首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The beginning of our sleep-shortage crisis can be traced back to the invention of the light bulb(灯泡)a century ago. From some dia
The beginning of our sleep-shortage crisis can be traced back to the invention of the light bulb(灯泡)a century ago. From some dia
admin
2016-01-01
33
问题
The beginning of our sleep-shortage crisis can be traced back to the invention of the light bulb(灯泡)a century ago. From some diaries and other personal accounts in the 18th and 19th centuries, sleep scientists have come to believe that the average people used to sleep about nine hours and a half each night. " The best sleep habits were once forced on us when we had nothing to do in the evening on the farm and it was dark," says sleep specialist Roffwarg.
By the 1950s and 1960s, that sleep schedule had been decreased greatly to between seven hours and a half and eight hours. Now social and economic tendencies are cutting even deeper.
Perhaps the most cruel robber of sleep, researches say, is the complex things of the day. Whenever pressures from work, family, friends and community become greater, many people consider their sleep can be given up for them. Another thief of sleep is shift work, in which people work regularly in the evening, at night or on rotating(轮流) schedules, Researchers say the brain has difficulty varying sleep times, which means that these employees usually suffer a final loss of sleep.
The availability of round-the-clock entertainment, especially all night television, also strengthens the effect of sleep-shortage. Not long ago most TV stations had to close broadcasting at midnight or 1 a. m. to urge many viewers to retire.
Which statement is TRUE according to the last paragraph?
选项
A、The TV stations had to stop earlier to force people to go to bed.
B、Because we had other entertainments, TV stations had to dismiss some of their employees.
C、Most TV stations urged the audience to stop watching TV to go to other entertainment places.
D、Many people working in TV stations can’t sleep well because they work the whole night.
答案
A
解析
文章最后一句话:不久以前电视台被迫停止了在午夜或晚间一点钟的播出,促使观众休息。因此可以得出A项是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iuTC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Oursocietyahschangedand______.
Ihearmanyparentssayingthattheirteenagechildrenarerebelling,andIwishitwereso.Attheiragetheyoughttobe【B1】__
Jobseekersarediscoveringthatsmokingcanendangertheircareers.Newspaperclassifiedadvertisementsfrequently【B1】______tha
(2005)_____thatthefamilyhadtakenwiththemwasonebottleoforangejuice.
—MichaelwaslateforMr.Smith’soralclassthismorning.—______?AsfarasIknow,henevercamelatetoclass.
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen.Duringthetwentiethcenturytherehasbeenaremarkab
Ithasbeenproposedthatwe______ourdecisionuntilthenextmeeting.
IwishI______giveyousomuchtrouble.
Therewasatimewhen,ifaladygotontoacrowdedbusortrain,agentlemanwouldimmediatelystandupandofferherhisseat.
Beth()Californiain1981and()inTexaseversince.
随机试题
财务管理的资金优化配置原则涉及的主要问题包括()
同时针刺中脘、章门、内关、足三里、三阴交穴时,宜选择的体位是
患者,女,20岁。经来量少,1天即净,现已停经半年,平时带下量多,色白,形体肥胖,胸脘满闷,时欲呕恶,舌苔腻,脉滑。治疗应首选
如果原始凭证已预先印定编号,在写坏作废时,应撕毁重写。()
外包指生产企业利用其外部专业化资源,提高生产效率,增强应变能力的一种管理模式。()
( )是研究国民经济结构、比例关系和宏观经济效益的重要依据。
旅游团内部出现矛盾时,领队与旅游者之间发生纠纷时,中方导游人员一般不介入,更不得落井下石。()
(x2+xy—x)dxdy=________,其中D由直线y=x,y=2x及x=1围成.
France,whichpridesitselfastheglobalinnovatoroffashion,hasdecideditsfashionindustryhaslostanabsoluterighttod
阅读以下说明,回答问题1至问题5,将解答填入答题纸对应的解答栏内。[说明]某单位通过路由器实现NAT转换,网络拓扑结构如图3-1所示。其中所有服务器和客户机都使用私网地址,FTP服务器可对外提供服务。路由器NAT映射地址及对应域名
最新回复
(
0
)