首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A publisher. B、A broadcaster. C、An anchorwoman. D、An academic. D细节归纳题。对话开头,男士就介绍了嘉宾Maureen McLane是位诗人兼评论家。接着,在简单介绍其教育经历后,男士说除了
A、A publisher. B、A broadcaster. C、An anchorwoman. D、An academic. D细节归纳题。对话开头,男士就介绍了嘉宾Maureen McLane是位诗人兼评论家。接着,在简单介绍其教育经历后,男士说除了
admin
2021-11-25
39
问题
M: [1-1] Maureen McLane is a poet and critic. After her undergraduate studies in American history and literature, she studied English literature on a scholarship before earning her Ph.D. at the University of Chicago. [ 1-2] In addition to academic publications on British romanticism, Maureen McLane has written a number of memoir and criticism. One of them, My Poets, became a finalist for the 2012 National Book Critics Circle Award in autobiography. And her most recent collection of poetry, This Blue, was a finalist for the 2014 National Book Award. [1-3] Today, we have Maureen McLane, now professor of English at New York University, with us on the radio show. Good evening, Maureen.
W: Good evening.
M: Now, can you tell us when you first began to read poetry?
W: [2] I would probably say in my high school days. Of course, there had been some other things in the environment in my childhood before high school, like nursery rhymes, hymns, my mother’s playing piano and guitar, poems my father might come out with— but in terms of reading poetry, it really came about through high school. Literature classes in general were very stimulating to me.
M: You begin one section of My Poets by talking about the lecture course you took in your freshman year with Helen Vendler, and the poetry section you had with William Corbett. Were there other teachers who were important to you7
W: Well, there were several people important to me who weren’t poetry people at all—they were historians or professors of music.
M: Oh, that’s interesting.
W: I had a wonderful tutor, now a professor of English at the University of Chicago, Janice Knight. Janice was and is a scholar of colonial America, but she also knew a lot about a certain line in American poetry. She introduced me to Susan Howe’s work. I mean, those people became important to me in various ways. [3] I almost feel as if in the end the poets themselves are the most important teachers. I do think that if you bend towards becoming a writer, at the end of the day, it’s writing that teaches you. I mean, other writers’ works.
M: You were an undergraduate at Harvard, and then you returned to teach there. What was that like?
W: When I returned, I was at a very different phase of life. [4-1] Being back as a professor, Cambridge, where Harvard University is, was very different—it was much more commercialized and cleaned-up than when I was an undergrad. I liked being near Fresh Pond and going to Walden. [4-2] I felt like I was getting to know New England a little bit better, in a way that was very different from when I was 18. I liked that, and I was more aware of the environment.
M: You write in My Poets about the power of listening to "poetry fans read those poems or works they are committed to." Is this an important teaching tool for you?
W: [5] I definitely bring recordings to class. Recordings offer a great way to refocus one’s attention on the poem. I feel like it’s definitely a zone for encounter, a zone that’s really powerful. I also think there is an inner ear, which is much more relevant to my sense of poetry than actual vocalization. Some people are very attuned to this ear. For example, they compose in their minds, maybe reciting aloud, and only at the end do they write things down. So I do think there’s an inner ear that is activated when one writes. Or at least for me. And that is as loud, as audible, as our conversation right now.
1. What is Maureen McLane according to the interviewer?
2. When did Maureen first begin to read poetry?
3. Who were the most important teachers to Maureen?
4. Which of the following did Maureen feel more strongly about when she returned to teach at Harvard?
5. Why did Maureen bring recordings to class?
选项
A、A publisher.
B、A broadcaster.
C、An anchorwoman.
D、An academic.
答案
D
解析
细节归纳题。对话开头,男士就介绍了嘉宾Maureen McLane是位诗人兼评论家。接着,在简单介绍其教育经历后,男士说除了发表与英国浪漫主义相关的学术文章外,McLane还写了不少回忆录和评论文章。最后,男士还说Mctane目前是纽约大学的英语教授。综合以上信息可以判断,Maureer McLane是一位学者,因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iZIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
A、Gethelpfuladviceonpotentialjobs.B、Learnpracticalskillsofthefuturejob.C、Askforhigherstartingsalaries.D、Sendo
A、Usefirstnameonly.B、Useanameofcartooncharacters.C、Useaninventedname.D、Usetheirparents’name.CRuth在对话末尾处建议,在网上注
A、Keepingupdatedwithcurrentinternetapplications.B、Splittingthebillwiththeirchildrenforgoingonline.C、Gettingthep
A、English.B、French.C、Bengali.D、Spanish.C对话中明确提到Chitra的母语是“孟加拉语”(Bengali)。考生就算不知道Bengali的意思,但听音辩形也能选出答案。
A、Keepingupdatedwithcurrentinternetapplications.B、Splittingthebillwiththeirchildrenforgoingonline.C、Gettingthep
A、Sheiseagertoovercomechallenges..B、Sheisunfriendlytohercolleagues.C、Sheiscapableenoughtopassthetest.D、Shei
A、Anexperiencedteacher.B、Afriendofthetargetlanguage.C、Aregularlearningprogram.D、Aninborntalentoflanguage.C对话中,
FiveThingsforCollegeGraduatestoKnowI.Degreedoesnot【T1】______youtoajob【T1】______A.Yoursituationaftergraduatio
FiveThingsforCollegeGraduatestoKnowI.Degreedoesnot【T1】______youtoajob【T1】______A.Yoursituationaftergraduatio
随机试题
认为金木水火土是世界的本原属于()
新生儿时期最常见的脑膜炎是
汗出恶风,身重,小便不利,舌淡苔白,脉浮,属下列的何方主治
房地产经纪机构的部门设置中,其业务支持部门,通常包括以下一些部门()等。
( )合同计价方式可以促使承包方关心和降低成本,缩短工期,而且成本可以随设计的进展而加以调整,从而使双方都不会承担太大的风险,实际工程中多采用。
在清华大礼堂内,有一块1926级毕业生赠送给母校的“人文日新”牌匾,意指文明的传承和创新要日新月异,不断进步。在庆祝清华大学建校100周年大会上,胡锦涛总书记的讲话中“创新”是高频率关键词。北京理工大学一位同志表示,我们要按照总书记的要求,为创新型国家建设
宪法同其他法一样。
关于下列标识的说法,错误的是()。
某慈善组织的决策机构由12人组成,该组织拟用善款实施一项投资方案,现召开内部会议对投资方案进行表决,至少需()人同意,此投资方案方可通过。
Foreachquestionbelow,choosetheanswerthatbestcompletesthesentence.ThenmarkthecorrespondingletterontheAnswerSh
最新回复
(
0
)