首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is getting harder to go anywhere without stepping on a piece of Lego-related hype. The Lego Movie is number two at the Americ
It is getting harder to go anywhere without stepping on a piece of Lego-related hype. The Lego Movie is number two at the Americ
admin
2017-02-24
48
问题
It is getting harder to go anywhere without stepping on a piece of Lego-related hype. The Lego Movie is number two at the American box office, after three weeks at number one. Model kits related to the film are piled high in the shops. They will add to the already gigantic heap of Lego bits: 86 for every person on the planet. The toymaker has enjoyed ten years of spectacular growth, almost quadrupling its revenue.
This is remarkable for many reasons. Lego’ s home town, Billund in rural Denmark, is so small that the company had to provide it with a hotel—an elegant one, unsurprisingly. The toy business is one of the world’ s trickiest: perennially faddish and, at the moment, convulsed by technological innovation. Children are growing up ever faster, and abandoning the physical world for the virtual. To cap it all, the company almost collapsed in 2003-04, having drifted for years, diversifying into too many areas, producing too many products and, in a fit of desperation, flirting with becoming a lifestyle company, with Lego-branded clothes and watches.
Lego’ s decade of success began when it appointed Jorgen Vig Knudstorp as chief executive. Mr. Knudstorp decreed that the company must go back to the brick: focusing on its core products, forgetting about brand-stretching, and even selling its theme parks. He also brought in stricter management controls, for example reducing the number of different pieces that the company produced from 12,900 to 7,000.
Under Mr. Knudstorp Lego has struck a successful balance between innovation and tradition. The company has to generate new ideas to keep its sales growing: customers need a reason to expand their stock of bricks, and to buy them from Lego rather than cheaper rivals. Lego produces a stream of kits with ready-made designs, such as forts and spaceships, to provide children with templates. But it also insists that the pieces can be added to the child’s collection of bricks, and reused to make all sorts of other things.
Lego has got better at managing its relationships. The Lego Movie demonstrates how it can focus on the brick while venturing into the virtual world: Warner Bros. made the film while Lego provided the models. It has also got better at tapping its legion of fans—particularly adult fans of Lego, or AFOLs-for new ideas.
Lego is now at an inflection point, building its organisational capacity and embracing globalisation, to help it find new sources of growth. The aim is twofold: to replicate in the rapidly growing east Lego ’s success in the west: and to transform a local company that happened to go global into a global company that happens to have its head office in Billund.
It can NOT be learned from the last paragraph that______.
选项
A、Lego tries to find new sources of growth
B、Lego aims to transform itself into a global company
C、Lego aims to achieve its success in the east
D、Lego fails to maintain sustainable growth in the west
答案
D
解析
推断题。根据题干关键词定位到最后一段。本段讲了乐高现在的发展策略是利用全球化,在东方复制其成功之道。A项、B项、C项均是对原文的正确推断。D项“乐高未能在西方获得持续增长”无法推断出来。因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ihU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Mostpeopleareawarethatoutdoorairpollutioncandamagetheirhealth,butmanydonotknowthatindoorairpollutionalsoca
Tobereallyhappyandreallysafe,oneoughttohaveatleasttwoorthreehobbies,andtheymustallbereal.Itisnousesta
Morethanfiftyyearsago,theUnitedNationsdeclaredthatliteracyisabasichumanright.It’sveryimportantfor【B1】______th
Sometwentyyearsago,theperformanceofgirlsandboysinclasswascompared.Boys【B1】______betterinexams,sovariousmeasur
Toseeifhaircoloraffectsaperson’schancesofgettingajob,researchersatCaliforniaStateUniversityasked136colleges
A、Gooutfishing.B、Cheerupherself.C、Cooksomefishfordinner.D、Dineoutwithhim.C女士说自己遇见一个在电脑公司工作的人,那个人也许可以帮男士安排一次面试。故答案
A、Parents’supportandloanforthestudents.B、Thedecliningopportunitiesforthequalifiedpeople.C、Thegrowingneedforhig
A、Thegovernmentwantstoshowmoreconcernforthehealthofthepeople.B、Thegovernmentneedstoimportmoregoodsfromabroa
A、3months.B、6months.C、9months.D、12months.D对话提到,合同的期限是12个月,故答案为D。注意对时间方面的细节做笔记,并留意是否需要计算。数字题里经常出考点的是一些表示数量的特殊名词,例如quarter
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPrizeforeconomicsonMondayfordevelopingmethodst
随机试题
急性心肌梗死中危病人的特征是()
A、Buyatractor.B、Fixahouse.C、Seeapieceofproperty.D、Singabusinesscontract.C
下列各项,属于苇茎汤功用的是
A.肌肤水肿,无汗,身体疼痛B.胸胁胀满,咳唾引痛C.胸闷,咳喘,不能平卧,其形如肿D.喉中有物,吞之不下,吐之不出E.肠鸣辘辘有声饮留肠间则见
检验检测机构应建立标准物质的溯源程序。标准物质应溯源到SI测量单位或有证标准物质。()
账户按照用途和结构分类,属于成本计算账户的是()。
主承销商在股票承销前,应当进行尽职调查,调查范围包括()。
移动POS机(如图所示)是常用于饭店、商场等场所的支付终端,用来完成对银行卡的刷卡并与后台PC机进行信息交换。其基本功能要求有:a、能够读取各种银行发的磁条卡和芯片卡。b、具有1个键盘,可以用于输入密码、交费金额及一些命令。c、具有1个可以显示交费金
Mr.Jenkinshadasportscarwhichhelikeddrivingveryfast.Theproblemwasthattherewerespeed【C1】______onalltheroads,
A、Toteachtheirchildrentodrinkmoderately.B、Toholdsternattitudesanduseseveremethods.C、Tostrivetohavesomestrict
最新回复
(
0
)