首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Here’s a question about chickens and eggs you may not have heard before: How is it that an egg can be so hard to break from the
Here’s a question about chickens and eggs you may not have heard before: How is it that an egg can be so hard to break from the
admin
2022-07-26
47
问题
Here’s a question about chickens and eggs you may not have heard before: How is it that an egg can be so hard to break from the outside, yet so easy for a weak little chick to peck through from the inside?
It’s a tough question to crack. Eggshells are thought to change as the chick grows inside. As the creature develops, parts of the inner eggshell dissolve and the fuzzy little bird incorporates some of that calcium into its bones. But it remained unclear how this process influenced eggshell microstructure. Now, As Nicola Davis at The Guardian reports, a new study in Science Advances suggests that it’s all about the structure of the egg and how it develops with the growing creature inside.
To solve the mystery and study egg structures, researchers at McGill University used a new method that allowed them to cut extremely thin sections of shell. They then analyzed these thin sections using a microscope to study shell structure.
The team examined the shell of fertilized (受精的) eggs and compared that to unfertilized eggs. As Laurel Hamers at ScienceNews reports, they discovered that the key to the eggs’ toughness appeared to be the formation of microstructures, guided into place by proteins. They focused their analysis on one particular protein, which is found throughout the shell and is believed to be vital in the organization of mineral structure.
As Davis explains, the special protein seems to act as a "scaffold (脚手架)" that guides the structure and density of minerals in the shell, in particular calcium. In a developed egg, the minerals in the outer layer of the shell are densely packed and rich with such special protein. But inner egg layers have a different structure, which has less of such special protein and lower density of mineral packing.
In non-incubated eggs, the nanostructure didn’t change. But in the fertilized eggs, the structure of the inner egg appeared to shift over time. Calcium was transferred to the chicks and the inside of the shell grew weaker, making it easier for the chick to crack through. The inner shell also became bumpier (更崎岖不平的), which the researchers believe provides more surface area for chemical reactions that release calcium to the chicks.
Knowing the structure of the egg could lead to new types of materials, says Lara Estroff, a Cornell engineer who was not involved in the study, Hamers reports. The researchers think it could even improve food safety for eggs. About 10 to 20 percent of chicken eggs crack in transport, which could lead to contamination. Understanding why some eggs are stronger than others could help breed chickens with tougher eggs.
What do we know about the inside of eggshells and the outside of eggshells?
选项
A、The inner shell of fertilized eggs is harder to break than that of unfertilized eggs.
B、The inner shell and the outer shell of an egg are made up of different proteins.
C、The outer layers of the shell are more densely packed with minerals than the inner egg layers.
D、It is easier for chemical reactions to occur if the inner shell becomes flatter.
答案
C
解析
根据题干中的信息词the inside of eggshells和the outside of eggshells,可以把答题线索定位到第五段。第五段提到,在发育成熟的鸡蛋中,蛋壳外层的矿物质密集堆积,富含这种特殊的蛋白质。但蛋壳内层结构不同,这种特殊蛋白质的含量较少,矿物质堆积密度较低。由此可推断,蛋壳外层矿物质密度比内层矿物质密度更大,本题应选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ilx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Hewantstotellthewomanwhatstepsshouldbetaken.B、Theexperienceisbeneficialforoverseastourguides.C、Hehashandl
A、Over87,000workerswilllosetheirjobsinautocompanies.B、Manypeoplewillhavetosaybye-byetotheirhighsalaries.C、T
A、Thesummervacationiscoming.B、Sheisgoingtohaveajobinterview.C、Shewillgotohergrandma’s.D、She’sjustgotheral
A、Paidmuchattentiontotheresultsofscientificdiscoveries.B、Seldomintroducedsafetylawsbeforedisastersoccurred.C、Har
A、Itadvocatestillingthefieldsbeforeplanting.B、Itisalong-heldfarmingpractice.C、Itiseconomical.D、Itrequiresless
A、Theywastemoretimethanmen.B、Theyarehitbythesystembadly.C、Theyfaceworsefinancialhardshipthanbefore.D、Theyco
A、Spring.B、Summer.C、Autumn.D、Winter.D女士问男士为何冬天是最好的观鲸季节,男士进行了详尽的回答,故选D。选项都是季节,听音时要注意对号入座。
随机试题
A、吡那地尔B、厄贝沙坦C、特拉唑嗪D、酮色林E、硝苯地平能够阻滞钙离子通道的药物为
瘤细胞呈栅栏状或不完全漩涡状排列(Verocay小体)的肿瘤是
应用激素替代法治疗围绝经期综合征的适应证是
甲于8月4日向乙发出愿以每套98元的优惠价(市场价108元)出售10套《似水年华》DVD光盘的要约,表示应于8月20日前承诺。乙于8月15日以特快专递表示,愿意购买20套该光盘,因邮递员误投,于8月22日送达甲处(正常应需3天送达)。因该电视剧热销,光盘脱
任意一台消防联动控制器地址总数或火灾报警控制器(联动型)所控制的各类模块总数不应超过()点。
以下不属于基金客户服务原则的是()。
A、 B、 C、 D、 B各图形的封闭区域数依次为2、3、4、5、(6),选项中只有B符合。
测验总分的分布呈负偏态,说明测验整体难度()
Childrenneedexercise.Parentsoftenworrythat【C1】______timeforathleticsorevenforjustplayingontheJungleJimis
存储过程是存储在数据库中的代码,具有很多优点。下列陈述中不属于存储过程优点的是______。
最新回复
(
0
)