首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Spending 50 minutes with a cell phone close to your ear is enough to change brain cell activity in the part of the brain closest
Spending 50 minutes with a cell phone close to your ear is enough to change brain cell activity in the part of the brain closest
admin
2018-02-03
49
问题
Spending 50 minutes with a cell phone close to your ear is enough to change brain cell activity in the part of the brain closest to the antenna(天线). But whether that causes any harm is not clear, scientists at the National Institute of Health said at a conference last month, adding that the study will not likely settle concerns of a link between cell phones and brain cancer. " What we showed is glucose(葡萄糖) metabolism(代谢) (a sign of brain activity) increases in the brain in people who were exposed to a cell phone in the area closest to the antenna," said Dr. Nora Volkow of the NIH, whose study was published in the Journal of the American Medical Association. The study was meant to examine how the brain reacts to electromagnetic fields caused by wireless phone signals.
Volkow said she was surprised that the weak electromagnetic radiation(电磁辐射) from cell phones could affect brain activity, but she said the findings do not shed any light on whether cell phones cause cancer. "This study does not in any way indicate that. What the study does is to show the human brain is sensitive to electromagnetic radiation from cell phone exposures. " Use of the devices has increased dramatically since they were introduced in the early 1980s, with about 5 billion cell phones now in use worldwide.
Some studies have linked cell phone exposure to an increased risk of brain cancers, but a large study by the World Health Organization did not offer a clear answer to this. Volkow’ s team studied 47 people who had their brain examined while a cell phone was turned on for 50 minutes and another while the phone was turned off. While there was no complete change in brain metabolism, they found a 7 percent increase in brain metabolism in the region closest to the cell phone antenna when the phone was on.
Experts said the results were interesting, but urged that they be understood with great care. " Although the biological significance, if any, of increased glucose metabolism from too much cell phone exposure is unknown, the results require further investigation," Henry Lai of the University of Washington in the U. S. and Dr. Lennart Hardell of University Hospital in Sweden, wrote in an article in JAMA. "Much has to be done to further investigate and understand these effects. " They wrote.
According to the passage, cell phones were launched________.
选项
A、in the late 1970s
B、between 1980 and 1985
C、in the late 1980s
D、in the early 1990S
答案
B
解析
事实细节题。根据选项数字定位到第二段最后一句“从20世纪80年代初手机进入市场以来…”。其中“launched”与“introduced”表示意思一致。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iACO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Ican’ttellthe______differencebetweenthetwinsisters.
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncture(针炙)toperformoperationsforabout4,000yearswithoutputtingthepatientto
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodisweightless,justasmenare.Foodforspacehast
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodisweightless,justasmenare.Foodforspacehast
Everythingweeatanddrinkcontainssomesalt;wecanmeetthebody’sneedforitfromnaturalsourceswithoutturning________
TodaytheofficiallanguageoftheUnitedStatesandmostofCanadaisEnglish.However,Frenchalmostbecametheofficiallangu
TodaytheofficiallanguageoftheUnitedStatesandmostofCanadaisEnglish.However,Frenchalmostbecametheofficiallangu
KissingerstoppedinPakistanbecause______.Thestatement"everythingwentwithoutahitch"(Para.2)mostprobablymeansthat_
ProfessorWangworksinourcityasaresearcher.Itwillbetwoyearssincehe______here.
Ifworkershadbeenpaiddecentwages,profits______sogreat.
随机试题
女婴,胎龄30周出生,体重1200g,生后2小时出现反应差,呻吟,口吐泡沫,面色发绀,三凹征阳性,并进行性加重,四肢肌张力低。若考虑病儿为重症呼吸窘迫综合征,应用呼吸机辅助通气,选择的通气模式最好为
本题要求分行打印输出了前前系统中所有字体的名称。______;publicclassjava2{publicstaticvoidmain(String[]args){String[]fontNames=GraphicsEnv
______respecttotherecentflood,pleasereportthenumberofsheepthatweredrowned.
溶菌酶的溶菌作用机制是
用友软件中,下列()单元的数据不是在格式状态下输入和修改的。
一国同其他国家之间的利率相对水平的高低是影响汇率的重要因素。()
某儿童开始认识到规则不是绝对的、一成不变的,而是可以改变的,按照皮亚杰的道德发展阶段论,该儿童道德发展处于()。
【S1】【S8】
A、Arockclimber.B、Apsychologist.C、Aresidentdoctor.D、Acareerconsultant.B短文开头作者说:作为心理学家,我们需要问自己……故正确答案为选项B)。
Societieschangeovertimewhiletheirreputations【C1】______behind.Manythingswhichareoftenregardedas【C2】______Britishder
最新回复
(
0
)