首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why do people leave home to travel according to the passage?
Why do people leave home to travel according to the passage?
admin
2012-06-10
52
问题
Why do people leave home to travel according to the passage?
People enjoy taking trips, but what are the reasons they leave home? One reason is for education. People travel because they want to broaden their horizons to learn about other people and other places. They are curious about other cultures. When people are tourists, they get a quick look at different ways of living. Even a short look at another kind of lifestyle is an important lesson.
On a trip, a person can learn directly — by visiting museums and historic spots. What does a tourist learn who sees the art museums, visits the historical palaces and other scenic spots in Paris, and shops along the River Seine? He gets a vivid picture — a real-life one — of the French people. He learns about their attitudes, how they feel about business, beauty, and history.
What about the tourist who goes to Hong Kong? Does he get the same information that he could get from a book? He might read that Hong Kong is crowded, that there is less than 200 square meters of space for each person, but seeing and feeling the lack of space will impress him much more. He might read that there are nearly 200 vehicles for every kilometer of roadway, but the sight of so many vehicles parked along the roadside will be a much more vivid lesson. [19A]The tourist to Hong Kong will never forget the contrasts — the straight vertical lines of the tall modern buildings and the moving lines of boats that the people live in.
选项
A、It helps develop our personalities.
B、It enables us to acquire first-hand knowledge.
C、It makes our life more interesting.
D、It brings about changes in our lifestyle.
答案
B
解析
本题属于主旨题,可以从前几题中得到一些提示。第17题提到了旅游的目的之一是教育,而第18题的答案出处提到了获取这种教育的方式,即On a trip,a person can learn directly,[B]中的acquirefirst—hand knowledge与此表述一致。故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iVmK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
IntheUnitedStates,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtoca
NathanielBaconwasamandeterminedtoprotecthispropertyagainstIndianraids.HeencouragedotherPiedmontfarmerstodoli
Accordingtothenews,icefromGreenlandgivesinformationabout
Accordingtothenews,icefromGreenlandgivesinformationabout
Accordingtothispassage,whatisexactlyGDP?
Accordingtothespeaker,thedry-cleaningstoreusedtobea______.
WherewasthefirsttelephoneserviceinAmericaestablished?
InterestingNewsofAmericanUniversitiesTHEUNIVERSITYOFMORESTUDENTS:TheNO.1isMinnesotaUniversity,whichhas56,350st
Giventhelackoffitbetweengiftedstudentsandtheirschools,itisnotsurprisingthatsuchstudentsoftenhavelittlegood
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowingsituation:YouareWilliams.Youhavehadaclas
随机试题
冷饮企业应该设置生产卫生用室,其内部应设
子宫于数天内急剧增大,呼吸困难,不能平卧,听不到胎心,诊断为急性胎儿窘迫。()
发展目标一般包括()。
根据《中华人民共和国商标法》第3条第1款规定,经商标局核准注册的商标为注册商标,商标注册人享有商标()权,受法律保护。
企业向银行或其他金融机构借入的各种款项所发生的利息均应计入财务费用。()
股权投资基金的合格投资者是指具备相应风险识别能力和风险承担能力,投资于单只股权投资资金的金额不低于100万元,且符合相关标准的单位和个人。下列符合相关标准的是()。
Ioftendreamofateacher,Idreamofstandingonthe【M1】______platformintheclassroomandgivelessonstolovelyboys【M2】
钙需求的推荐量是根据人体每天从汗液、尿液等途径损失的钙量,同时考虑钙的吸收效率估算出来的。欧美国家的推荐标准是青少年每天1300毫克,成年人每天1000毫克,而老年人则是1200毫克。不过WHO/FAO联合专家组指出这个标准是基于欧美人群的,并不一定适用于
A、Joiningaclub.B、Usingatimer.C、Puttingthecomputerinthelivingroom.D、Notspendinghoursuninterruptedly.A
HelpYourselfthroughtheHardTimesEveryone,atsomepoint,willsufferaloss—thelossoflovedones,goodhealth,oraj
最新回复
(
0
)