首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
John Stuart Mill argued in the 19th century that an individual should be free to do as he pleased, so long as he did not harm an
John Stuart Mill argued in the 19th century that an individual should be free to do as he pleased, so long as he did not harm an
admin
2015-10-20
64
问题
John Stuart Mill argued in the 19th century that an individual should be free to do as he pleased, so long as he did not harm anyone else. The ban on smoking in pubs, bars and company cars—in effect, in all enclosed public spaces—that came into effect in England in 2007 was informed by such thinking. Brought in to protect the health of non-smokers who worked in or frequented such places, it seems to have worked. Research published on June 9th this year shows that, since the ban, fewer people have been admitted to hospital with symptoms of a heart attack.
Second-hand smoke from a burning cigarette is far more noxious than the nicotine-infused fumes inhaled by the smoker. In the minutes after a neighbor has lit a cigarette, a passive smoker’s chances of suffering an immediate heart attack rise rapidly as toxins in the fug make his blood stickier. His long-term risk also rises, as narrowing arteries threaten him with heart disease and his chances of developing lung cancer and numerous other nasties also increase.
Anna Gilmore of the University of Bath and her colleagues looked at how many people were admitted to hospital with a heart attack in England between 2002 and 2008. About 110,000 people are struck down each year; almost a fifth of them die before they reach hospital, and a further tenth within a month of going into one. Ms Gilmore and her team found that, in the 12 months after the smoking ban came into force, some 1,200 fewer people were admitted to hospital with heart attacks than even the prevailing downward trend had suggested was likely. That drop of 2.4% saved £8.4m in emergency hospital care.
When the ban took effect, England was the largest jurisdiction to forbid smoking in enclosed public spaces. Studying a large population tends to give a more accurate result than studies of smaller places such as Scotland, parts of Italy and New York state, where more impressive reductions have been claimed. When the town of Helena, in Montana, banned smoking for six months, for example, hospital admissions for heart attacks almost halved from seven to less than four a month. Ms Gilmore reckons her figure, which covers far more people, is more robust.
Because heart disease is the most common cause of death in wealthy countries, even a relatively small reduction in heart attacks is good news for a great many people. In Britain, the freedom to smoke remains, but not at the expense of others.
According to Paragraph 1, the ban on smoking in England
选项
A、is applicable to all public places.
B、was proposed by John Stuart Mill.
C、aims to protect the smokers’ health.
D、has achieved some good results.
答案
D
解析
细节理解题。根据题干直接定位到第一段。由该段最后两句可知,实践证明此法令有效(seems tohave worked),因心脏病人院的人数有所减少,故D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iAzZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
(46)Attheendofthenineteenthcentury,arisinginterestinNativeAmericancustomsandanincreasingdesiretounderstandNa
Youshouldhaveputthemilkintheicebox;Iexpectit______undrinkablebynow.
Exposuretoasbestosfiberscancausecancer_____Evidencefrom.theeconomistsandthebuildingindustriesshowsthat______
Researchersinvestigatingbrainsizeandmentalabilitysaytheirworkoffersevidencethateducationprotectsthemindfromthe
Therehasrecentlybeenadiscussioninthenewspaperontheissueofchoiceofwork.Writeanessaytothenewspaperto1.
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudent.(1)_____alongreadingassignmentisgiven,
StephenM.Saland,chairmanoftheStateSenateEducationCommittee,isaconservativeupstateRepublican,andStevenSanders,c
Nearlyeverybodycheats,butusuallyonlyalittle.ThatisoneofthethemesinDanAriely’snewbook"The(Honest)TruthAboutD
ArecentWoodyAllenmovieMidnightinParisdeliversaslightlychangedversionofafamousWilliamFaulknerquotation.Faulkne
AccordingtoarecentGallupWorldPoll,1.1billionpeople,orone-quarteroftheearth’sadults,wanttomovetemporarilyto
随机试题
有关中药材专业市场的禁止性规定,说法正确的有
下列关于施工许可证法定批准条件的说法,正确的是()。
【背景资料】某施工单位承建了一条长20km的二级公路,设计时速为60km/h。施工前,在项目部,设计单位将相关的设计资料交给了施工单位。施工单位作了充分的准备,复核了GPs点、水准点,测绘了横断面等,核对无误后,进行现场放样测量。其中,
小张与小李签订借款合同,下列情形中借款合同不生效的是()。
正在编辑的Word文件因断电而丢失信息,原因是()。
教师的专业知识素养包括()。
设f(x,y)=,求fxy(0,0)和fyx(0,0).
设向量组A:a1,a2;向量组B:a1,a2,a3;向量组C:a1,a2,a4的秩RA=RB=2,RC=3,求向量组D:a1,a2,2a3—3a4的秩.
如下图所示,某园区网中的路由器R1与R2相连,R2与R3相连,R3与R4相连,R4直接与Internet上的路由器R5相连,路由器R1和R2缺省路由的正确配置是
A、Betweenonehundredandthreehundred~B、Betweentwohundredandfourhundred.C、Betweentwohundredandthreehundred.D、Betw
最新回复
(
0
)