首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Indifferent. B、Critical. C、Supportive. D、Oppositive. C本题设题点在观点态度处。根据句(8)可知,大卫的朋友提到去自己不想去的地方,即便是坐飞机的头等舱也不愿意去,大卫对此表示赞同,因此[C]为正确答
A、Indifferent. B、Critical. C、Supportive. D、Oppositive. C本题设题点在观点态度处。根据句(8)可知,大卫的朋友提到去自己不想去的地方,即便是坐飞机的头等舱也不愿意去,大卫对此表示赞同,因此[C]为正确答
admin
2017-03-20
64
问题
M: Well, the research is mixed.(6 - 1)And I think part of the reason for that is that people acknowledge in their souls, if not in their wallets, that it won’t make them happy. Most people don’t marry for money: most people don’t pursue careers simply for the money. There are a lot of teachers in America, who won’t trade their jobs for a sales job to make more. So we vote with our feet, in essence.
W: But the problem is we see all these people out there today, with the yachts, with the boats, all of these, the planes, the big houses.(6 - 2)And we think we want that too. They look happy, they have all these possessions. How do you explain that?
M: It looks that way. More millionaires, more multi-millionaires, more billionaires than ever, and they have all the toys. But the research also indicates about scale.(6 - 3)You can give somebody enough money to take them from poverty to middle class, which makes people happy. But a lot more money, to go from five hundred thousand to five million, doesn’t make them happy.
W: I agree.(6 - 4)Money is going to have the more significant impact on those low income individuals. People who have very little are making 20 thousand dollars. That’s going to have a big impact on them.
M: That would. But let me tell 15 years in practice. I have never had anybody who comes in and says that he or she needs a little more money. It is all about: do I feel loved, and do I love something in the world. In other words, doing work that does not speak to your heart and making lots of money is a prescription for disaster.
W: I’ve listened to the surveys of the kinds of jobs that make people the happiest:(7)they aren’t necessarily the jobs that pay the most money. They are things like teachers, social workers, firefighters, not necessarily highly-paid jobs.
M:(8)I will still align for one of my friends. He said, the last place you want to be is in the first-class seat on a plane going somewhere you don’t want to go. Absolutely true.(9 - 1)It’s really about feeling loved. The people come to me, who are in the toughest spot, aren’t convinced they are well loved, and they aren’t convinced there are something in the world that they genuinely have passion and love for.
W:(9 - 2)Good, passion is another thing that makes people happy. Health and passion.
M: Yes. Health is at the top of the list in terms of what makes you happy.(9 - 3)Having good relationships with people, having a lot of very close personal friends, having a good marriage. These are the types of things that make people happy. So if you flip that around, then you’ll get to the core of what really makes people happy.(9-4)Sometimes you have to take the negative to see that you are content now. So if people were to imagine: I’m not going with it these moments, then they would realize that they are pretty content even though their car is year-older than they’d like.
W: Yes, no question. Well again, the age-old question, we continue to debate it still. David, thanks.
M: Thank you, Maggie!
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. Which of the following statements about money is INCORRECT?
7. Which of the following jobs probably brings the least happiness to people?
8. What’s David Bach’s attitude towards the example cited by his friend?
9. What is NOT mentioned in the interview as to bringing happiness to people?
10. What is mainly discussed in this part of the interview?
选项
A、Indifferent.
B、Critical.
C、Supportive.
D、Oppositive.
答案
C
解析
本题设题点在观点态度处。根据句(8)可知,大卫的朋友提到去自己不想去的地方,即便是坐飞机的头等舱也不愿意去,大卫对此表示赞同,因此[C]为正确答案,同时排除[A]、[B]和[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iUzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
HowtoEnsureSurvivalintheCollegeDormLifeincollegedormcanbehard,especiallyforthefirst-years.HereShahJ.Ch
Inthelongest-termstudyofitskind,researcherspittedtwopopulardietsheadtohead—alow-fatAmericanHeartAssociation
HowtoWriteaThesisI.Introductionpart—writingthe【B1】______afterfinishingtherest【B1】______—includingahookatthe
MostofEnglishlearningschoolshireforeignteachersfromEnglish-speakingcountriessuchasUSA,UK,Canada,etc.,butsomet
AnEnglishnewspaperiscurrentlyrunningadiscussiononwhetheryoungpeopleinChinatodayare(not)moreself-centeredandu
Somepeoplebelievethatthecoursesandmajorsinuniversitiesshouldbeadjustedaccordingtotherealdemandsofworkingposi
Allofuswouldagreethatinordertobesuccessfulinthepresent-daysociety,weuniversitygraduateshavetopossesscertain
中国民族自古以来从不把人看作高于一切,在哲学文艺方面的表现都反映出人在自然界中与万物占着一个比例较为恰当的地位,而非绝对统治万物的主宰。因此我们的苦闷,基本上比西方人为少为小;因为苦闷的强弱原是随欲望与野心的大小而转移的。农业社会的人比工业社会的人享受差得
要一个人独自进食,即使不算重罚,在中国文化中通常也被视为不幸,一种不无悲凉的境地。汉语对吃独食的描述,大都乏善可陈,一句“胡乱吃了些”搪塞过去。中国人的社会中,人必须借饮食与他人沟通,与社会上的人形成生命共同体之感受。如今,大家庭在解体,晚婚、单
A、Hemarriedageneralmanager.B、HeandNancyweretogether.C、HetalkedaboutholidaywithCindy.D、Helikesswimmingandsurf
随机试题
20世纪80年代,我国对系统科学做出全面研究的科学家是【】
(非英语专业做)Therewasatimewhenparentswhowantedaneducationalpresentfortheirchildrenwouldbuyatypewriter,aglobe
A.胀痛B.灼痛C.刺痛D.重痛
A.抗核抗体阴性B.电镜呈肾小球毛细血管丛上皮细胞足突融合改变C.尿FDP阳性D.电镜呈驼峰样改变E.大量新月体形成下述病例最可能是以上哪种改变
A.分体中柱呈“U”形B.分体中柱5~13个C.分体中柱2个D.分体中柱2~4个E.分体中柱5~8个绵马贯众叶柄横切面
修建性详细规划由开发建设单位组织、委托规划、设计单位完成,主要内容有()。
某市公安局要发通报表彰公安民警甲在人民群众生命财产安全受到威胁的关键时刻,挺身而出,舍己救人的先进事迹。根据通报的写作要求,下列对这份通报正文的写作提示,正确的是()。
下列对诗句中所蕴含的物理知识理解正确的是:①“寒磐满空林”——声波折射原理②“对影成三人”——光是直线传播的③“山月随人归”——描绘了山边的月和人相对运动④“影落明湖青黛光”——“影”和“青黛光”是山、云景物的光线经湖面折射后所成的像
RUP(RationalUnifiedProcess)分为4个阶段,每个阶段结束时都有重要的里程碑,其中生命周期架构是在(16)结束时的里程碑。
大型信息系统的建设首先必须有一支专门的队伍。根据企业的具体情况确定队伍的组织方式是十分必要的。下面()不属于研制队伍组成方式。
最新回复
(
0
)