首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Unless we spend money to spot and prevent asteroids(小行星)now, one might crash into Earth and destroy life as we know it, say some
Unless we spend money to spot and prevent asteroids(小行星)now, one might crash into Earth and destroy life as we know it, say some
admin
2013-04-25
46
问题
Unless we spend money to spot and prevent asteroids(小行星)now, one might crash into Earth and destroy life as we know it, say some scientists.
Asteroids are bigger versions of the meteoroids (流星) that race across the night sky. Most orbit the sun far from Earth and don’t threaten us. But there are also thousands whose orbits put them on a collision course with Earth.
Buy $ 50 million worth of new telescopes right now. Then spend $ 10 million a year for the next 25 years to locate most of the space rocks . By the time we spot a fatal one, the scientists say, we’ll have a way to change its course.
Some scientists favor pushing asteroids off course with nuclear weapons. But the cost wouldn’t be cheap.
Is it worth it ?Two things experts consider when judging any risk are: 1) How liked the event is ; and 2) How bad the consequences if the event occurs . Experts think an asteroid big enough to destroy lots of life might strike Earth once every 500, 000 years. Sounds pretty rate, but if one did fall, it would be the end of the world, "if we don’t take care of these big asteroids, they’ll take care of us. says one scientist, "It’s that simple. "
The cure, though, might be worse than the disease. Do We really want fleets of nuclear weapons sitting around on Earth? "The world has less to fear from doomsday (毁灭性的) rocks than from a great nuclear fleet set against them, said a New York Times article.
We can conclude from the passage that_____.
选项
A、while pushing asteroids off course nuclear weapons would destroy the world
B、asteroids racing across the night sky are likely to hit Earth in the near future
C、the worry about asteroids can be left to future generations since it is unlikely to happen in our lifetime
D、workable solutions still have to be found to prevent a collision of asteroids with Earth
答案
D
解析
由全文得知小行星毁灭地球的危险存在,用核武器改变其路线的方法十分不可取,所以还有必要找到有效的方法,故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iYhq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项,并将该选项的字母填入答题卡各小题指定的位置上。(选项中有两项为多余选项)SayingGoodbyeManypeoplewerewaitin
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项SayingGoodbyeManypeoplewerewaitingforthetrain.Somewerereadingnewspapersandsomewere
Inthepast,manypeopleusedhorsesfortraveling,farmingandotherkindsofwork.Alotpeoplestillliketoridehorses.And
Harrywasaboyoffourteenyearsold.Hewastallandstrong.Andheranthefastestinhisclass.Soeveryonewasveryproudo
Harrywasaboyoffourteenyearsold.Hewastallandstrong.Andheranthefastestinhisclass.Soeveryonewasveryproudo
Thewatertapwasleaking(漏水)again,andthenoisewasdrivingCassiecrazy.Cassielookedatherwatch.Itwasnearlynineo
AspokespersonforSolarisInternationalannouncedthatthecompanywould______onstrengtheninginvestorrelationsinSouthAm
CarolsaidtheworkwouldbedonebyOctober,_____personallyIdoubtverymuch.
Somefuturologistshaveassumedthatthevastupsurge(剧增)ofwomenintheworkforcemayportendarejectionofmarriage.Many
AnimalssufferedatthehandsofMan_____theyweredestroyedbypeopletomakewayforagriculturehadtoprovidefoodformore
随机试题
A.大汗淋漓,四肢厥冷,面色苍白,神情淡漠,呼吸微弱,脉微欲绝B.经常畏冷,四肢不温,渴喜热饮,常自汗出,尿清便溏,脉迟无力C.身热大汗,汗热质粘,面色潮红,躁扰不安,渴喜冷饮,脉细疾数D.高热肢厥,神识昏沉,胸腹灼热,口渴喜饮,面色紫暗,脉沉有力
为二氢叶酸还原酶抑制剂的抗疟药物是
因保险合同引起的纠纷,下列哪些人民法院有管辖权?
根据《建设工程项目管理规范》GB/T50326-2006,项目经理的权限包括()。
新起用账簿应缴纳印花税为( )元。运输合同应缴纳印花税为( )元。
行政赔偿的方式有支付赔偿金、恢复名誉、返还财产和()。
社会收缩是指人类聚落中人口持续流失,由此引发相应地区经济社会环境和文化在空间上的衰退。根据收缩行为是否是聚落行为主体主动采取的规划策略或管理措施,可以分为主动社会收缩和被动社会收缩。根据上述定义,下列选项属于主动社会收缩的是:
以下数组定义语句中,错误的是( )。
Inademocraticsocietycitizensareencouragedtoformtheirownopinionsoncandidatesforpublicoffices,taxes,constitution
DearMissLi,IherebyconfirmthatyouhavebeenacceptedbytheVirginiaUniversitytostudymedicine.Yourcoursewillcom
最新回复
(
0
)