首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A bit unusual. B、Full of tricks. C、Less costly. D、More interesting. D由选项中的unusual,costly和interesting可知,本题考查对某事的评价看法。由短文中提到But
A、A bit unusual. B、Full of tricks. C、Less costly. D、More interesting. D由选项中的unusual,costly和interesting可知,本题考查对某事的评价看法。由短文中提到But
admin
2013-09-14
58
问题
I hated dinner parties. But I decided to give them another try because I’m in London. And my friend Mallery invited me. And because dinner parties in London are very different from those back in New York. There, "I’m having a dinner party" means: "I’m booking a table for 12 at a restaurant you can’t afford and we’ll be sharing the cheque evenly, no matter what you eat". Worse, in Manhattan there is always someone who leaves before the bill arrives. They’ll throw down cash, half of what they owe, and then people like me, who don’t drink, end up paying even more. But if I try to use the same trick, the hostess will shout: "Where are you going?" And it’s not like I can say I have somewhere to go: everyone knows I have nowhere to go.
But in London, dinner parties are in people’s homes. Not only that, the guests are an interesting mix. The last time I went to one, the guests were from France, India, Denmark and Nigeria; it was like a gathering at the United Nations in New York. The mix is less striking. It’s like a gathering at Bloomingdales, a well-known department store.
For New Yorkers, talking about other parts of the world means Brooklyn and Queens in New York. But at Mallerys, when I said that I had been to Myanmar recently, people knew where it was. In New York people would think it was a usual new club.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. Why does the speaker dislike dinner parties in New York?
17. What does the speaker think of the parties in London?
18. What is the speaker’s opinion of some New Yorkers from her experience?
选项
A、A bit unusual.
B、Full of tricks.
C、Less costly.
D、More interesting.
答案
D
解析
由选项中的unusual,costly和interesting可知,本题考查对某事的评价看法。由短文中提到But in London,dinner parties are in people’s homes.Not only that,the guests are an interesting mix可知,在伦敦,聚会地点和人员与在纽约均不相同,对比来看说话者更喜欢伦敦,D)中的interesting是短文中原词的复现。But转折处常设为考点,听音时需留意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ibc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、It’smodern,butboring.B、Ithasmanypeople.C、It’sregardedasabigshoppingcenter.D、It’sascleanasEuropeancountries
A、Whatchemicalstearsarecomposedof.B、Whethercryingreallyhelpsusfeelbetter.C、Whysomepeopletendtocrymoreoftent
A、Whypeopleholdbacktheirteam.B、Whypeoplecry.C、Howtorestrainone’smars.D、Howtearsareproduced.B
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublicatio
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublicatio
A、Basingthemonscience-fictionmovies.B、Includinginterestingexamplesinthem.C、Adjustingthemtodifferentaudiences.D、Fo
A、Itisabouttostartraining.B、Therainwillstopsoon.C、Ithasbeenrainingallday.D、Itjuststoppedraining.A本题话题是和天气有关
Oneofthemostinterestingparadoxes(矛盾)inAmericatodayisthatHarvardUniversity,theoldestinstitutionofhigherlearning
Oneofthemostinterestingparadoxes(矛盾)inAmericatodayisthatHarvardUniversity,theoldestinstitutionofhigherlearning
随机试题
支气管扩张的早期病理改变是()。
王法官是某县人民法院派出法庭的法官,下列哪些行为违反了法官职业道德规范的要求?
纳税人采取邮寄方式办理纳税申报的,以()为实际申报日期。
早操、课间操等课外体育活动属于()。
统计工作,即统计实践,指人们运用科学方法对调查研究的对象进行数据搜集、整理和分析的全部工作,其结果形成一系列的统计资料。则下列属于统计工作的是( )。
大数据给人类呈现的是一幅既美好又可怕的未来图景:美好之处在于,它将给我们带来更大的视野和更新的发现,进而改变我们的工作和生活方式;可怕之处在于,它给我们带来更多的风险和更大的挑战,除了数据本身的安全之外,它更多地关乎人们的隐私。与此同时,在研究和制定大数据
古代六艺“礼、乐、射、御、书、数”中的“御”是指()
阅读下列材料:材料1目前生产资料价格80%以上,农产品90%左右,市场零售商品价格90%以上,都是在市场上形成的,由企业根据市场供求情况自主确定。 ——摘自《中国物价》1
在Windows中,按下()键,可以将整个屏幕复制到剪贴板中。
下面所列条目中,()不是关系数据模型所具有的优点。
最新回复
(
0
)