首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes. It is extremely hard sometime
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes. It is extremely hard sometime
admin
2013-07-02
56
问题
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes. It is extremely hard sometimes to say a simple thing like "I was wrong about that," and it is even harder to say,"I was wrong, and you were right about that. "
I had an experience recently with someone admitting to me that he had made a mistake fifteen years ago. He told me he had been the manager of a certain grocery store in the neighborhood where I grew up, and he asked me if I remembered the egg cartons. Then he related an incident and I began to remember vaguely the incident he was describing.
I was about eight years old at the time, and I had gone into the store with my mother to do the weekly grocery shopping. On that particular day, I must have found my way to the dairy food department where the incident took place. There must have been a special sale on eggs that day because there was an impressive display of eggs in dozen and half dozen cartons. The cartons were stacked three or four feet high. I must have stopped in front of a display to admire the stacks. Just then a woman came by pushing her grocery cart and knocked off the stacks of cartons. For some reason, I decided it was up to me to put the display back together, so I went to work.
The manager heard the noise and came rushing over to see what had happened. When he appeared, I was on my knees inspecting some of the cartons to see if any of the eggs were broken, but to him it looked as though I were the culprit. He severely reprimanded me and wanted me to pay for the broken eggs. I protested my innocence and tried to explain, but it did no good. Even though I quickly forgot all about the incident, apparently the manager did not.
How old was the author when he wrote this article? ( )
选项
A、About 8.
B、About 15.
C、About 18.
D、About 23.
答案
D
解析
细节题。“当作者写这篇文章的时候多大?”D选项“大约23”,是正确答案。文中第二段说I had an experience…years ago和第三段说I was about eight years old at the time,可见当时作者23岁左右。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iRrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
(increase)Hishottemperwasmakingit______difficultforotherstoworkwithhim.
Prometheuswashappytobeofservicetoman.Hetaughtpeople【C1】______.Hetaughtthemhowtoplantandgrowtheirownfood,
Hewasafunnylookingmanwithacheerfulface,goodnaturedandagreattalker.Hewasdescribedbyhisstudent,thegreatphi
SometimeagoIdiscoveredthatoneofthechairsinmyfronthallhadabrokenleg.Ididn’tforeseeanygreatdifficultyinge
Ifheopenedtheotherdoor,aladycameout.(63)Thekingalwayschosetheladieshimself.(64)Hemadesurethateachwasof
OpponenttouchgiveglueinfeedacrossforLeapdisgustonstraightdisappointedjump
Accordingtothepassage,whatisthedefinitionofpublicrelation?Whatisthefunctionofpublicrelationsinmodernworld?
subconsciouslycommitgetnecessaryonconvictionconsiderationcontroversycountbeyond
Thevastmajorityofpeoplebelievechildrentodaygoonfewerschoolexpeditionsandtripsthanwhentheywereatschool—witht
Whichtermscanbestdescribethemodernists’concernofthehumansituationintheirfiction?()
随机试题
胰腺癌的肿瘤标志是
根据《会计法》的规定,主管全国会计工作的部门是()。
下列功能分类中,属于从用户需求角度进行分类的是()。
我国特殊就业群体的平等就业措施不包括()。
A外国投资者协议购买B境内企业的资产,并以该资产投资设立C外商投资企业。对于B境内企业被并购前既有的债权债务,应由()享有和承担。
下列选项中可以作为独立法人的单位是()。
设n为正整数,f(x)=,求导数f(2n+1)(0).
有如下程序:DefStrX-ZX="123"Y="456"Z=X+YPrintZEnd运行后,输出结果是______。
(1)InayearwhenAlGorewontheNobelPeacePrizeandgreenbecamethenewred,whiteandblue;whenthecombatinIraqshowed
Inthefuturetradethekeydevelopmenttowatchistherelationshipbetweentheindustrializedandthedevelopingnations.The【
最新回复
(
0
)