首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To swim across the English Channel takes at least nine hours. It’s a hard work and it makes you short of breath. To fly over the
To swim across the English Channel takes at least nine hours. It’s a hard work and it makes you short of breath. To fly over the
admin
2014-08-25
61
问题
To swim across the English Channel takes at least nine hours. It’s a hard work and it makes you short of breath. To fly over the Channel takes only twenty minutes (as long as you’re not held up at the airport), but it’s an expensive way to travel. You can travel by hovercraft if you don’t mind the noise, and that takes forty minutes. Otherwise you can go by boat, if you forget your sea-sickness ills. All these means of transport have their problems and the weary (不耐烦的)traveler often dreams of being able to drive to France in his own car. "Not possible", you say. Well, wait a minute. People are once again considering the idea of a Channel tunnel or bridge.
This time, the Greater London Council is looking into the possibility of building a Channel link straight to London. (79) A bridge would cost far more than a tunnel, but you would be able to go by rail or by car on a bridge, whereas a tunnel would provide a rail link only.
Why is this idea being discussed again? Is Britain becoming more conscious of the need for links with Europe as a result of joining the EEC(欧共体)? Well, perhaps. The main reason, though, is that a tunnel or bridge would reach the twenty square kilometers of London’s disused dockland(船坞地). A link from London to the continent would stimulate trade and re-vitalize(使…重新有活力) the port, and would make London a main trading center in Europe. (80) With a link over the Channel, you could buy your fish and chips in England, and be able to eat them in France while they were still warm!
Which of the following statements is TRUE?
选项
A、Swimming across the Channel takes less than four hours.
B、The idea of a Channel tunnel or bridge is a very new one
C、It is considered to be more difficult to swim across the channel than any other means.
D、A tunnel or bridge would only reach as far as the coast.
答案
C
解析
推理判断题。可用排除法。开篇第一句已清楚地说明游过英吉利海峡至少要九小时,所以A说少于四小时是不对的;第一段最后一句中有一个非常重要的词,就是again。既然是again就说明建隧道、修大桥已不是新想法了,B也随之被淘汰;根据文章第二段第一句,隧道可直达伦敦,不只到海岸线,D也排除了。而C是正确的,游过去当然要比坐船、乘飞机困难多了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jNxO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Unfortunately,inmanypartsoftheworld,manhasnotrealizedthatthethirdoftheseservicesisthemostimportant.(76)In
Televisionbroadcastsare【C1】______toanareathatiswithinthe【C2】______ofthesendingstationoritsrelay(中转站).【C3】___
Manypeoplehavedifficultyinstudyingmathematics.Sometimestheirdifficultystemsfromthepsychologicalideathattheyare
WhatdowemeanbyaperfectEnglishpronunciation?Inone【C1】______thereareasmanydifferentkindsofEnglishasthereare
It’sinterestingthatthearrivalofsnowhastheeffectonpeopleindifferentcountries.Forsomecountriesitisanimportant
AccordingtoanArabicstory,coffeewasdiscoveredwhenamannamedKaldino-ticedthathisgoatswereattractedtotheredfru
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather-—wassomethingthathappenedonlyinAfrica,theyknowbetterno
众所周知,我们的许多问题是由于没能交流思想而造成的,
只有用这种方法,你才可以解决这个问题。
Helookedthroughthepagesofadvertisementstofindjobs______tocollegestudentsduringthesummerholidays.
随机试题
个体处于应激状态时,表现出心率加快、血压增高、呼吸加速、血糖升高和肌张力增强,这些生理反应说明活动增强的神经内分泌系统是
易引起二重感染的主要原因是
()对于沟通相当于图书馆对于()
二进制数111110011转换为相应的八进制数为()。
某公司当前的普通股股价为16元/股。每股筹资费用率为3%,其上年度支付的每股股利为2元,预计股利每年增长5%,今年的股利将于近期支付,则该公司保留盈余的资金成本是()。(2012年)
A:Youseemtohavealotofworktodoinyouroffice.You’vealwaysbeenworkingovertime.B:______
某网络中的路由器运行OSPF路由协议,题表是路由器R1维护的主要链路状态信息(LSI),题图是根据题表及R1的接口名构造出来的网络拓扑。请回答下列问题:当主机192.1.1.130向主机192.1.7.211发送一个TIL=64的IP分组时,R1通
在并行数据库中,最适合整表扫描操作的数据划分方法是【6】。
Afterwalkingforhalfanhour,sherealizedthatshe______inthewrongdirection.
Troubledbythepersistentlypoorgraduationratesofbasketballandfootballplayers,theNationalCollegiateAthleticAssociat
最新回复
(
0
)