首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Who was the most important person in the speaker’s childhood? The speaker’ s______.
Who was the most important person in the speaker’s childhood? The speaker’ s______.
admin
2013-06-23
52
问题
Who was the most important person in the speaker’s childhood? The speaker’ s______.
The (11) most important person in my childhood (11) was my grandmother. I really loved (12) going to her house during vacations. She would tell me (13) many stories about her life during World War II. Also, she would tell me interesting stories about people and animals. Sometimes she made up her own stories.
We often went into the forest to pick up flowers. She taught me which ones to pick and which ones I should avoid because they are poisonous. When I was sad, my grandmother would rock me and sing pretty songs to me. I can still hear her sweet and gentle voice.
She died a few years ago, and now I miss her very much.
Q11: Who was the most important person in the speaker’s childhood?
Q12: Where did the speaker like to go during her vacations?
Q13: What kind of stories did the speaker’s grandmother tell her?
Q14: Where did they sometimes go and pick flowers?
Q15:When did the speaker’s grandmother die?
选项
答案
forest
解析
根据文中“We often went into the forest to pick up flowers.”可以知道,她们采花的地点是“in the forest”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jDeK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、ThemanB、Thewoman.C、Jane.D、John.C男士曾提到“Jane’salreadydonethat.”所以Jane打电话,故选C。
It’sindicatedinthepassagethatsomethingimportantshouldbeknownforus______.Justasanyothervaccine,LYMErixmayal
Theauthorisprimarilyaddressing______.Teenagerstendtohavestrangeclothesandhairstylesbecausethey______.
INSURANCEPOLICYTheinsurer(保险公司):(46)Theinsured:(47)Theobject(投保对象)oftheinsurancepolicy:(48)of
Canpeoplenowlivingonthisplanetimprovetheirlives,notattheexpenseoffuturegenerations,butinawayfromwhichthei
A、Listenhalfheartedlytotheteacherinclass.B、PayattentionwhenteacherspeaksEnglish.C、Followtheteacher’sspokenEngli
Thegreatestbenefitofsciencehasbeen______.Thesubjectofthispassagecanbe______.
ThecentralideaofParagraph1isthat______.Accordingtothepassage,whichofthefollowingisnottrue?
A、He’sgoingtofindajob.B、He’sgoingtogoabroad.C、He’sgoingtostudyforadegree.D、He’sgoingtodoapart-timejob.A
Estimateswereobtainedfromthreecontractorsonthecostsofcoveringtheofficesandclass-rooms.Allthesethreewereinthe
随机试题
A.助力运动B.患肢骨折的远近关节运动C.主动运动D.被动运动E.手法治疗依靠患者自身力量进行锻炼的是
下列关于国家的说法正确的是:
从监理大纲、监理规划和监理实施细则内容的关联性来看,监理规划的作用是()。
微型计算机系统中的中央处理器主要由()构成。
教师要承担“人类灵魂工程师角色”应该重点履行的职责有()
中国共产党第十八届中央委员会第三次全体会议,全面分析了当前形势和任务,强调全党同志要把思想和行动统一到中央关于全面深化改革重大决策部署上来,增强进取意识、机遇意识、责任意识,牢牢把握方向,大胆实践探索,注重统筹协调,凝聚改革共识,落实领导责任,坚定不移实现
W公司制作的正版音乐光盘每张售价25元,赢利10元。而这样的光盘的盗版制品每张仅售价5元。因此,这样的盗版光盘如果销售10万张,就会给W公司造成100万元的利润损失。为使上述论证成立,以下哪项是必须假设的?
[*]
The______ofthespringwaterattractsalotofvisitorsfromotherpartsofthecountry.
A、They’retalkingaboutnicechildren.B、Themanhasahouseforsale.C、Thewomanlivesinanicehouse.D、Themanhasthreech
最新回复
(
0
)