首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、$ 800. B、$ 8 000. C、$ 8 800. D、$ 34 000. C事实细节题。本题问的是路易斯克拉克大学的住宿费用是多少。短文中先提到,公立大学的住宿费是8 000美元,下文中又提到,路易斯克拉克大学大学住宿的花销比公立大学多800美
A、$ 800. B、$ 8 000. C、$ 8 800. D、$ 34 000. C事实细节题。本题问的是路易斯克拉克大学的住宿费用是多少。短文中先提到,公立大学的住宿费是8 000美元,下文中又提到,路易斯克拉克大学大学住宿的花销比公立大学多800美
admin
2019-04-23
34
问题
(22)A big difference between public and private in American higher education involves money. Public colleges and universities are less expensive because they get money from the states that started them to educate local citizens. As a result, out-of-state and international students usually pay more than state residents, at least in the first year. The University of Oregon, located in Eugene, is one of the public universities. The cost for undergraduates this year is $ 6 000 for state residents.(23)Housing is an additional $ 8 000. Non-residents pay the same for housing, but almost $ 20 000 for tuition and fees. Let’s see how these numbers compare to a private college in Oregon. Lewis&Clark Oollege in Portland has 4 000 students, compared to 20 000 at the University of Oregon.(23)Housing costs $ 800 more than at the state school. But the big difference is tuition. The published price at Lewis&Clark is almost $34 000.(24)Yet Lewis&Clark is one of the few American colleges that offer financial aid for international students. Each year it awards financial aid to 20 students from other countries.(24)That would make Lewis&Clark cheaper for international students than the University of Oregon. But, of course, prices alone do not say anything about the quality of a school or the value of an education.
22. What does the passage mainly concern about?
23. How much does the housing cost in Lewis & Clark?
24. Why is Lewis&Clark cheaper for international students than the University of Oregon?
25. What can be inferred about international students?
选项
A、$ 800.
B、$ 8 000.
C、$ 8 800.
D、$ 34 000.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是路易斯克拉克大学的住宿费用是多少。短文中先提到,公立大学的住宿费是8 000美元,下文中又提到,路易斯克拉克大学大学住宿的花销比公立大学多800美元。因此,该校住宿费为8 800美元。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iXZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
So-called"greenroofs"—urbanrooftopscoveredwithgrasses,plantsandothertypesofgreenery—arebecomingincreasinglypopula
A、Toreachanagreementbetweenthetwosides.B、Toinvitesomecelebritytojointhenewfirm.C、Topublicizetheiractivities.
Theinnervoiceofpeoplewhoappearunconsciouscannowbeheard.Forthefirsttime,researchershavestruckupaconversation
Theinnervoiceofpeoplewhoappearunconsciouscannowbeheard.Forthefirsttime,researchershavestruckupaconversation
EarlierthisyearImetwithagroupofwomeninMatela,asmallfarmingvillageinTanzania,andwediscussedsomethingthat’s
A、Thingsincraftfairshavebetterqualitythaninstores.B、Theywanttobuythingsthataredifferentandoriginal.C、Itism
A、Theyshowedtheirunderstanding.B、Theydislikedthis.C、Theythoughtit’snotappropriate.D、Theysupportedit.A短文中提到不少学生表示,
A、Onlyfemale.B、Onlymale.C、Bothmaleandfemale.D、Neithermalenorfemale.A短文开头提到近日在陕西西安电子科技大学只针对女生开设的某选修课上,任课讲师要求学生签署拒绝婚前性
如今很多人都会借助互联网在家里舒舒服服地购物,网络购物已成为人们最喜爱的购物方式之一。对于消费者来说,网络购物不仅方便,选择范围广,价格具有竞争性,而且更容易获取商品信息。对于商家来说,网络提供了更多的客户和更大的市场空间。对于整个市场经济来说,这种新型的
A、Itmustbesomethingunusual.B、It’sabusinessappointment.C、It’sahotdebateontheirlife.D、It’saprivatetalk.B本题考查对细
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)