首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Internet is a vast network of computers that connects many of the world’s businesses, institutions, and individuals. The interne
Internet is a vast network of computers that connects many of the world’s businesses, institutions, and individuals. The interne
admin
2015-12-01
52
问题
Internet is a vast network of computers that connects many of the world’s businesses, institutions, and individuals. The internet, which means interconnected network of networks, links tens of thousands of smaller computer networks. These networks transmit huge amounts of information in the form of words, images, and sounds.
The Internet was information on virtually every topic. Network users can search through sources ranging from vast databases to small electronic "bulletin boards", where users form discussion groups around common interests. Much of the Internet’s traffic consists of messages sent from one computer user to another. These messages are called electronic mail or e-mail. Internet users have electronic addresses that allow them to send and receive e-mail. Other uses of the network include obtaining news, joining electronic debates, and playing electronic games. One feature of the Internet, known as the World Wide Web, provides graphics, audio, and video to enhance the information in its documents. These documents cover a vast number of topics.
People usually access the Internet with a device called a modem. Modems connect computers to the network through telephone lines. Much of the Internet operates through worldwide telephone networks of fiber optic cables. These cables contain hair thin strands of glass that carry data as pulses of light. They can transmit thousands of times more data than local phone lines, most of which consist of copper wires.
The history of the Internet began in the 1960s. At that time, the Advanced Research Projects Agency(ARPA)of the United States Department of Defense developed a network of computers called ARPAnet. Originally, ARPAnet connected only military and government computer systems. Its purpose was to make these systems secure in the event of a disaster or war. Soon after the creation of ARPAnet, universities and other institutions developed their own computer networks. These networks eventually were merged with ARPAnet to form the Internet. By the 1990s, anyone with a computer, modem, and Internet software could link up to the Internet.
In the future, the Internet will probably grow more sophisticated as computer technology becomes more powerful. Many experts believe the Internet may become part of a larger network called the information superhighway. This network, still under development, would link computers with telephone companies, cable television stations, and other communication systems. People could bank, shop, watch TV, and perform many other activities through the network.
Which of the following statements about the Internet is true?
选项
A、ARPA was the first net used by American universities and institutions.
B、The history of the Internet can be traced back to fifty years ago.
C、The purpose of the Internet is to protect the world in the event of war.
D、ARPAnet formed the foundation of the Internet nowadays.
答案
D
解析
本题可以参照文章的第4段,即Internet的历史。从中可知A、B、C三项都和原文有悖,因此D项是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iOLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Mostofustelloneortwoliesaday,accordingtoscientistswhostudythesethings.Andwerarelygetcaught,becausethelie
46.Theonrushofcheapcommunications,powerfulcomputersandtheInternetallexplainwhymanypeoplefeelthat,nowadays,cha
Aninvisibleborderdividesthosearguingforcomputersintheclassroomonthebehalfofstudents’careerprospectsandthosea
ThegeologyoftheEarth’ssurfaceisdominatedbytheparticularpropertiesofwater.PresentonEarthinsolid,liquid,andgase
Duringthelastthirtyyears,theinternationaleconomyhasexperiencedabasicchange.ImprovementsintheInternetandotherc
Duringthelastthirtyyears,theinternationaleconomyhasexperiencedabasicchange.ImprovementsintheInternetandotherc
Asforthemissingfunds,thecompanymanager,whendemandedtogiveanexplanation,couldnotevencomeupwitha______one.(北京大
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentdevelop【1】andsocialindividuality.TheAmerican
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentdevelop【1】andsocialindividuality.TheAmerican
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentdevelop【1】andsocialindividuality.TheAmerican
随机试题
乳腺癌的病因包括:______;______;______;______;______;______,______等。
“元诗四大家”指__________、__________、__________、__________。虞集为“元诗四大家”之首。
对军团菌肺炎,以下说法正确的是
患者,女性,35岁,用力排便时,肛门有一肿物脱出,不能回缩,伴有疼痛,且便后肛门滴血,该患者患的是
非甾体抗炎药常见的不良反应是
(2008年真题)图6-52所示两水箱水位稳定,水面高差H=lOm,管径d=10cm,总长l=20m,沿程阻力系数λ=0.042,已知所有的转弯、阀门、进出口的局部损失合计为hj=3.2m。则通过管道的平均流速为()m/s。
下列选项中,属于会计人员职权的有()。
下列有关生命的物质基础和结构基础的阐述,正确的是()。
Iprefertocommunicatewithmycustomers______(通过写电子邮件而不是打电话).
以下作者曾获得过“茅盾文学奖”的有()。
最新回复
(
0
)