首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Yet with economies in free fall, managers also need up-to-date information about what is happening to their businesses, so that
Yet with economies in free fall, managers also need up-to-date information about what is happening to their businesses, so that
admin
2016-01-30
81
问题
Yet with economies in free fall, managers also need up-to-date information about what is happening to their businesses, so that they can change course rapidly if necessary. Cisco, an American network-equipment giant, has invested over many years in the technology needed to generate such data. Frank Calderoni, the firm’s CFO, says that every day its senior executives can track exactly what orders are coming in from sales teams around the world, and identify emerging trends in each region and market segment. And at the end of each month, the firm can get reliable financial results within four hours of closing its books. Most firms have to wait days or even weeks for such certainty.
Admittedly, Cisco’s financial results have not made happy reading recently because, in common with many other large technology companies, it has seen demand for its products decline in the downturn. In early February it announced that its fiscal second-quarter revenues of $ 9. 1 billion were 7. 5% lower than the same period in 2008 and that its profit had fallen by 27% , to $ 1. 5 billion.
In response to hard times, Cisco plans to cut $ 1 billion of costs this year by, among other things, making use of its own video-conferencing and other communications technologies to reduce the amount of its executives travel. It is also using these facilities to relay information from employees on the ground to its senior managers, and to get instructions from Cisco’s leaders back out to its 67, 000 staff. A rapid exchange of information and instructions is especially valuable if the company wants to alter course in stormy times.
If everybody in a company can rapidly grasp what they have to do and how it is changing, they are more likely to get the job done. But some firms are reluctant to share their goals with the wider world. Unilever, a big Anglo-Dutch consumer goods group, has decided against issuing a 2009 financial forecast to investors, arguing that it is difficult to predict what is going to happen, given the dangerous state of the world economy. "We’re not just going to provide numbers for the sake of it," explains James Allison, the company’s head of investor relations. Other companies that have decided not to provide annual earnings estimates for 2009 include Costco, a big American retailer, and Union Pacific, an American railway company.
Some firms, such as Intel, seem to have chosen to take things quarter by quarter. The giant chipmaker(芯片制造商)said in January that it would not issue an official forecast for the first quarter of 2009 after its fourth-quarter 2008 profit decreased by 90% . Several retail chains have also stopped providing monthly sales estimates because they cannot see what the future holds. Retailers, chipmakers and firms in many other industries may have a long wait before the economic fog finally lifts.
What can we know about the giant chipmaker — Intel in the passage?
选项
A、It did not issue first-quarter forecast for great decrease in January.
B、Inters chain store used to report sales estimates by year.
C、Only retailers and chipmakers are greatly influenced.
D、Intel’s profit was greatly decreased in 2008’s last quarter.
答案
D
解析
细节事实题。根据题干中的关键词the giant chipmaker——Intel可将本题定位于尾段第二句。原句后半部分的its fourth—quarter 2008 profit decreased by 90%与选项D对应,故答案为D。由尾段第二句可知该公司没有发布2009年第一季度官方预测的原因是2008年最后一季度公司利润下降,并不是因为当月利润的减少,选项A不正确;原文尾段第三句提到他们原来是按monthly上交销售预测,并不是按yearly的,选项B不正确;原文尾段尾句指出除了零售商和芯片制造商外,其他很多行业也受到了影响,选项C不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/j9GO777K
0
考博英语
相关试题推荐
MostpeoplewouldbeimpressedbythehighqualityofmedicineavailabletomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
Inrecentyears,therehasbeenasteadyassaultonsaltfromthedoctors:saltisbadforyouregardlessofyourhealth.Politi
SoonafterBeijinggraduatestudentGangDong-chunlandedinTaiwanlastyeartoresearchitspoliticaldevelopment,theUnited
Thelanguageexpertsbelievethatthe______ageforlearningaforeignlanguageis6yearsold.
Theelectroniccomputeris______someofthetasksthatwereonceaccomplishedbyourownbrains.
Thepotentialofcomputersforincreasingthecontroloforganizationsorsocietyovertheirmembersandforinvadingtheprivac
PreviousresearchbyscientistsfromKeilUniversityinGermanymonitoredAdeliepenguinsandnotedthatthebirds’heartrates
PreviousresearchbyscientistsfromKeilUniversityinGermanymonitoredAdeliepenguinsandnotedthatthebirds’heartrates
Successas______byeconomicoutputbearsnocloserelationshiptohumanachievement.
Futuristshaveidentifiedtwochangesthatseemtobecentraltocontemporarysociallife.First,theU-nitedStatesisbeingre
随机试题
A.健脾温肾,涩肠止泻B.解肌清热,止泻止痢C.清热化湿,行气止痛D.补中益气,健脾和胃E.健脾和胃,涩肠止泻葛根芩连片的功能是
A.内关、三阴交、次谬、心俞、肾俞、脾俞B.印堂、安眠、四神聪、神门、申脉、照海C.关元、合谷、心俞、足三里、气海、神门D.水沟、百会、内关、神门、太冲、肝俞治疗郁证的主穴,应首选
我国的购回协议市场兴起于1994年,作为抵押品的主要是()。
李女士与丈夫在孩子教育问题上经常发生激烈争吵。社会工作者小陈评估后发现李女士与丈夫之间存在沟通障碍,决定对他们开展辅导服务。上述小陈的服务涉及的社会工作领域的是()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
“多朗舞”是中国()的民间舞蹈。
_______________指的是从语法发展变化角度纵向地、动态地研究语法,研究的重点是某些语法现象在特定的时间过程中产生和消失的原因及其规律。
RoboticHighwayConesAUniversityofNebraskaprofessorhasdevelopedroboticconesandbarrels.Theseroboticconesandbar
Manygreatinventionsaregreetedwithridiculeanddisbelief.Theinventionoftheairplanewasnoexception.Althoughmanypeo
Languageis,andshouldbe,alivingthing,constantlyenrichedwithnewwordsandformsofexpression.Butthereisavitaldis
最新回复
(
0
)