首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Today I would like to tell you about the effects of old age on health. Actually today a lot of improvements have taken place in
Today I would like to tell you about the effects of old age on health. Actually today a lot of improvements have taken place in
admin
2009-08-15
62
问题
Today I would like to tell you about the effects of old age on health. Actually today a lot of improvements have taken place in the care of old people and old people’s health is not nearly so bad as it used to be.
Probably many of the fears that people have of growing old are greatly exaggerated(夸大). Most people, for example, dread becoming senile. But in fact very few people become senile Perhaps only about 15% of those over 65 become senile. Actually much more common is in fact caused by doctors ourselves. And that is over-medication. Nearly 80% of people over 65 have at least one serious illness, such as high blood pressure, heating difficulty or heart disease And very often to combat these they take a number of drugs and of course sometimes there are interactions among those drugs. And this can cause a lot of complications from mental confusions, very commonly, to disturbance of the heart rhythrn(节奏). So this is a problem that doctors have to watch out for.
Probably the most ignored disorder among old people is depression. Maybe about 15% of older people suffer from this condition. A lot of it is caused by this over-medication which we mentioned.
Although it is better now for old people we have to admit that the body does change as we grow older. The immune(免疫的) system starts to decline and there are changes in metabolism(新陈代谢), lungs, the senses, the brain and the skin.
So what should an old person do to counteract these changes?
He or she should eat a balanced diet -- not too much fat -- chicken or fish should be eaten rather than eggs or beef. Eat more high-fiber and vitamin-rich foods, such as vegetables and fruit.
The old person should give up smoking if he hasn’t already done so. He should also do regular exercises -- at least half an hour, three times a week. No section of the population can benefit more from exercise than the elderly.
选项
A、the effects of old age on health
B、old people
C、people’s fear of getting old
D、old people’s diseases
答案
A
解析
文章第一句话即是全文的主旨句:...about the effects of old age on health(老年对健康的影响),并且后文介绍的都是老年人害怕年迈的原因及相应的解决这一问题的方法,所以[A]是正确答案。[B]所指太泛;[C]只是文章提及的一个事实;[D]也只是文章提及的部分内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iOyd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
【B1】【B9】
Bobcaughtabadcoldashe______intheheavycoldrainthedaybeforeyesterday.
Thebesttitleforthispassageis______.Theamountofgroundwateris______.
FrederickII’sexperimentwasviolentbecause______.By"criticaltimes"inthethirdparagraph,theauthormeans______.
PresidentBushsaidUSforceswillremaininIraquntil______.
Ifthework______bytheendofmonthisdelayed,theconstructioncompanywillbefined.
MrLiwantstofindoutwhatdayitisthedayafterNationalDay.Pleasehelphimfinditout.Itis______.SupposeMrLiwan
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.FourstudentsfromBurlingtonCollegeofHigherEducationarein
WhatreasondoestheauthorgiveforWashington’snotgoingtocollege?WashingtonfeltuncomfortableinCongressdebatesbeca
随机试题
人员沟通在“风暴期”中显得尤为重要,经常会面临“小团体”现象。关于小团体的描述,正确的是:________。
先报有较大虚头的价格,然后适时压低价格。这种报价术被称为()
男性,48岁,下肢静脉曲张10年,劳累后肢体肿胀,皮炎及溃疡经久不愈,首选的治疗是
普济消毒饮主治
A.麝香B.地龙C.蜈蚣D.石决明E.青黛能平喘利尿的中药是
建设项目竣工验收在正常情况下的验收范围包括()。
FIDIC的组织机构中,()负责指导秘书处的行政工作。
下列各项中,注册会计师应当在了解管理层如何识别是否需要作出会计估计时了解的有()。
品牌经济是品牌在市场竞争中充分发展的__________,是一国经济发展达到较高水平的重要标志。发展品牌经济的过程,就是通过培育品牌不断提升企业核心竞争力、__________增强国家经济实力的过程。因此,培育发展品牌和品牌经济是推动我国经济发展迈上更高台
DVDrentalkiosks(售货亭)fromRedboxandBlockbusterseemtobepoppinguponeverycornerthesedays,buthome-videomarketanalys
最新回复
(
0
)