首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
NO CASH, NO PROBLEM As technology continues to develop, people are changing the way they pay for things. Many of us have a
NO CASH, NO PROBLEM As technology continues to develop, people are changing the way they pay for things. Many of us have a
admin
2019-08-04
45
问题
NO CASH, NO PROBLEM
As technology continues to develop, people are changing the way they pay for things. Many of us have a cash card or a credit card, but more and more people carry a cashless card—a computerized "smart card. " These lucky people never have to look for money, or carry a-round a heavy wallet full of coins. With these cards we are one step closer to a more convenient and cashless society. The idea behind cashless cards is to get rid of small change and to save time.
Many American and British students use these cards to buy food or drinks at college cafeterias and even to ride buses. These cards also act as ID cards. Students use the cards to access buildings and computer files, or check out books from the library. College cafeteria staff say the cards have reduced waiting time at checkouts on campus. Users can put money from their bank accounts onto smart cards at special machines on or around campus.
There is one big problem with smart cards. If an owner loses his or her smart card, the cash that is stored on it can be used by whoever finds it. However, to protect the user, most cards have the owner’s photograph on them.
Summary:
选项
答案
convenient
解析
文章第一段最后指出With these cards we are one step closer to a more convenient and cashless society,可知应该填convenient。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iljK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A.differentlyB.ensuresC.unusualD.prohibitE.fairlyF.InreturnG.resulted
A.agreewithB.meaningfulC.shareD.experienceE.demandF.undertakeG.norms
A.agreewithB.meaningfulC.shareD.experienceE.demandF.undertakeG.norms
Well,therewasamanhereoncebythenameofJimSmiley,inthewinterof1849—ormaybeitwasthespringof1850.Anyway,he
Thetrainclatteredoverpointsandpassedthroughastation.Thenitbegansuddenlytoslowdown,presumablyinobediencet
Nomatterwhatthereason,though,jugglingmorethanonejobisguaranteedtobeacrashcourseintimemanagement.Ifyou’ren
Itisnotsurprising,【C1】________thelackoffitbetweengiftedstudentsandtheirschools,thatsuchstudentsoftenhavelittl
(1)Therehasbeenafairamountinthenewslatelyaboutapologies,particularlywhetherthechiefexecutivesoffinancialinst
A、Thetroopshavethemosteffectivetools.B、Thetroopsareneutraltoeithersideoftheconflict.C、Thetroopsgetfinancial
Inphraseslikegenerallyspeaking,judgingfrom,ortalkingof,the-ingparticipleisusedas________.
随机试题
—Iwillcometoattendyourlectureat:tomorrow—I’msorry,bythenmylecturewillhaveendedandI______myguestsinmyoffi
下列药物不属于桃红四物汤组方药物的是
甲欠乙400万,甲将自己的房屋无偿为戊向己借款的合同提供担保,该担保符合形式要件。甲又将该房屋以极低价格转让给了丙,该买卖也符合形式要件。后因甲无力清偿乙的债权,戊无力清偿其债权人已的债权,己欲行使对甲之房屋的抵押权。
关于雇主的保证责任,下列说法不正确的是( )。
销售机构在进行市场细分时应遵循的原则中,()是指每个细分市场有明显的区分标准,让销售机构能够清楚地认识不同细分市场的客户差异,提供个性化的产品和服务,以确保营销策略具有针对性。
()是企业营销战略的核心,也是决定企业营销成败的关键。
甲公司为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%,适用的所得税税率为25%,按净利润的10%计提盈余公积。甲公司与收入有关的资料如下:(1)2012年3月25日,甲公司向丙公司销售一批商品,不含增值税的销售价格为3000万元,增值税税额为510万元,该
下列关于我国文字、书法知识,正确的一项是()。
学习迁移是指一种学习对另一种学习的影响,即已获得的知识经验、知识结构、动作技能、学习态度、策略和方法等与新知识、新技能之间所发生的影响。下列选项中,没有体现学习迁移能力的是()。
AttheentrancetoabigofficeinLondon,therewasapieceofpaperwhichallmenhadtowritenamesonwhentheyarrivedeach
最新回复
(
0
)