首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She started with nothing. She had no money, no education,
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She started with nothing. She had no money, no education,
admin
2019-06-25
55
问题
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She started with nothing. She had no money, no education, and no one to help her. All she had were 12 jars of face cream and a lot of energy and ambition. She turned there into a multimillion-dollar cosmetics (化妆品) empire.
Helena Rubinstein was born in 1870 in Krakow, Poland. She was the oldest of eight girls. Helena ’ s mother thought that beauty was very important. She used a special skin cream that a foreign chemist made for her. Helena’ s mother made all of her daughters use it too.
Helena’ s father wanted her to be a doctor. But she hated medicine and left school. Her father was very angry. Then he wanted her to get married, but she refused. In 1992, she went to Melbourne, Australia, to live with a cousin and an uncle. She took only her clothes and 12 jars of face cream.
Helena didn’ t speak English. She had no money and no plans. After she arrived, everyone noticed her beautiful skin. In Australia, the hot and dry weather is very bad for the skin. When she told some of the women about the face cream, they all wanted some. Helena sold them her cream and then ordered more.
Helena borrowed $ 1, 500 and opened a shop to sell the cream. She worked 18 hours a day, seven days a week. She lived simply and saved all of her profits. She also learned how to make different kinds of creams and showed women how to take care of their skin. It was the first shop of this kind in the world.
In less than two years, Rubinstein had paid her loan and saved $50, 000. She made more and more money every year. All this time, she thought only of work and success. A newspaper reporter named Edward Titus was in love with her. But she was not interested in him. She left Australia and went to Europe to learn more about the science of beauty.
Which of the following is true?
选项
A、Helena went to Australia to study medicine.
B、Helena went to Australia to do business.
C、Helena’ s uncle and cousin worked for her.
D、The weather in Australia is very bad for the skin.
答案
D
解析
细节题。根据文章第四段第四句“In Australia,the hot and dry weather is very bad for the skin.”可知,澳大利亚干燥炎热的空气对皮肤不利,故答案为D。文章第四段第二句“She had no money and no plans.”提到,Helena去澳大利亚时没有钱,也没有计划,由此可知选项A和选项B均与原文信息不符,故排除。从文章第三段可知,选项C与原文信息不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iS3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
His______oftheaeroplanewascorrectineverydetailandcouldreallyfly.
Joshua:Dad.Allowanceday.CanIhavemyallowance?Father:Oh.Iforgotaboutthat.Joshua:YouALWAYSforget.Father:Igu
Donald:Let’seatout,shallwe?Debra:【D5】______I’vegonethroughmypaycheckfortheweekalready.Donald:Don’tworryabou
Childrenandyoungpeopleareattheheartofsociety.Agoodeducationenablesthem,asglobalcitizens,torespondtothechal
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetourfutureenergyneeds?Thesearetwoimportantque
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcountryintheworld.IntheUnitedStates,wheresociolo
Somegovernmentshaveforbiddencigaretteandalcohol______inpublicplaces.
Withintheforeseeablefuturetheremaybeamajor______ofspecies,involvingfromone-thirdtotwo-thirdsofallthespeciesno
Moneyreallycan’tbuyhappiness,accordingtoanewsurveyshowinglawyersandotherwell-paidwhite-collar?workersaremorel
Myfatherwasaskedto______theNewYorkoffice.
随机试题
A、营养输液B、输液剂C、电解质输液D、胶体输液E、脊椎腔注射剂右旋糖酐注射液属于
A.200kcalB.450kcalC.700kcalD.1150kcalE.1550kcal患者术后,给予肠外营养液10%葡萄糖注射液500ml,50%葡萄糖注射液250ml,20%脂肪乳250ml,8.5%复方氨基酸750ml,水溶性维生素1
最早应用的移植是
融资租赁合同的内容包括()。
甲公司的业务员胡某公出购货,向财务科借款2000元,出具借款收据。胡某公出购货过程中,向乙公司购货一批,取得盖有乙公司公章的发票一张,其后发现该发票记载的货物型号有错误。另外,在其购买一笔自用物品时,示意营业员开具办公用品发票。回单位后,胡某持该办公用品发
采用赊销和分期收款方式销售货物,纳税义务发生时间为合同约定的收款日期的当天。当取得发出货物凭证时,其账务处理为( )。
2014年A公司和B公司分别出资750万元和250万元设立C公司,A公司、B公司对C公司的持股比例分别、为75%和25%。C公司为A公司的予公司。2015年B公司对C公司增资500万元,增资后占C公司股权比例为35%。交易完成后,A公司仍控制C公司。C公司
李某在下夜班回家的路上,发现有人正盗窃工厂仓库中的生产器材,便上前阻拦。窃贼掏出匕首刺向李某,搏斗中,窃贼被李某用力推倒在地,头撞在被盗器材的铁角上当场死亡。李某的行为是()。
已知(F/A,10%,9)=13.579,(F/A,10%,11)=18.531,10年期、利率为10%的预付年金终值系数值为()。
关于数据库应用系统的需求分析工作,下列说法正确的是______。
最新回复
(
0
)