首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are not harmful to the brain. B、They have more benefits than harm. C、They are not worth the price at all. D、They are valu
A、They are not harmful to the brain. B、They have more benefits than harm. C、They are not worth the price at all. D、They are valu
admin
2018-05-10
21
问题
Many people suffer from some form of extreme anxiety. Some experience occasional attacks of panic for almost no reason. Others go around in a state of continual uneasiness. How do we control anxiety? The best way is to take drugs that help patients manage their anxiety. Patients who take these drugs say that they are able to work, to sleep and to go to places they feared to visit before. But the effects of the drugs on the human body, especially on the nervous system have not been known for a long time.
Scientists have started a series of studies to identify the effects of the drugs on the brain and have gained some insight into the costs and benefits of the anti-anxiety drugs. They are valuable because they can reduce the effects of expected failure, frustration and disappointment. But their value demands a price. Two effects of the drugs are obviously harmful.[18]First, they weaken a person’s ability to react to changes; second, they fail to help a person deal with unexpected troubles. It is fairly sure that people will meet with problems they have never expected, so[17]these harmful effects may make the price of anti-anxiety drugs too high.
16. According to the speaker, what is the best way to manage anxiety?
17. What does the speaker say about the anti-anxiety drugs?
18. What harmful effect do the anti-anxiety drugs have?
选项
A、They are not harmful to the brain.
B、They have more benefits than harm.
C、They are not worth the price at all.
D、They are valuable but costly.
答案
D
解析
原文先说药物很有效,再说它的副作用,即服用药物付出的代价大。D是最准确的概括表达。B的错误在于原文并未比较药物的作用与副作用,C项错把原文中提到的price“代价”理解为“价格”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iG47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefederalgovernment.Itisabicameral(两院制的)law-making
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmostareligion.Thousandsofsportsfansbuyexpensivetic
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookcloselyatanimpressionistpainting,youseelittledots
A、Copperandiron.B、Copperandtin.C、Ironandtin.D、Copperandzinc.B短文提到:“过了一些时候,人类知道了如何制造我们现在称之为青铜的东西。青铜是铜和锡的合金。”B正确。具体的物质
A、80.B、82.C、160.D、164.D原文提到,该研究调查了82对夫妇,因此是164人,即D。本题问数字,把听到的内容一一做笔记,最后根据问题作答。
A、Weshouldtrytotalkwithourselves.B、Weshouldthinkaboutpeoplethatcanhelpus.C、Weshouldtrytodrawonapositivei
A、Aninformationcardofarestaurant.B、Hisownbusinesscard.C、Mr.Cooper’sbusinesscard.D、Anoteofwhattodo.A男士说,他还给了女
Whenitcomestousingtechnologytopromoteeducation,theprevailingwisdomhasbeenthatmoreisbetter.Overthepastdecade
A、Ideal.B、Fortunate.C、Harmful.D、Unhappy.D信息明示题。文中指出Excessiveauthoritarianismhasunhappyconsequences,故选D。
DuringtheSecondWorldWar,doctorstriedtosaveseverelyburnedpilotswithgraftsofdonatedskin.Thegraftedskinlookedg
随机试题
Didyouexamineyourpapermoneyclosely?Seeifyoucanlocatea$5,$10,or$20billprintedbefore1964andmarked"Federal
女,8个月,因频繁呕吐、腹泻3天入院。大便稀水样,无腥臭味,10余次/日,量中等,查体:呼吸46次/分;脉搏140次/分,精神萎靡,皮肤弹性差,四肢温,前囟眼窝凹陷,心音低钝,腹胀,肠鸣音减弱,四肢无力,腱反射弱。化验:大便镜检WBC0~1/HP,血钠1
胶片感光乳剂层受光照射后发生的光化学反应是
口腔癌“无瘤”手术的要求不包括
实行会员分级结算制度的期货交易所,应当向结算会员收取结算担保金。()
迄今为止发展最快、渗透性最强、应用关键技术最广泛的行业是( )。
下列不是普契尼创作的歌剧的是()
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thetablebelowshowssocialandeconomicindicatorsforfourcountriesin1
Exercisehaslongbeentreatedasthecure-allforeverythingthatailsyou.Supporterssayyouwillloseweightandbringyour
Learningisanessentialprocessforlivingthingstoacquirenecessaryskillsandbehaviors.Scientistshavealreadyfoundthat
最新回复
(
0
)