首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Bad guys may do good deeds. B、Bad guys may go unpunished. C、Good guys may not always cooperate. D、Good guys may get unfair tre
A、Bad guys may do good deeds. B、Bad guys may go unpunished. C、Good guys may not always cooperate. D、Good guys may get unfair tre
admin
2022-10-29
46
问题
Everyone is supposed to cheer for good guys, and we should only punish the bad guys. But that’s not what we always do. Most of the time, we do indeed reward good people. We also often punish people who harm others, or who aren’t good team players. But sometimes the good guys also get punished or criticized. Specifically, because they are so good. This seems baffling, because it’s detrimental to group cooperation. However, the phenomenon has been discovered in multiple fields, and it has been found in every society.
Why does this happen? Research suggests a simple reason. When one person looks really good, others look bad by comparison. Those others then have an incentive in stopping that person from looking good, especially if they can’t or won’t compete. After all, we’re all judged in comparison with others. When faced with someone better, what can a normal person do? One option is to actively compete.
A second option is to bring that person down. That is to suppress their cooperation or work ethic, infer selfish motives for their actions, or imply real or imagine hypocrisy. Other tactics include attacking them on unrelated dimensions or punishing them outright. Why does this matter? Critics often attack the motives of people who protect the environment, donate money, or work too hard. Such good deeds are dismissed as naive or hypocritical by those who do not perform those deeds. This criticism may ultimately discourage people from doing good deeds. So it’s important to recognize these attacks for what they are.
12. What baffling phenomenon is discussed in the passage?
13. How are we all judged according to the passage?
14. What can a normal person do when faced with people who perform better?
15. What may discourage people from performing good deeds?
选项
A、Bad guys may do good deeds.
B、Bad guys may go unpunished.
C、Good guys may not always cooperate.
D、Good guys may get unfair treatment.
答案
D
解析
文章开头提到,每个人都应该为好人喝彩,而且我们应该只惩罚坏人。然而我们并不总是这么做。接下来指出,大多数时候,我们确实会奖励好人,但有时好人也会受到惩罚或批评。具体来说,是因为他们太好了。这似乎让人感到困惑。总结来说,好人可能会受到不公平的对待,因此选项D正确。其他三项文中并未提及,均排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iFR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Inacoupleofdays.B、Rightaway.C、Intwomonths.D、Earlynextmonth.D选项是时间,可以推测题目考查什么时候可以上班。男士说这个职位直到下个月才开始。也就是说,如果可能,女士下个
A、Givingnecessitytothehomelesswithfriends.B、Helpingdeliveringpackagesinthepostoffice.C、Takinggoodstothelocaln
A、Heissatisfiedexceptthebadfood.B、Heisn’tsatisfiedwiththerestaurant.C、Hethinksthewaitersarehelpful.D、Hefeels
A、Onehour.B、Twohours.C、Threehours.D、Fourhours.B男士说观鲸之旅1点出发,3点回来,一共2个小时;而且女士两次提到twohours,故选B。
A、Topersuadethelistenerstobelievethepowerofstorytelling.B、Toemphasizetheimportanceofmoderntechnicalskills.C、To
A、Theymayknownothingabouttheworld.B、Theymayhavelittleholidayspirit.C、Theymaybeextremelyinterestedintravelling
France’sbelovedcathedralonlyminutesawayfromcompletedestructionA)NotreDameCathedralintheheartofPariswaswit
A、Assessingyoursituationfrequently.B、Lookingforthingscontrollable.C、Changingyourownlifestyle.D、Takingmorechallenge
随机试题
在某次考试中,学生成绩普遍较差,经核实,学生成绩普遍较差的原因既不是学生学得不好,也不是老师教得不好。所以,我们认为这次考试学生成绩普遍较差的原因是试卷难度过高。以下选项如果为真,最能支持以上观点的是:
肾小球滤过膜
一因车祸受重伤的男子被送去医院急救,因没带押金,医生拒绝为病人办理住院手续,当病人家属拿来钱时,已错过了抢救最佳时机,病人死亡。本案例违背了病人权力的哪一点
红细胞生成的基本原料是
配伍变化处理方法
上海某区法院审理案件过程中,被告人丁某(彝族)提出自己听不懂普通话,要求翻译。对此,以下说法正确的是()。
焊缝的外观检验包括()。
阅读以下文字,完成问题。“微博粉丝”的兴起与媒体技术的发展密切相关,同时也受“粉丝”自身心理因素的驱动。美国社会学家卡茨认为:人们接触和使用传媒的目的都是为了满足自己的社会、心理需要。“微博粉丝”的出现也是源于这个群体的特定需求。“微博粉丝”对于
TherecentsocialandeconomicchangesintheUShavegreatimpactonalltheAmericanhousingsystem.
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchnarrowerlimitsmarktheboundariesofeffectivefunc
最新回复
(
0
)