首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
How should one invest a sum of money in these days of inflation(通货膨胀)? Left in a bank it will hardly keep its value, however hig
How should one invest a sum of money in these days of inflation(通货膨胀)? Left in a bank it will hardly keep its value, however hig
admin
2016-01-29
38
问题
How should one invest a sum of money in these days of inflation(通货膨胀)? Left in a bank it will hardly keep its value, however high the interest rate is. Only a brave man, or a very rich one, dares to buy and sell on the Stock Market. Today it seems that one of the best ways to protect your savings, and even increase your wealth is to buy beautiful objects from the past. Here I am going to offer some advice on collecting antique clocks, which I personally consider are among the most interesting of antiques.
I sometimes wonder what a being from another planet might report back about our way of life. " The planet Earth is ruled by a mysterious creature that sits or stands in a room and makes a strange ticking sound. It has a face with twelve black marks and two hands. Men can do nothing without its permission, and it fastens its young round people’s wrists so that everywhere men go they are still under its control. This creature is the real master of Earth and men are its slaves. "
Whether or not we are slaves of time today depends on our culture and personality, but it is believed that many years ago kings kept special slaves to tell the time. Certain men were very clever at measuring the time of day according to the beating of their own hearts. They were made to stand in a fixed place and every hour or so would shout the time. So it seems that the first clocks were human beings.
However, men quickly found more convenient and reliable ways of telling the time. They learned to use the shadows cast by the sun. They marked the hours on candles, used sand in hourglasses , and invented water-clocks. Indeed, any serious student of antiques should spend as much time as possible visiting palaces,
stately homes
and museums to see some of the finest examples of clocks from the past.
Antique clocks could be very expensive, but one of the joys of collecting clocks is that it is still possible to find quite cheap ones for your own home. After all, if you are going to be ruled by the time, why not invest in air antique clock and perhaps make a future profit?
Which of the following is NOT mentioned as a way to measure the time?
选项
A、Counting the beating of one’s own heart.
B、Making use of candles, sand and water.
C、Observing shadows cast by the sun.
D、Keeping slaves busy day and night.
答案
D
解析
文章的第三、四段是介绍古代掌握时间的方法,其中A、B、C都提到过,只有D选项说让奴隶们一天忙到晚,没有提到,而且不符合常识。所以答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jCQq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
现代学习理论为信息技术与课程整合奠定了坚实的理论基础,在教与学的层面上,每一种理论都具有正确的一面。但是,在教学实践中,没有一种理论具有普适性,其中()理论的指导作用主要体现在激发学生的学习兴趣、控制和维持学生的学习动机。
在PowerPoint2003中设置自定义动画出现的开始时间。如图所示,播放时动画效果出现的顺序是()。
Areaderwroteintosaythatshewasfeelinglonelyatbreakbecauseherbestfriendwasn’taround.Here’souradvicetoher—an
Wangling,amiddleschoolgirl,feltangrywithherparentsaftergettingaboy’sphonecall."Aclassmatecalledmetodiscuss
Oneofthemostremarkablethingsaboutthehumanmindisourabilitytoimaginethefuture.Inour【B1】wecanseewhathasnoty
Iliveinthecountryandmyfatherwasafarmer.51.______Heisnowforty-fiveyearold.Becauseofyearsof
Iliveinthecountryandmyfatherwasafarmer.51.______Heisnowforty-fiveyearold.Becauseofyearsof
暑假即将开始,假设你是李明,根据图表提供的信息,给你在美国的笔友John发一封e-mail,告诉他你的暑假生活安排。要求:1.根据上面图表所提供四个方面的内容进行适当发挥;2.词数为80~100词,开头、结尾一给出,不计入总词数。
Insomniaistheinabilitytofallasleeporsleeprestfully.Itisaproblemtonearlyeveryoneatsometime.Apersonmaybeaw
Theunderseaworldisverybeautiful.Nowmoreandmorepeoplewanttodiveinthewatertofindthesecretsthere.Scubadiving
随机试题
心包积液体征的是
可采用活组织检查法进行诊断的疾病是
留置的效力及于()。
下列关于收料单的说法中,正确的有()。
某公司因雷电造成损失共计250万元,其中流动资产100万元,非流动资产150万元,获得保险公司赔偿80万元,计入营业外支出的金额为()万元。
Diabetes(糖尿病)andEyeDamageOver2millionCanadianshavediabetes.ItistheleadingcauseofblindnessinNorthAmerica
Forthesereasons,thenewspaperishaving______problemsinthenorthofthecountry.
Thestudentsvisitedthemuseumandspentseveralhourswiththe____,whowasveryhelpful.
FlatswerealmostunknowninBritainuntilthe1850swhentheyweredeveloped,alongwithotherindustrialdwellings,forthela
A、Heislearningaboutadvertising.B、Heisthenewadvertisingmanager.C、Heisinterviewingthewoman.D、Heiswaitingforan
最新回复
(
0
)