首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
It is only a shiny, yellow metal, but it is one of the most valuable metals on earth. Since the beginning of time, men have look
It is only a shiny, yellow metal, but it is one of the most valuable metals on earth. Since the beginning of time, men have look
admin
2012-06-02
63
问题
It is only a shiny, yellow metal, but it is one of the most valuable metals on earth. Since the beginning of time, men have looked for this extremely valuable item, gold.
Gold is soft and easy to form into different objects. If it gets wet, it does not rust like iron or other metals. Acids do not change it. One important reason that gold is so valuable is that it is scarce.
Due to its softness, gold must be combined with other metals to harden it and give it strength. By hardening gold, people can then make coins and jewelry with it. Metals commonly mixed with gold are nickel, platinum, and copper. Gold jewelry bears a number and the letter K. The K means karat(carat), which is a measure of the amount of pure gold in the jewelry. Pure gold is 24K. Therefore, a necklace which is 14K is fourteen parts gold and ten parts other metal.
Many countries utilize gold for certain coins, but this practice is not as common now as it once was. The United States, for instance, stopped making gold coins in 1933.
In order to make it stronger, gold is often mixed with______.
选项
A、hard gold
B、coin and jewelry
C、acids
D、other metals
答案
D
解析
细节题。问题问为了提高其强度,黄金常常和什么融合。要注意提问中的make itstronger的意思就是文章中的give it strength,只不过变了个说法而已。明白这一点之后,我们就可到文章中去寻找give it strength了,答案肯定在它附近。找到第三节的第三句,答案就有了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jaGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Ifyoucannotattendthemeeting,pleasefindsomeoneto______foryou.
Inordertolearntobeone’strueself,itisnecessarytoobtainawideandextensiveknowledgeofwhathasbeensaidanddone
Inordertolearntobeone’strueself,itisnecessarytoobtainawideandextensiveknowledgeofwhathasbeensaidanddone
A、itsdetailedtravelinformationB、itsuniquebookingsystemC、itslongestbusinessflightsD、itsglobalservicenetworkD根据文章第
TheteacherrecommendedthatJack______mathorphysicsinsteadofEnglishbecausehewasquickatnumbers.
You’dbettertellmebeforehandif______gowithme.
InWashingtonD.C.,1600PennsylvaniaAvenueisaveryspecialaddress.ItistheaddressoftheWhiteHouse,thehomeofthe
Thesefarmersgotagoodharvestlastyear,sothey______abigsumofmoneyfornewfarmmachines.
Theenergywhichthesunradiatesgoesineverydirection,andonlyaminutepartofitfallsontheearth.Evenso,itreprese
______intheofficemadeamistake,andthefirmregrettedcausingthecustomerinconvenience.
随机试题
2009年12月,甲托乙购买化肥,给乙化肥款8000元。乙买完化肥后,剩余500元,于是就用其中的100元购买了有奖邮政明信片。后来,乙将买明信片一事告诉甲,甲想快到元旦了,孩子们会用得上,于是就收下了。甲的儿子(15岁)将其中一张送给朋友丙。2010年7
浮头式换热器具有能消除热应力、便于清洗和检修方便的特点。
社会知觉
鞣质具有的理化性质不包括
肢体能抬离床面但不能对抗阻力时的肌力程度是
女,40岁。大面积银汞合金充填,最近食物嵌塞,余牙正常,要求治疗。如果此牙为死髓牙。牙冠缺损3/4。牙根长大.根管治疗完善。牙槽骨高度基本正常。最佳的治疗方案为
呼吸过速是指呼吸频率超过
超过提示付款期限提示付款的,持票人开户银行不予受理,付款人不予付款。但持票人并不丧失对出票人的追索权,出票人仍应对持票人承担支付票款的责任。()
会计机构负责人、会计主管人员也应当持有会计从业资格证书。()
(2011年上海.A类.108)行政公文发文处理是行政机关日常必须做好的基础性工作,也是办公部门处理行政公文不可或缺的工作内容,发文处理的首要任务是对行政公文进行()。
最新回复
(
0
)