首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
It is often difficult for visitors to understand America’s lack of desire for privacy. They are not a nation or walled gardens a
It is often difficult for visitors to understand America’s lack of desire for privacy. They are not a nation or walled gardens a
admin
2014-02-25
48
问题
It is often difficult for visitors to understand America’s lack of desire for privacy. They are not a nation or walled gardens and closed gates. Their yards normally run into one another without fences, they often visit one another’s homes without being invited or telephoning first: they leave their office doors open while they work.
Their lack of desire for privacy probably results from their history as a nation. America is a big country. There have never been walled cities in the United States, nor was there the need for Americans to protect themselves from neighboring states. During the early years America had so few settlers that neighbors were very important, they were not to be shut out by doors and fences. Neighbors offered protection and help in the hard work of settling the land. They depended upon each other.
From the nation’s early history has come the desire for openness rather than privacy. Visitors will notice this desire in a number of small ways: there may be rooms in American homes that do not have doors or that have no glass walls. If you notice that people forget to close your door when they leave your room, do not think that this is rude, help them to learn that you would like it to be closed, or else become accustomed to new ways. In either case, be patient with the differences.
Visitors will notice American’s desire for openness in the way______.
选项
A、they walled their houses with glass
B、they leave the office doors open while working
C、they never have fence
D、they depended upon each other
答案
B
解析
推理判断题。文章第二段讲到,美国对开放的追求可以从一些小的方面表现出来,比如工作时不关门。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i8FC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
Pleasedon’t______(understand)me,Mysoleintentionistohelpyou.
A、TodaymillionsofAmericansvacationabroad.B、ManyAmericansgoabroadwiththehopetomeetaconfidant.C、Summerisaspeci
Icanhardlyhearwhathe’ssaying,and______.
You’dbetterspeakslowly;otherwiseyouwillfailtomakeyourself(understand)______.
—I’msorry,Idon’tunderstandFrench.DoyouspeakEnglish?—______
Linda:HereyougoWehaveyourcocktailandthere’ssalad,friedchicken,Frenchfriesandvanillaicecreamfordessert.Eatt
Linda:HereyougoWehaveyourcocktailandthere’ssalad,friedchicken,Frenchfriesandvanillaicecreamfordessert.Eatt
Linda:HereyougoWehaveyourcocktailandthere’ssalad,friedchicken,Frenchfriesandvanillaicecreamfordessert.Eatt
Linda:HereyougoWehaveyourcocktailandthere’ssalad,friedchicken,Frenchfriesandvanillaicecreamfordessert.Eatt
随机试题
下列关于企业重整的说法不正确的是()
下列不宜用阴阳的基本概念来概括的是
特别行政区的自治法不得与特别行政区的基本法相抵触,并须报全国人大常委会批准和备案。 ( )
项目经济影响效果的传递途径主要包括()几方面。
针对选择的基准,以下情形中,错误的是()。
下述各项随机变量中,服从泊松分布的是()。
(2017·河北)教师的师德修养,只有在()中才能得到不断的充实、提高和完善。
(北京社招2010—79)甲、乙两人从5项健身项目中各选2项,则甲、乙所选的健身项目中至少有1项不相同的选法共有()。
由我国信息产业部批准发布,在信息产业部门范围内统一使用的标准,称为(3)。
A、Inacornfield.B、Atabusstation.C、Onafarm.D、Onabus.D根据男士的回答“gobybus”可知,两人是在汽车上谈论乡村的景致,故选D。
最新回复
(
0
)