyhostelriescanb
Fiftyyearsago,mostpeople’sdailylevelsofactivitywereequivalenttowalkingthreetofivemilesaday.Today,the【C1】____
Fiftyyearsago,mostpeople’sdailylevelsofactivitywereequivalenttowalkingthreetofivemilesaday.Today,the【C1】____
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessmayb
Formanyyears,wehavebeenledtobelievethataperson’sintellectualintelligenceisthegreatestpredictorofsuccess.Soci
Thereisanunquestionablelinkbetweenjoblossesand______services.
Thenewspaperreporters______thatthemanwasmurderedbuttheyhavegivennoproof.
AcademicResearchandProjectDesignI.Introduction—【T1】isaspringofcreationwhileinterestisapowersourcefor【T1】_____
随机试题
综合性能较好的节流调速回路是在进油节流调速回路上串一背压阀。()
在现时成本会计中,“年内增补的折旧费”的计算公式为()
______是电子商务交易的基本平台,它必须具备基本的杀毒和防火墙软件。防火墙是指一个由软件系统和硬件设备组合而成的,在内联网和外联网之间构造的一道保护屏障。
下列句子中,能概括《天净沙.秋思》全篇主题思想的是(‘)
A.急性黄疸型B.急性无黄疸型C.急性重型D.慢性迁延性E.慢性活动性蜘蛛痣、肝掌多见于哪型肝炎
学校教育活动与其他社会活动的根本区别在于()。
不知从何时起,“亚历山大”成为人们自嘲和调侃的流行语。不少人感叹,有压力时觉得身心疲惫,没压力时又觉得恐惧可怕。“最近很忙”似乎成为“成功人士”身份的象征。因此许多原本十分悠闲的人却不甘寂寞,以没有“压力”为耻,甚至刻意标榜自己的“忙碌”。虚荣和攀比反而加
设方程组有解,则a1,a2,a3,a4满足的条件是__________.
Gandhi’spacifismcanbeseparatedtosomeextentfromhisotherteachings.【F1】Itsmotivewasreligious,butheclaimedalsofor
【B1】【B7】
最新回复
(
0
)