首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Children who watch violent television shows are at an increased risk of aggression and violent behavior as they become young adu
Children who watch violent television shows are at an increased risk of aggression and violent behavior as they become young adu
admin
2010-03-26
35
问题
Children who watch violent television shows are at an increased risk of aggression and violent behavior as they become young adults. That’s based on a fifteen-year study published in the current issue of the research journal Developmental Psychology.
Back in the late 1970’s when this study began, among the top rated shows were ’Chafiie’s Angels’ and ’The Six Million Dollar Man’. These were the TV shows that many of the 557 children in Raul Huseman’s study were watching when they were six to ten years old. By today’s standards these shows may not seem that violent, but there was a significant amount of on-screen physical violence in them. Huseman, from the University of Michigan, analyzed the types and amounts of violence in these shows and also collected other information on the kids about their home life, their friends, their school life, and importantly their levels of aggressive behavior, tike who was getting into fights, who was pushing and shoving (猛推) others, who was stealing things.
Now fast-forward 15 years: Raul Huseman was able to track down over 80% of the boys and girls from the original study. He re-interviewed them, now in their mid-twenties, and talked to their spouses (配偶) and close friends and checked their criminal records. "We found that those children back then, when they were 6, 7, 8 or 8, 9, 10, who had been watching more media violence had grown up to be more aggressive young adults as compared to the young adults who had been just as aggressive in childhood but had not watched as much violent television."
"Most at-risk children are children who watch a steady diet of violent television shows, identify with the aggressors, who sometimes the heroes and the lead-characters in those shows, and who perceive the violence as being realistic and a model for how to act in real life."
15 years later, researcher Raul Huseman ______.
选项
A、couldn’t contact 80% of the original subjects
B、talked to some young adults in their mid-twenties
C、got in touch with most of those involved in the study
D、checked the criminal records of the original subjects
答案
C
解析
此题问15年之后研究者柔尔•休斯曼做了什么。根据第三段第一句“Now fast-forward 15 years:Raul Huseman was able to track down over 80% of the boys and girls from the original study.”可得知,C项是答案。A项内容与文章意思相反;B项和D项内容与文章意思不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ihk7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thelanguageofuncivilizedgroupsascomparedtowesternlanguageislimitedin______.Whichofthefollowingisimpliedbut
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sattitudesandbehaviors.Experimentshaveprovedthat
A、Computershavebecomepartofourdailylives.B、Computershavedisadvantagesaswellasadvantages.C、Peoplehavedifferenta
A、Theyneedtogoabroadtolearnaforeignlanguage.B、Theylearnaforeignlanguagemainlytoreadbooksandreportsinit.C、
A、Todobusinesswithpeoplespeakingthatlanguage.B、Tobetterunderstandaforeigncountry.C、Toreadbooksinthatlanguage.
AccordingtoBowlby,childrenundertheageofthree______.Thephrase"daycare"(Para.1)probablymeans______.
Internetaddiction,likealcoholismordrugaddiction,isabehavioraladdiction,whichiscurablewithcorrecttreatmentprogra
Internetaddiction,likealcoholismordrugaddiction,isabehavioraladdiction,whichiscurablewithcorrecttreatmentprogra
Internetaddiction,likealcoholismordrugaddiction,isabehavioraladdiction,whichiscurablewithcorrecttreatmentprogra
Peoplenow________________________(进行远距离交流)bymeansoftelephone,telegraph,radio,television,andsatellite.
随机试题
在流行病学抽样调查中,下列哪项是错误的
王某,男,54岁,刻下眩晕耳鸣,头痛且胀,每因烦劳或恼怒而头晕、头痛加剧,面时潮红,急躁易怒,少寐多梦,舌红,苔黄,脉弦。
脑出血的好发部位在
某房地产租赁有限公司与某企业达成一笔租赁交易,租赁设备的价格为400万元,租期为5年,利率为6%,按每年年末、每年年初支付方式计算的租金分别为()万元。
工程项目质量控制系统与企业质量管理体制的不同点包括( )。
教室:自习
文艺不单是作者人格的表现,也是一般人生世相的返照。培养人格是一套工夫,对于一般人生世相积蓄丰富而正确的学识经验又是另一套工夫。这可以分两层说。一是读书。从前中国文人以能熔经铸史为贵。韩愈在《进学解》里发挥这个意思,最为详尽。读书功用在储知蓄理,扩充眼界改变
设f(x)在[0,+∞)内可导且f(0)=1,f′(x)<f(x)(x>0).证明:f(x)<ex(x>0).
Thedeclineinmoralstandards--whichhaslongconcernedsocialanalysts--hasatlastcapturedtheattentionofaverageAmerican
WhatIsaFather?Afatherisapersonwhoisforcedtoendurechildbirthwithoutananesthetic.Hegrowlswhenhefeelsgoo
最新回复
(
0
)