首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Its sentences are beautifully written. B、It touches many aspects. C、It belongs to science fiction. D、It is a book about histor
A、Its sentences are beautifully written. B、It touches many aspects. C、It belongs to science fiction. D、It is a book about histor
admin
2022-08-21
50
问题
Solar Bones by Mike McCormack was named the winner of the Goldsmiths Prize 2016, which recognizes fiction "that breaks the mould. "
Published by Tramp Press, the novel follows the recollections of an engineer named Marcus Conway briefly returned from the dead.
McCormack is the third Irish writer to win since the prize began in 2013.
Chairman of judges, Professor Blake Morrison, said; " Set over a few hours in a single day, and told in the first-person voice of a middle-aged engineer, Mike McCormack’s Solar Bones transcends these seeming limits magnificently. Politics, family, art, marriage, health, civic duty and the environment are just a few of the themes it touches on, in a prose that’s lyrical yet firmly rooted. Its subject may be an ordinary working life but it is itself an extraordinary work. "
McCormack, 51, called on more publishers to take risks with experimental authors. "Readers are smart. They’re up for it, " he said.
"That was what the people at Tramp Press taught me. There are readers out there and they have been proved right. "
One review from the Internet goes like this: "Solar Bones captures in a single relentless sentence the life and death of this rural engineer, and his place in the globally interconnected 21st century. The book takes in local municipal failures and global financial collapse, the ordinary pleasures of family, ancient history and the latest headlines, the living and the dead. "
The prize was founded in 2013 by Goldsmiths, University of London, and is held in partnership with the New Statesman.
Last year’s winner was Beatlebone by Kevin Barry.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. Why did Solar Bones win the Goldsmiths Prize 2016?
13. What does Professor Blake Morrison say about Solar Bones?
14. How should the author of Solar Bones be defined?
15. What can we learn about Solar Bones from the Internet review the speaker mentioned?
选项
A、Its sentences are beautifully written.
B、It touches many aspects.
C、It belongs to science fiction.
D、It is a book about history.
答案
B
解析
短文中提到了网上的一条对Solar Bones的评论,评论说:这本书涉及地方政府的失败、全球金融的崩溃、家庭生活的平凡快乐、古代历史和最近的头条,还对生者与死者进行了描述。由此可知,这部小说包括了很多层面的内容,因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jOx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Europeancountriestendtosupporthavingnaps.B、Workingmenshouldhaveanapregularly.C、Adultsaremorelikelytodevelop
A、10:30PM.B、11:00PM.C、11:30PM.D、12:00PM.D男士说,餐馆周末的营业时间一直到午夜,即12:00pm。故答案是D。关键是分辨weekdays和weekend的不同营业时间,做笔记时要迅速和完整地记下细节,例如:w
A、Byteachingthemmoretest-takingskills.B、Bygivingthemmoresupervision.C、Byofferingthemcounselingcourses.D、Byassig
A、Hespentallthetimeonmakingit.B、Hemadeitatnightandsolditatday.C、Heputtheobjectsinsidethebox.D、Hecollec
A、$100milliondollars.B、$670milliondollars.C、$20billiondollars.D、$25billiondollars.C选项是金额,可猜测题目与购物的金额数有关。短文说,今年假期网上消费
A、Theywerefrightenedanddistressed.B、Theyswamawaywhenthespeakerwasturnedon.C、Theyswamclosertothespeakerwhent
A、Ajoblisting.B、Apersonalresume.C、Apermissionslip.D、Asalaryrequirement.B细节题。文中提醒学生咨询时besuretobringaresume(一定要带上
A、Onethird.B、Almosttwothirds.C、Morethantwothirds.D、Almosthalf.B录音提到,根据调查,63%的美国成年人没有8个小时的睡眠时间,这8个小时是健康身体、安全优良工作表现所需要的
A、Theonesthattriggermemoriesoropinions.B、Theonesthatmakeothersfeelsurprised.C、Theoneswhichyoucantalkalotab
A、Itworkswithuniversitiestooffermaster’sdegreesondataanalytics.B、Itcreatesaninternalprogramtotraintalentinda
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)