首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Now online provision is transforming higher education, giving the best universities a chance to widen their catch, opening new o
Now online provision is transforming higher education, giving the best universities a chance to widen their catch, opening new o
admin
2022-06-18
54
问题
Now online provision is transforming higher education, giving the best universities a chance to widen their catch, opening new opportunities for the agile, and threatening doom for the slow and average. The roots are decades old. Britain’s Open University started teaching via radio and television in 1971. MIT and others have been posting lectures on the Internet for a decade.
But the change in 2012 has been electrifying. Two start-ups, both spawned by Stanford University, are recruiting students at an astonishing rate for "massive open online courses" or
MOOCs
. In January, Sebastian Thrun, a computer-science professor there, announced the launch of Udacity. It started to offer courses the next month—a nanosecond by the standards of old-style university decision-making. In April, two of Mr. Thrun’s ex-colleagues launched a rival, Coursera. At first, it offered online courses from four universities. By August, it had signed up 1 million students, now boasting over 2 million. Harvard and MIT announced they would launch edX, a non-profit venture. Other schools have joined, too.
One spur is economic and political pressure to improve productivity in higher education. The cost per student in the U.S. has risen at almost five times the rate of inflation since 1983. For universities beset by heavy debts, smaller taxpayer subsidies and a cyclical decline in enrollment, online courses mean better tuition, higher graduation rates and lower-cost degrees. New technology also gives the innovative a chance to shine against their rivals.
MOOCs are more than good university lectures available online. The real innovation comes from integrating academic talks with interactive coursework, such as automated tests, quizzes and even games. Real-life lectures have no pause, rewind (or fast-forward) buttons; MOOCs let students learn at their own pace, typically with short, engaging videos. The cost of the courses can be spread over huge numbers of students. MOOCs enrich education for worldwide students, especially the cash-strapped, and those dissatisfied with what their own colleges are offering. But for others, especially in poor countries, online education opens the door to yearning for opportunities.
Some of Europe’s best schools are determinedly unruffled. Oxford says that MOOCs "will not prompt it to change anything", adding that it "does not see them as revolutionary in anything other than scale". Cambridge even says it is "nonsense" to see MOOCs as a rival; it is "not in the business of online education". Such universities are likely to continue to attract the best (and richest) applicants who want personal tuition and the whiff of research in the air. For these places, MOOCs are chiefly a
marketing opportunity
.
To compete head-on with established providers, MOOCs must not just teach but also provide credible qualifications. The vast majority of Coursera, Udacity and edX offerings do not provide a degree. This may be one reason for MOOCs’ high dropout rates. Another worry is that online tests are open to cheating and plagiarism. Peer grading even if honest, may be flawed.
Compared with real-life lectures, MOOCs are offered to _____.
选项
A、allow students to pause during academic talks
B、encourage students to rewind the buttons to track the tapes
C、enable students to learn in their classrooms with videos
D、integrate academic talks with interactive coursework
答案
D
解析
本题问慕课相比于实时课程,具有什么特点根据第4段第2句可知,慕课的真正的创新之处在于融合了学术讨论与互动性课程作(integrating academic talks with interactive coursework),因此D正确。A“允许学生在学术讨论中暂停”和B“鼓励学生进行回放”都只是出现文章的个别词pause、rewind,但无法从文中看出pause during academic talks和encourage students to rewind这样的细节,故排除A和B。C“让学生能在教室里通过视频进行学习”,根据文意可知,学生视频学习的场所并不局限于教室,因此也排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jGuO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
AttemptsatDeterminingEarth’sAgeP1:Sincethedawnofcivilization,peoplehavebeencuriousabouttheageofEarth.What’s
AttemptsatDeterminingEarth’sAgeP1:Sincethedawnofcivilization,peoplehavebeencuriousabouttheageofEarth.What’s
UrbanDevelopmentintheUnitedStatesDuringtheNineteenthCenturyP1:Urbanizedsocieties,inwhichahighproportionofthe
SomelinguistsAbelievethatwomenBuseconversationtoCcreatingequalitybetweenthespeakers,whilemenuseittoDestablish
ThenumberofAwomenwhoBenternontraditionalfieldsChavebeenDincreasingsteadilysincethe1970s.
Someuniversitiesrequirestudentstotakeclassesinmanysubjects.Otheruniversitiesrequirestudentstospecializeinonesu
Iwrotetomybankmanager,______togettingaloan.
Hisredhairandshort______madehimeasytorecognize.
Sen.JohnF.Kerry’s11-daymini-campaignonthethemeofnationalsecurityappearsunlikelytoproducesensationalheadlinesor
Anambulancewaspullingover.Somebodywouldbehurtorsicksomewherenearby.
随机试题
“走出去”战略与______共同构成了我国对外开放的完整格局。
由于人为活动对自然环境的改变导致人体出现非正常疾病和有害的生理过程,使人类生理素质和健康水平下降的现象叫作________。
禁食早期每日静脉给予葡萄糖,其主要作用是【】
A.国家食品药品监督管理局B.各级卫生主管部门C.省级(食品)药品监督管理局D.药品生产企业、药品经营企业、医疗卫生机构E.国家()负责医疗卫生机构中与实施药品不良反应报告制度有关的管理工作
根据票据法律制度的规定,下列有关票据权利消灭时效的表述中,不正确的是()。
企业整体能够具有价值,在于它可以为投资人带来现金流量。这些现金流量可以视同为资产分别出售所获得的现金流量。()
2002年1月1日,甲上市公司将其闲置不用的办公楼委托其关联方乙公司经营,该办公楼2002年年初账面价值为2000万元,按托管协议规定,该办公楼委托经营期为3年,每年实现的损益均由乙公司承担和享有,乙公司每半年支付给甲公司委托经营收益50万元。2002年1
分析不同价格和采购中各项费用的支H{,以选择采购成本较低的供应商,这种供应商选择方法称为()。
巴比松画派
某县打算在县中心城区建设一个城市广场,决定作出后,县政府成立了由副县长为组长、15人组成的城市广场建设领导指挥办公室,购置各种办公设备花费20万元。然后开始进行拆迁工作,动用3000元安置被迁居民、商户,又请专家进行规划设计,花费了400万元。为了建设一个
最新回复
(
0
)