首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In such a changing, complex society formerly simple solutions to informational needs become complicated. Many of life’s problems
In such a changing, complex society formerly simple solutions to informational needs become complicated. Many of life’s problems
admin
2019-06-23
76
问题
In such a changing, complex society formerly simple solutions to informational needs become complicated. Many of life’s problems which were solved by asking family members, friends or colleagues are beyond the capability of the extended family to resolve. Where to turn for expert information and how to determine which expert advice to accept are questions facing many people today.
In addition to this, there is the growing mobility of people since World War n. As families move away from their stable community, their friends of many years, their extended family relationships, the informal flow of information is cut off, and with it the confidence that information will be available when needed and will be trustworthy and reliable. The almost unconscious flow of information about the simplest aspects of living can be cut off. Thus, things once learned subconsciously through the casual communications of the extended family must be consciously learned.
Adding to societal changes today is an enormous stockpile of information. The individual now has more information available than any generation, and the task of finding that one piece of information relevant to his or her specific problem is complicated, time-consuming and sometimes even overwhelming.
Coupled with the growing quantity of information is the development of technologies which enable the storage and delivery of more information with greater speed to more locations than has ever been possible before. Computer technology makes it possible to store vast amounts of data in machine-readable files, and to program computers to locate specific information.
Telecommunications developments enable the sending of messages via television, radio, and very shortly, electronic mail to bombard people with multitudes of messages. Satellites have extended the power of communications to report events at the instant of occurrence. Expertise can be shared world wide through teleconferencing, and problems in dispute can be settled without the participants leaving their homes and, or jobs to travel to a distant conference site. Technology has facilitated the sharing of information and the storage and delivery of information, thus making more information available to more people.
In this world of change and complexity, the need for information is of greatest importance. Those people who have accurate, reliable up-to-date information to solve the day-to-day problems, the critical problems of their business, social and family life, will survive and succeed. "Knowledge is power" may well be the truest saying and access to information may be the most critical requirement of all people.
What happens when we are available with more information than ever before?
选项
A、It is more convenient for us to learn about things consciously.
B、It causes the modern technology to develop faster than ever.
C、We don’t have to turn to experts for advice for solving our problems.
D、It still takes us much time to locate the accurate information we need.
答案
D
解析
第3段第2句说“如今一个人获得的信息比以往任何一代人都多,而要找到与自己问题相关的信息不仅复杂、耗时,有时甚至令人难以招架。”D中的takes us much time对应原文该句的time-consuming,故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jAX7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Whyspeciesdon’tavoidextinctionbyadapting.B、Whyhumanswon’tbecomeextinctinthefuture.C、Whyspeciesbecomeextinct
A、Therewillbefewerjobsforhumaninthefuture.B、Theexistingjobswillbecomemorecompetitive.C、Someotherjobopportuni
A、Cookingsimplefood.B、Usingfreshingredients.C、Makingfoodcolorful.D、Usingnewequipment.B
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow,anger,orjoy,typicallymakeAmericansfeeluncom
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow,anger,orjoy,typicallymakeAmericansfeeluncom
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow,anger,orjoy,typicallymakeAmericansfeeluncom
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow,anger,orjoy,typicallymakeAmericansfeeluncom
随机试题
男性,48岁。反复上腹部隐痛,疼痛于进餐后1小时加重,有反酸胃灼热,3天前上述症状加重并伴有腹胀,查体。上腹部压痛。无反跳痛及肌紧张。若该患者检查HP(+),经过铋剂+阿莫西林+甲硝唑治疗方案失败后,可选择下列治疗方案继续治疗的是
Severalyearsago,oneofthenewsfeatureshowsontelevisionhadaninterviewertalkingwithafreckle-faced,red-headed12-ye
心包积液患者查体的特征性表现是()
张某为某煤矿工人,2002年10月被诊断为一期煤矽肺,按照《职业病防治法》关于职业病待遇规定,张某要求下列待遇中,哪一项是没有规定的
下列不属于房地产经纪人员心理素质要求的是:()。
在现金流量表中,现金股利收入和股利支出属于投资活动的现金流量。()
根据《刑事诉讼法》及有关规定,下列关于审判公开的说法中,正确的是()。
“你的看法决定了你的处境”,这种看法是()的观点。
《晋书》记载:“(曹魏咸熙二年,即265年)令诸郡中正以六条举淹滞:一曰忠恪匪躬,二曰孝敬尽礼,三曰友于兄弟,四曰洁身劳谦,五曰信义可复,六曰学以为己。”根据上述内容,下列说法正确的是()。
在考生文件夹下的数据库文件“samp1.accdb”中已建立了表对象“tEmployee”。请按以下操作要求,完成表的建立和修改。将“tEmployee”表中“联系电话”字段的“默认值”属性设置为“010-”。
最新回复
(
0
)