首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every successful person has one thing in common. If you asked how they were able to reach their career goals, the answer would u
Every successful person has one thing in common. If you asked how they were able to reach their career goals, the answer would u
admin
2014-01-13
54
问题
Every successful person has one thing in common. If you asked how they were able to reach their career goals, the answer would undoubtedly be the same, a mentor. A mentor is someone who supports, coaches, and advises you along your career path. None of us stands alone and without proper guidance and support from someone that can show us the topes, our paths are more difficult. Women have been missing the boat when it comes to taking advantage of the wealth of information other successful women have. Though this may not be by choice, most women find it very difficult to connect with other women on this level.
One study showed two overwhelming reasons why this group of women felt they were having such a difficult time. They agreed that because they face what is known as the concrete ceiling and the lack of successful women role models, their chances for success are very limited. Mentoring has long been recognized by our male counterparts as a necessary part of career advancement. A mentor can help you avoid common pitfall associated with your career because they have been there and done that. Their advice can be invaluable to you at every level of your career. Even the most successful individuals and top level executives depend on mentors or career coaches to assist them in difficult situations and to improve their skills and knowledge.
Mentoring is a very special and unique relationship that allows each person to benefit from the experience. Women who have chosen to volunteer as mentors, in most cases have been mentored themselves. They recognize the benefits of such a relationship and want to offer the same kind of support to someone else. Career success takes more than just your typical college education; it requires networking skills and the support of influential people. A mentor can introduce you to other influential people, offer advice, make suggestions for a particular career path and even let you vent your career frustrations. One of the most important decisions you should make about your career is to seek out a mentor and begin to build this very powerful and wonderful relationship to help insure your future career success.
It can be inferred from the first paragraph that______.
选项
A、mentoring is quite prevalent among career "women", who tend to support, coach and advise those inexperienced women
B、some women lose some good chance for career success because other successful women are not so willing to offer help
C、sometimes even a mentor can’s help you avoid making silly mistakes associated with your career
D、there are some exceptions such as the most successful individual and top level executive, who don’t need mentors or career coaches
答案
A
解析
细节判断题。文中首段提及,成功人士有个共同特点,就是都有指导者(mentor)。而女性总是很难联系到那些成功女性。成功女性并不是不愿意帮忙,而是没有机会,由此可知选项B错误;选项C在文中没有提及;最成功的人也需要指导者,由此可知选项D说法错误。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/j4hO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Futuristshaveidentifiedtwochangesthatseemtobecentraltocontemporarysociallife.First,theUnitedStatesisbeingres
Whatarethoseofuswhohavechosencareersinscienceandengineeringabletodoaboutourcurrentproblems?First,wecan
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thesebubblesarelikeinvisiblewails【52】defineourper
ManyadvocatesofauniversalhealthcaresystemintheUnitedStateslooktoCanadafortheirmodel.WhiletheCanadianhealthca
Whetherworkshouldbeplacedamongthecausesofhappinessoramongthecausesofunhappinessmayperhapsberegardedasadoub
PriscillaOuchida’s"energy-efficient"houseturnedouttobeahorribledream.Whensheandherengineerhusbandmarriedafew
MarciaSeligsoncallstheweddingdressthe"keymetaphor"intheelaborateefforttomaketheAmericanweddingan"idealizedde
Technologyisatwo-edgedsword.Rarelyisthisasclearasitisintherealmofhealthcare.Technologyallowsdoctorstotest
IndustrialproductionmanagerscoordinatetheresourcesandactivitiesrequiredtoproducemillionsofgoodseveryyearintheU
Britishfoodhasagoodreputation,butEnglishcookinghasabadone.Itisdifficulttoexplainthereasonforthis.Unfortuna
随机试题
代位继承适用的范围为()
以下关于木结构防火要求的5种观点:I.木结构建筑之间的防火间距不应小于10m:Ⅱ.不同高度组成的木结构建筑,较低部分的屋顶承重构件必须是难燃材料且耐火极限不能低于0.5h;Ⅲ.木结构需做保温时,采用的保温材料的防火性能应不低于
下列洁净空调系统金属风管必须涂密封胶的位置有()。
根据《物权法》,当事人之间订立有关设立、变更、转让和消灭不动产物权的合同!法律另有规定或合同另有约定外,该合同效力为()。
井水作为消防水源,直接向水灭火系统供水时,水井不少于()眼,当每眼井的深井泵均采用一级供电负荷时,才可视为两路消防供水;若不满足,则视为一路消防供水。
对于编辑中的Word文档的保存,下列描述不正确的是()。
你我是朋友,各拿一个苹果彼此交换,交换后仍然是各有一个苹果;倘若你有一种思想,我也有一种思想,而朋友间交流思想,那么我们每个人就有两种思想。这段话支持的主要观点是( )。
教师的教育机制说明教师劳动具有()。
Choosethecorrectletter,A,BorC.Kathyasksthetutorforhelpwiththe______section.
A.knowingB.sourceC.knowledgeD.consultE.helpF.latestG.unnecessaryH.vitalI.qualitiesJ.switchK.acquain
最新回复
(
0
)