首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Use of the illegal drug named Ecstasy(MDMA)(一种迷幻药, 俗称摇头丸)has increased alarmingly in Britain over the last few years, and in 199
Use of the illegal drug named Ecstasy(MDMA)(一种迷幻药, 俗称摇头丸)has increased alarmingly in Britain over the last few years, and in 199
admin
2017-09-26
73
问题
Use of the illegal drug named Ecstasy(MDMA)(一种迷幻药, 俗称摇头丸)has increased alarmingly in Britain over the last few years, and in 1992 the British Medical Journal claimed that at least seven deaths and many severe adverse reactions have followed its use as a dance drug. 14 deaths have so far been attributed to the drug in Britain although it is possible that other drugs contributed to some of those deaths. While it is true that all drugs by their very nature change the way in which the body reacts to its environment and are therefore potentially dangerous, it is still unclear whether casual use of Ecstasy is as dangerous as authorities believe. What is certain is that the drug causes distinct changes to the body which, unless understood, may lead to fatal complications in certain circumstances. In almost all cases of MDMA related deaths in Britain, overheating of the body and inadequate replacement of fluids have been noted as the primary causes of death. Yet in the US, studies appear to implicate other causes. It seems that normal healthy people are unlikely to die as a result of taking MDMA, but people with pre-existing conditions such as a weak heart or asthma may react in extreme ways and are well advised not to take it. Not all physical problems associated with the drug are immediate. Medium term and long term effects have been reported which are quite disturbing, yet not all are conclusively linked to the drug’s use. Medium term effects include the possibility of contracting the liver disease hepatitis, or risking damage to the kidneys. However, animal studies show no such damage, although it is readily admitted by researchers that animal studies are far from conclusive since humans react in different ways than rats and monkeys to the drug. Perhaps the most damning evidence urging against the use of Ecstasy is that it is undoubtedly an addictive substance, but one that quickly loses its ability to transport the mind, while it increases its effect upon the body. Yet, unlike the classic addictive drugs, Ecstasy does not produce physical withdrawal symptoms. In fact, because one becomes quickly tolerant of its effect on the rind, it is necessary to give up its use for a while in order to experience again its full effect. Any substance which produces such a strong effect on the user should be treated with appropriate respect and caution.
Which of the following might be one cause of MDMA related death in Britain according to the passage?
选项
A、Too much fluids in the body.
B、Being addicted to other drugs.
C、Using MDMA as a dance drug.
D、Overheating of the body.
答案
D
解析
细节题。文章提到:In almost all cases of MDMA related deaths in Britain,overheating of the body…have been noted as the primary causes of death.通过这句话可知,英国科学家研 究结果指出,体温过高以及体内水分不能得到足够的补充是造成死亡的主要原因。所 以,答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i5Li777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Youaretowriteinnolessthan150wordsonthetopicInformationSecurity.YourcompositionshouldbebasedontheChinesecl
Hehastroubleunderstandingthatotherpeoplejudgehimbyhissocialskillsandconduct.
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthenationsandthatifcountriesplaygamestogetherthey
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthenationsandthatifcountriesplaygamestogetherthey
Forcenturiesmendreamedofachievingverticalflight.In400A.D.Chinesechildrenplayedwithafan-liketoythatspunupward
Thesenaturalresourceswillbe_____soonerorlaterifthepresentrateofexploitation
OneofDaraTorres’trainersiswalkingalloverme.Literally.I’mlyingonmystomachasSteveSierraconcentrateshisentire
John’smindlessexteriorconcealedawarmandkindheartednature.
WhenIwashomeinBritainonholidaylastsummer,Ispentaneveninglookingatphotosmyfatherhadtakenwhenhestayedwith
WhenIwashomeinBritainonholidaylastsummer,Ispentaneveninglookingatphotosmyfatherhadtakenwhenhestayedwith
随机试题
踝关节的组成,正确的是
患者陈某,男性,28岁。主诉:阑尾手术后少腹痛20天,加重2天。患者发病的20天前,在乡医院进行阑尾切除手术,术后右下腹疼痛始终未消,初时输入大量青霉素,后加服多种止痛药,均无明显效果。近2天疼痛加剧,故要求服中药治疗。检查:舌淡,舌下有瘀斑,苔薄腻,脉沉
肺胀的发病基础
有关固体分散体的描述正确的是
简述国旗、国徽的象征意义。
雇主以货币形式支付给员工的劳动报酬,这是()。
双符号位的作用是什么?它只出现在什么部件中?
Youaregoingtoreadalistofheadingsandatextaboutmaples.Choosethemostsuitableheadingfromthelistforeachnumber
假设主频为66MHz的Pentium微处理器以非流水线方式访问存取时间为60ns的DRAM存储器,则在T1周期与T2周期之间至少应插入几个等待状态?
PassageTwo(1)Whatwouldtheholidaysbewithoutlotsoftinytwinklinglights?Lesscolorfulandfestive—butalsoalot
最新回复
(
0
)