首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Today, cigarette smoking is a common habit. About forty-three percent of the adult men and thirty-one percent of the adult women
Today, cigarette smoking is a common habit. About forty-three percent of the adult men and thirty-one percent of the adult women
admin
2021-11-04
0
问题
Today, cigarette smoking is a common habit. About forty-three percent of the adult men and thirty-one percent of the adult women in the United States smoke cigarettes regularly. It is encouraging to see that millions of people have given up smoking.
It is a fact that men as a group smoke more than women. Among both men and women the age group with the highest proportion of smokers is 24 ~44.
Income, education, and occupation all play a part in determining a person’s smoking habit. City people smoke more than people living on farms. Well-educated men with high incomes are less likely to smoke cigarettes than men with fewer years of schooling and lower incomes. On the other hand, if a well-educated man with a higher income smokes at all, he is likely to smoke more packs of cigarettes per day.
The situation is somewhat different for women. There are slightly more smokers among women with higher family income and higher education than among the lower income and lower educational groups. These more highly educated women tend to smoke more heavily.
Among teenagers the picture is similar. There are fewer teenaged smokers from upper-income, well-educated families, and fewer from families living in farm areas. Children are most likely to start smoking if one or both of their parents smoke.
Which of the following is true according to the passage?
选项
A、City people are less likely to smoke.
B、People in rural areas are more likely to smoke.
C、Men with higher income tend to smoke.
D、Well-educated men with high incomes are generally less likely to smoke.
答案
D
解析
高知识、高收入的男人不太容易吸烟。文章第三段提到:Well-educated men with high incomes ale less likely to smoke cigarettes than men with fewer years of schooling and lower incomes.文化程度和教育程度越高,吸烟的人越少。所以选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ijZC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Undernormalconditionstheactofcommunicationrequiresthepresenceofatleasttwopersons:onewhosendsandtheotherwho
TodaytheofficiallanguageoftheUnitedStatesandmostofCanadaisEnglish.However,Frenchalmostbecametheofficiallangu
Foryears,theTobaccoInstitutehastriedunsuccessfullytorefute(反驳)thechargebyhealthexpertsthatcigarettesmokingcan
Itisphysicallyimpossibleforawell-educated,intellectual,orabravemantomakemoneythechiefobjectofhisthoughts;as
Asscientistslearnmoreaboutthecausesofearthquakes,theybecomebetterabletopredictthem,firstofall,theyknowthat
Publicgoodsarethosecommoditiesfromwhoseenjoymentnobodycanbeeffectivelyexcluded.Everybodyisfreetoenjoythebenef
IwillinvitesomeofmyfriendstomyhomeonChristmasEve,andIdowishallofthemwillhavea_____evening.
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
Animalshavedifferentwaysofprotectingthemselvesagainstwintertimeweather.Someanimalsgrowheavycoatsoffurorfeather
______makesmendifferentfromtheotheranimalsisthattheycanthinkandspeak.
随机试题
关于氧自由基,下列说法不正确的是:
简述股份有限公司的设立条件。
全中枢神经系统放疗常用体位是
国家作价出资(入股)国有土地使用权设定登记申请人应向土地登记机关提交的土地权属证明文件为()。
甲公司2011年1月1日发行三年期可转换公司债券,每年1月1日付息、到期一次还本,面值总额为10000万元,实际收款10200万元,票面年利率为4%,实际年利率为6%。债券包含负债成份的公允价值为9465.40万元,2012年1月1日,该项债券被全部
排球运动是由美国麻省好利若城青年会干事()发明的。
阅读下面材料。回答下列问题。××县××村是著名的冬枣生产加工基地,冬枣产业是该村的重要经济支柱。该村村口的一座水泥桥是运输冬枣的主要通道。2012年12月8日,该桥大梁出现裂痕,桥面随时有塌落的危险,现已不能通行机动车辆,不仅影响冬枣运输,而且危
Wearelooking_____touristguideswhohavebroadknowledgeoftheEuropeanhistorytoworkinEnglandinthesummermonths.
Thereasonhehasbeensuchasuccess______henevergivesup.
TheAmericanTaxSystemGovernmentsraiserevenuesthroughtaxation,Ataxisa【1】______paymenttogovernment.IntheUnit
最新回复
(
0
)