首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Baekeland and Hartmann report that the "short sleepers" had been more or less average in their sleep needs until the men were in
Baekeland and Hartmann report that the "short sleepers" had been more or less average in their sleep needs until the men were in
admin
2019-09-17
12
问题
Baekeland and Hartmann report that the "short sleepers" had been more or less average in their sleep needs until the men were in their teens. But at about age 15 or so, the men voluntarily began cutting down their nightly sleep time because of pressures from school, work, and other activities. These men tended to view their nightly periods of unconsciousness as bothersome interruptions in their daily routines.
In general, these "short sleepers" appeared ambitious, active, energetic, cheerful, nonconformist (不动摇) in their opinions, and very sure about their career choices. They often held several jobs at once, or workers full-or part-time while going to school. And many of them had a strong urge to appear "normal" or "acceptable" to their friends and associates.
When asked to recall their dreams, the "short sleepers" did poorly. More than this, they seemed to prefer not remembering. In similar fashion, their usual way of dealing with psychological problems was to deny that the problem existed, and then to keep busy in the hope that the trouble would go away. The sleep patterns of the "short sleepers" were similar to, but less extreme than, sleep patterns shown by many mental patients categorized as manic (疯人).
The "long sleepers" were quite different indeed. Baekeland and Hartmann report that these young men had been lengthy sleeps since childhood. They seemed to enjoy their sleep, protected it, and were quite concerned when they were occasionally deprived of their desired 9 hours of nightly bed rest. They tended to recall their dreams much better than did the "short sleepers".
Many of the " long sleepers " were shy, anxious, introverted (内向), inhibited (压抑), passive, mildly depressed, and unsure of themselves (particularly in social situations). Several openly states that sleep was an escape from their daily problems.
The report suggests that______.
选项
A、long sleepers spend a longer period of time sleeping during the day
B、a lot of long sleepers keep their sleeping habit developed during their early age
C、many short sleepers need not much sleep by nature
D、many short sleepers are forced to decrease their sleep time at night because they are occupied with their work
答案
B
解析
这是一道考查文章细节的题目。通过阅读全文,再结合备选项,可以发现选项B与文章内容最契合。文章第四段第二句话提到“贝克兰和哈特曼报告说从孩提时期起这些年轻人的睡眠时间就很长”,由此可知“睡眠多的人”保持了他们孩提时期养成的睡眠习惯。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iIp7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Officialhealthadvicethatsaidhouseholdchoreshelpkeepyouactivehasbeenprovedwrongbytheresearch,whichshowsthatt
A、Theyenjoythesamerightswithmen.B、Theyareoftenforcedtomarryatayoungage.C、Theyhavesuchrightsaseducationand
U.S.EducationSecretaryArneDuncanappealedFridayforanewgenerationofextraordinaryteachers,callingeducationthecivil
A、Monitorstudents’sleeppatterns.B、Helpstudentsconcentrateinclass.C、Recordstudents’weeklyperformance.D、Askstudents
A、Hesawtheofficeonhiswayhomefromwork.B、AfriendreferredhimtoDr.Carter’soffice.C、HefoundDr.Carter’snumberin
A、Moderntechnology.B、Socialmedia.C、Thesmartphone.D、TheiPhone.C
A、Shecan’thaveabreakagain.B、Thetiresofhercararebroken.C、Shecan’tsellhercarintheshop.D、Hercarisbeingrepa
A、Forquietconcentration.B、Forfreshairandexcitement.C、Foraspecialcourse.D、Forlessmoneyinvolved.B女士问男士为什么户内爱好和户外爱好
A、10.7hours.B、4.1Hours.C、3.1hours.D、5.35hours.D短文第1句就说:印度人是世界上最爱读书的人了,他们平均每周读书10.7小时,是美国人的两倍。因此美国人每周读书5.35小时,即D。数字题。选项所指
A、Dosomevolunteerwork.B、Getawell-paidpart-timejob.C、Workflexiblehours.D、Gobacktoherpreviouspost.A短文提到,她丈夫认为如果她
随机试题
常用麝香草酚酒精的浓度是
下列说法错误的是:()
对国有企业改革中涉及的划拨土地使用权,下列(),经批准可保留划拨土地使用权。
统计指标的两个主要特点是( )。
简述中华人民共和国成立的历史意义。
你是单位领导,一位朋友的孩子在你单位。朋友让你平时多照顾一下他的孩子,你怎么做?
一、注意事项 1.《申论》考试,与传统作文考试不同,是对分析材料的能力、表达能力的考试。 2.作答参考时限:阅读资料40分钟,作答110分钟。 3.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、资料1.据称,如果从正规
Accordingtothepassage,somepeoplestartedanationalassociationsoasto______.Bysayingthatthebombalsohasadeterre
文化强国,是指这个国家具有强大的文化力量。建设社会主义文化强国
Whatdoesthewomanplantodotomorrow?
最新回复
(
0
)