首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is in consumers’ interests that Three emerges from this year’s 4G auction on a more equal footing with its rivals. Austri
It is in consumers’ interests that Three emerges from this year’s 4G auction on a more equal footing with its rivals. Austri
admin
2011-02-03
50
问题
It is in consumers’ interests that Three emerges from this year’s 4G auction on a more equal footing with its rivals.
Austria, a four-player market, now faces the same dilemma. Hutchison Whampoa, the conglomerate controlled by Hong Kong tycoon Li Ka-shing and owner of the Three brand, wants to take out one of its rivals, leaving just three competitors.
These maneuverings matter to UK consumers because a scenario is beginning to emerge in which we too could be left with a choice of three. If this happens, could consumers be faced with higher prices, and for a potentially inferior service?
The UK network at most danger of being toppled is Three. The newest entrant, loss-making since launch and the smallest by a country mile, Three has argued vocally for protection from regulators to ensure this remains a four-player market—which could create some interesting dilemmas as it pushes for consolidation in Austria.
Urgings from bank analysts to squeeze out a British network are becoming insistent. Their employers, starved of action since the credit crunch, are hungry for the fees that could be earned if Europe’s largest economies consent to a series of telecoms mega-mergers.
Their arguments are being listened to because cash is about to be poured into rolling out super-fast mobile broadband across Europe. The costs are high. The largest-ever sale of British airspace, due to start at the end of this year, could raise up to £4bn for the Treasury, according to PricewaterhouseCoopers.
To this sum must be added the cost of building the masts, and laying fibre optic cables to connect them. The UK’s largest network, Everything Everywhere, has promised to spend £ 1.5bn over the next three years. Multiply that by three, to take account of lower investment by smaller players, and £8bn could be spent on masts and spectrum in the UK alone to make 4G a reality.
If consolidation is to take place, it should probably happen before billions are poured into creating four duplicate 4G networks. Bernstein Research analyst Robin Bienenstock has argued eloquently against such wastefulness.
Telecoms watchdog Ofcom, on the other hand, insists it wants four players. In its much-disputed rules for the UK auction, revised and published for a second consultation last week, it says further consolidation could be harmful:
"It is likely that a reduction in the market from four credible national wholesalers to three would lead to a reduction in competition, and hence to an adverse impact on consumers."
Those wondering what consolidation could lead to should cast their minds back 20 years. Vodafone and BT Cellnet had the terrain to themselves from the mid-1980s, but the signal was
patchy
and prices were high. Mobile phones did not become affordable mass-market devices until a decade later, when two more operators—Orange and the company now known as T-Mobile - had established themselves.
From The Guardian, January 17, 2012
Which of the following is NOT true about Three according to the passage?
选项
A、It is of a smaller size than others.
B、It makes more profits than others.
C、It was founded later than others.
D、It was more popular than others.
答案
B
解析
本题为细节题。文章第四段中提到“the newest entrant,loss—making since launch and the smallest by a country mile”。可知,Three公司相比其他而言,入行时间短,规模小且从创立以来一直亏损,因此选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/j01K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Hismemorycontinuedtoreturn______,aboutfourmonthsaftertheaccident,hecouldevenrememberwhathappenedinthepastye
Aladywasreportedinthenewspaper______nearthepoliceofficeyesterday.
Thenewsismainlyabout_______.
Ascientistwhodoesresearchineconomicpsychologyandwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheirmoney
Imaginethatyou______ontoanotherplanet.
Theyear1400openedwithmorepeacefulnessthanusualinEngland.Onlyafewmonthsbefore,RichardII,weak,wicked,andtreac
Homeowners:areyouawarethatthere’sanall-newelectronicinventioncalled"thebug"?Itissensitivetothesoundsofaburg
Recentlyanumberofcaseshavebeenreportedofyoungchildren______aviolentactpreviouslyseenontelevision.
Youcan’tletthesituationgetworse.Youmusttake______.
TheWorldHealthOrganizationreportedtheenvironmentalhealthrisks,NOTincluding
随机试题
负责全国公务员的综合管理工作的部门是()
汽车发电机是汽车的()。
试述社会主义国家与资本主义国家内部职能的区别。
患者,女,9个月,近3个月反复呼吸道感染伴慢性中耳炎,出生时反复严重惊厥,血钙明显低下,经静脉补充钙剂、止痉剂和维生素D可暂时缓解。整个新生儿期发作21次,以后渐少见,近1个月未再发作。体检一般好,心界向两侧扩大,心前区粗糙3~4级收缩期杂音,WBC1.
()是构成企业国际竞争力的重要源泉。
102,96,108,84,132,()。
根据以下资料,回答下面小题。2010年,江苏省全年粮食总产量达3235.1万吨,比上年增加5万吨;其中夏粮1105.3万吨,增长0.2%;秋粮2129.8万吨,增长0.1%。全年粮食面积为528.2万公顷,比上年增加1.0万公顷;棉花面积为23.
马克思指出:“自然界,就它不是人的身体而言,是人的无机的身体。”这段话说明()
以下能够触发文本框,Change事件的操作是
Ifonlythepatient_____adifferenttreatmentinsteadofusingtheantibiotics,hemightstillbealivenow.(2007)
最新回复
(
0
)