首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Sending more American students to other countries to study their languages. B、Hiring more foreign language teaching assistants
A、Sending more American students to other countries to study their languages. B、Hiring more foreign language teaching assistants
admin
2009-09-12
68
问题
President Bush has proposed to increase the study of foreign languages in American schools. The new plan is called the National Security Language Initiative. It will involve the departments of State, Education and Defense, and the director of National Intelligence.
The plan calls for teaching foreign languages to more children, as early as the age of four. It also aims to increase foreign language instruction in college and graduate school The hope is to bring more foreign language speakers into government service. Administration officials will ask for 114 million dollars in 2007. to start the program. They say too many American children learn only English. They say only 44 percent of American high school students take any foreign language. And 70 percent of those are learning Spanish.
Officials say money would be used to help foreign-language students pay for their education in exchange for future service. The plan also calls for sending more American students to other countries for part of their collage studies. And it calls for bringing more foreign language teaching assistants to the United States. Officials say the United States does not have enough foreign language teachers. Research shows that children have an easier time than adults learning languages. Yet less than 1/3 of American elementary schools teach languages other than English. And experts say most of these schools just teach the basics, not bow to speak a foreign language well.
What is the purpose of the plan proposed by President Bush?
Which of the following is NOT mentioned in the program?
选项
A、Sending more American students to other countries to study their languages.
B、Hiring more foreign language teaching assistants in American schools.
C、Starting earlier foreign language teaching in American elementary schools.
D、Investing more money in studying the teaching methods of foreign languages.
答案
D
解析
本题问“下面哪项内容是本讨划没有提及的?”短文谈到,The plan also calls for sending more American students to other countries for part of their college studies. And it calls for bridging more foreign language teaching assistants to the United States.也就是说,计划提及了向国外输送更多的美国大学生和向美国国内引进更多的外语助教,排除了[A]和[B];最后又提到,Research shows that children have an easier time than adults learning languages. Yet less than 1/30 of American elementary schools teach languages other than English.因此[C]在美国的小学开展早期的外语教育也被排除。但[D]的相关内容短文中没有捉到,据此可以确定[D]“在外语教学方法的研究上投入更多的财力”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jN37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Ifyouthinkgivingsomeonethecoldshoulderinflictspainonlyonthem,beware.Anewstudyshowsthatindividualswhodeliber
A、Shehadastronginterestindoingit.B、Shedidnotlikeready-madeclothes.C、Shecouldnotfindclothesofhersize.D、She
SinceAmericanidolstarTarynSouthernstartedcomposingmusicwithAIin2017,musiciansallovertheworldhavebegunwonderi
A)Whatmakesabusinessideagood?Haveyoueverthoughtyouhadagreatideaforabusinessbutdidn’tdoanythingaboutit,o
A、Itmustbesimpleenoughtounderstand.B、Itshouldbecreativeandunique.C、Itshouldbeshowninainconspicuousway.D、It
A、Theyshouldadapttotheneedofthepresentsociety.B、Theyshouldteachchildrentobeawareofsocialproblems.C、Theyshou
Televisionisanattractiveadvertisingmediuminthat______.ThechallengetoInternetadvertisersistocreateadsthatare__
WhatdoweknowaboutIcebergWaterfromthepassage?The"fancierbrands"(Line3,Paragraph5)refersto______.
Thepassagegivesageneraldescriptionofancientclimatehistory.Scientistsbelievethatthethingspeopledothatsend____
A、Onedollar.B、25cents.C、Twodollars.D、20cents.C本题问“迄今分止给这位男士每英里压注最多的是多少钱?”男士说“当然,我的朋友都不是大手大脚的人,现在我得到的最多的压注是每英里25美分”。也就是说,
随机试题
改变连接方式以后的正余弦旋转变压器,其转角范围可达()。
过坐标原点且与平面2x—y+z+1=0平行的平面方程为__________.
国务院专利行政主管部门收到发明专利申请后,经初步审查认为符合《专利法》要求的,自申请日起满()个月,即行公布。
甲公司出口某商品,对外报价每箱600美元FOBSHANGHAI,后国外进口商乙公司要求改报CIFNEWYORK。假设运费每箱50美元,保险费率0.6%,则甲公司应报价多少美元?
对音像制品编辑人员来说,策划选题时要注意()。
根据艾宾浩斯遗忘曲线,为了提高学习效果,学生应该()
①于是,在世俗财富的包围之中,出于安放心灵的愿望②追求低碳生活渐渐成为一种时尚③物质丰富了,人们开始追求内心的幸福感④而对于放眼社会发展大局的管理者而言⑤这种来自于每个人的时尚诉求,极具鲜明的个性特征⑥倡导低碳生活就不再限于对时尚的追求,而是一种
不同的社会历史时期和不同的文化背景下,教育制度就不同,这说明教育制度具有()
Hekepta______holdonherhandashehelpedheroverthefence.
Wouldyoubehappierifyouspentmoretimediscussingthestateoftheworldandthemeaningoflife—andlesstimetalkingabou
最新回复
(
0
)