首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because he wanted to find some money. B、Because he wanted to find the owner’s name. C、Because he wanted to find the owner’s ph
A、Because he wanted to find some money. B、Because he wanted to find the owner’s name. C、Because he wanted to find the owner’s ph
admin
2010-10-14
46
问题
When I was walking down the street the other day, I happened to notice a small brown leather wallet lying on the sidewalk. I picked it up and opened it to see if I could find out the owner’s name. There was nothing in side it except some change and an old photograph -- a picture of a woman and a young girl about twelve years old, who looked like the woman’s daughter. I put the photograph back and’ took the wallet to the police station. That evening I went to have dinner with my aunt and uncle. They had also invited a young woman so that there would be four people at the table. Her face was familiar. I was quite sure that we had not met before, but I couldn’t remember where I had seen her. In the course of the conversation, however, the young woman happened to mention that she had lost her wallet that afternoon. All at once I realized where I had seen her. She was the young girl in the photograph, although she was now much older. She was very surprised, of course, when I was able to describe her wallet to her. Then I explained that I had recognized her from the photograph I had found in the wallet. My uncle insisted on going to the police station immediately to claim the wallet. As the-police sergeant handed it over. he said that it was amazing that I had not only found the wallet, but also the person who had lost it.
选项
A、Because he wanted to find some money.
B、Because he wanted to find the owner’s name.
C、Because he wanted to find the owner’s photograph.
D、Because he was curious about what was inside it.
答案
B
解析
细节题。作者打开钱包目的是to see if I could find out the owner’s name,即想看看自己能否找到失主的名字。显然A“想找些钱”错误。作者在打开钱包之前并不知道里面有照片,所以排除C。D“他好奇钱包里有什么”只是一种主观臆测。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/isy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Seniorsneedtoincreasetheirwaterintakeand______(有规律地参加身体锻炼).
Inthe1960s,medicalresearchersThomasHolmesandRichardRahedevelopedachecklistofstressfulevents.Theyappreciatedthe
A、ThemanknowsDr.Brownverywell.B、Thewomanshouldseedoctors,butnotDr.Brown.C、Dr.Brownisnotaseniordoctor.D、Dr
____________(无论财富与地位),weshouldworktogethertopreventtheriseincrime.
A、Waitforataxi.B、Buysomefood.C、Takeatrain.D、Booktraintickets.C男士说“快点,出租车在楼下等着”,女士回应说“等下,我买点吃的,我不喜欢吃火车上提供的膳食”,由此可知男女
A、Byremovingthebottomofthebasket.B、Byloweringthepositionofthebasket.C、Bysimplifyingthecomplexrules.D、Byalter
Beforerefrigerators,homesusuallyhadiceboxes.But【S1】______waytokeepfoodcoolwithouttheneedforelectricityistouse
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirstisthesortofbrainheisbornwith.Humanbrains
Mostpeoplewouldagreethat,althoughourageexceedsallpreviousagesinknowledge,therehasbeennocorrespondingincrease
Smallbusinessownersmostaccepttheburdensofentrepreneurship(企业家的职责).Beinginbusinessforyourselfrequiresyourfullatt
随机试题
()应当采用代销方式发行。Ⅰ.上市公司非公开发行股票未采用自行销售方式的Ⅱ.上市公司公开发行股票未采用自行销售方式的Ⅲ.上市公司向原股东配售股份的Ⅳ.上市公司增发股份的
汉语中“我去买东西”属于述谓结构中的()
饮食致病的原因有:()
下列实验检查中,最能反映贫血程度的是
某体育场将举行大型公众娱乐活动,该活动应当组织具有专业消防知识和技能的人员在活动举办前()h进行一次防火巡查。
某小区前面有一个大广场,许多人跳广场舞,因音乐声音大,影响小区居民休息,导致小区居民与跳舞者发生冲突。作为社区民警,要解决此类问题,应该如何去做?()
大抵是对那些过分关心的回帖有些不堪承受的好笑,她于是在自己的一首诗后的跟帖做了一个不___________的答复:文字只是一种姿态,不要把作者和其笔下的人物作___________的链接。填入画横线部分最恰当的一项是()。
2008年1-6月,城镇居民8类人均消费性支出占人均消费性总支出的比重超过10%的有:2007年1-6月,农村居民8类消费性支出中,第三高的是:
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhileknowinglittleornothingabouttraditionalscholarlymet
Iwishyou’dwrite______forustoreadit.
最新回复
(
0
)