首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The underground oil resources have not been affected. B、Most of the desert animals and plants have managed to survive. C、The o
A、The underground oil resources have not been affected. B、Most of the desert animals and plants have managed to survive. C、The o
admin
2019-04-23
19
问题
When Iraqi troops blew up hundreds of Kuwaiti oil wells at the end of the Gulf War, scientists feared an environmental disaster. Would black powder and the smoke from the fires circle the globe and block out the sun? Many said "No way. Rain would wash the black powder from the atmosphere." But in America, air-sampling balloons have detected high concentrations of particles similar to those collected in Kuwait. Now that the fires are out, scientists are turning attention to yet another threat—the oil did not catch fire. It has formed huge lakes in the Kuwaiti deserts. They trap insects and birds and poison a variety of other desert animals and plants. The only good news is that the oil lakes have not affected the underground wafer resources. So far, the oil has not been absorbed because of the hard sand just below the surface.
Nothing, however, stops the oil from evaporating. The resulting poisonous gases are choking nearby residents. Officials are trying to organize a quick clean-up, but they are not sure how to do it. One possibility is to burn the oil. Get those black powder detectors ready.
23. What were the scientists worried about soon after the Gulf War?
24. What was the good news for scientists?
25. What are the officials trying to do at the moment?
选项
A、The underground oil resources have not been affected.
B、Most of the desert animals and plants have managed to survive.
C、The oil lakes soon dried up and stopped evaporating.
D、The underground water resources have not been polluted.
答案
D
解析
题目询问对于科学家们来说,好消息是什么。关键是要听到“唯一的好消息是,石油形成的湖泊尚未污染地下水资源。”D是原文的同义表达。A错在oil;文中说石油毒死了许多沙漠动植物,故B不正确。文中说因为地层下面有坚硬的沙,迄今为止石油仍未被吸收;什么都无法阻止石油的蒸发,故C不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jCZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Friendshipisoneofthebasicbondsbetweenhumanbeings.Whilethecharacteristicsoffriendshipmightvaryfromonecountryt
根据传统,门前摆放的石狮应为一对,雄狮在左而雌狮在右。
A、Hewasembarrassed.B、Hefeltgreatlyencouraged.C、Hefeltsad.D、Hewasdeeplytouched.D题目询问当Sam看到手表上面的字时,心里是什么感觉。关键是要听到“Sa
A、Thethreatofpoisonousdesertanimalsandplants.B、Theexhaustionofenergyresources.C、Thedestructionofoilwells.D、The
A、Harvard.B、Yale.C、Princeton.D、Cornell.A文中提到“演员JohnLithgow是哈佛大学1967届毕业生”,根据问题,选A。
Thefurnitureandaccessoriesinaprivateofficecansendapowerfulmessageabouttheimagetheoccupantwantstoproject.Amo
A、Bytrainandbycar.B、Byplaneandbycoach.C、Bytrainandbybus.D、Bybusandbyplane.C
TheLostArtofListeningA)"Whywon’theevenlistentomyidea?""WhyamIcutoffbeforeIprovidethewholestory?"How
Therewasatime,notthatlongago,whenwomenwereconsideredsmartiftheyplayeddumbtogetaman,andwomenwhowenttoco
AreBadEconomicTimesGoodforHealth?[A]Mostpeopleareworriedaboutthehealthoftheeconomy.Butdoestheeconomyalsoa
随机试题
支气管肺炎引起脑水肿的原因
在考生文件夹下有一个数据库文件“samp2.accdb”,里面已经设计好3个关联表对象“tCourse”、“tGrade”、“tStudent”和一个空表“tTemp”,请按以下要求完成设计:创建一个查询,查找并显示含有不及格成绩的学生的“姓名”、“
NursingatBethIsraelHospitalthebestpatientcarepossible.Ifwearetosolvethenursingshortage,hospitaladministration
下列有关胸外按压的说法正确的是
患者,男,36岁,因从高处坠地致四肢麻木、不能行走5天入院,经检查诊断为第5颈椎骨折并脱位,拟急症行椎管探查,骨折复位固定术。
全科医生的工作任务包括
足三阴经在内踝上8寸以上部位排列是
黄疸患者,身目俱黄,黄色鲜明,恶心欲吐,发热恶寒,无汗身痛,小便短赤,舌苔薄黄腻,脉弦滑。治疗应首选
根据增值税法律制度的规定,下列关于增值税纳税义务发生时间的表述中,不正确的是()。
在2010上海世博会的城市未来馆内,一款电子纸的展品让人们看到了未来纸的发展趋势。这款电子纸仅有几毫米的厚度,由半导体有机材料制成,可弯曲,他与其他电子屏幕不一样,电子纸不需要背光,利用自然光反射即可阅读内容。科技的发展日新月异,并直接决定着媒介发展的未来
最新回复
(
0
)