首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1791, George Washington picked the site of the nation’s capital—Washington,D.C.He also chose the spot where the President’s h
In 1791, George Washington picked the site of the nation’s capital—Washington,D.C.He also chose the spot where the President’s h
admin
2020-12-02
45
问题
In 1791, George Washington picked the site of the nation’s capital—Washington,D.C.He also chose the spot where the President’s house would be built.The "Father of the Country" never saw the completed building, though.When he died in 1799, the walls and roof were just about finished.President John Adams and his wife, Abigail, were the first to live there.
The Adamses arrived in Washington,D.C., in November of 1800.Stunned by what they saw, they tried to remain calm.Mud and nibble covered the grounds of their new home.A bridge of planks led from the roadway to the front door.All around the mansion stood the workers’ shacks.Washington was a village of some 40 houses, not the big city we know today.
At least the President’s house was finished on the outside.Inside, everything was incomplete.Many of the walls had not been plastered.The central staircase was unfinished.The floors were rough boards.There was no indoor bathroom.The furniture was inadequate, too.There wasn’t nearly enough, and in the huge rooms the furniture looked like dollhouse furniture.
Congress thought it had spent enough on the mansion.Abigail felt that much had been left undone.She complained that there were no lamps or mirrors.Compared with her cozy home in Boston, Massachusetts, this was cold and damp, and the firewood supply was insufficient to keep her 13 fireplaces burning and her rooms warm.To dry laundry, the first lady had to string up a clothesline in the huge East Room.
In private, Abigail Adams complained about the living arrangements.In public, however, she praised the location of the house.After all, the huge building was the center of a new city springing up in the wilderness.With a sparkling new coat of white paint, "the white house" shone like a gem even against the drabbest surroundings.Built on a rise, it had sweeping views of hills, forests, and the Potomac River.Indeed, it seemed to hover above the earth rather than being sunk, as it actually was, into the side of a hill.
Abigail Adams was a smart woman.She realized the White House—as it is now called—would have a great future.She knew that her present living conditions would soon change for the better."This house," she wrote to a relative, "is built for ages to come."
Where did Abigail live before she came to the new mansion?
选项
答案
She lived in Boston, Massachusetts.
解析
文章第四段第四句提到,阿比盖尔之前住在马萨诸塞州波士顿舒适的家。由此可知本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jajK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A.tragedyB.actuallyC.preparedD.informE.visibleF.remindG.mealsH.
A.completeB.useC.requiredD.proceduresE.permittedF.qualityG.considered
A.variesB.generalC.meaningD.situationE.possibilityF.modelG.acquireH
A.unpaidB.obviousC.differedD.linkE.disproportionatelyF.whetherG.explanations
(1)Althoughsomeshoppingmallsareinneedofrecyclingormajorremodeling,thevastmajority—82percent—aredoingquitewell,
(1)Ittookmeadecadetorealizethattheworldhasnoshortageoffashiondesignerswhoarecapableofmakingtrendy,elegant
Hello,everybody.Thankyouverymuchforinvitingmehere.It’sverypleasanttohaveachancetotalktoyouaboutsomethingt
A、Hesubscribestothenewspaper.B、Hebuysthenewspapereveryday.C、Hekeepsbuyingthesamenewspapereveryday.D、Heoften
A、Vegetables.B、Chicken.C、Fruit.D、Nothing.D由原文可知,女士上次乘飞机时忘记点素食餐,飞机上为她提供了鸡肉,但是她并没有吃,只是摆在了面前。由此可知,上一次乘飞机时她什么都没吃,故答案为D。
Whichlettercomesnextinthisseriesofletters?BACBDCEDF?
随机试题
当今人们在茶饮中强调精神方面,特别是联系道德、修养层面,多引用()一词。
正畸力仅加在牙上,却能影响整个牙周组织,外力去除后,牙又可以在新的位置上恢复正常的形态、结构与功能以及相互关系,这是由于
幻觉是指
外用善拔毒止痒,敛疮生肌的药物是()。
征收集体土地实行国务院和省级人民政府两级审批制度。在以下情形中,应由国务院批准的情形有()。A.征收基本农田5亩B.征收基本农田以外的耕地45hm2C.征收园地600亩D.征收集体建设用地45hm2E.征收未利用土地50hm2
下列变压器中,属于特种变压器的是()。
物品的预设用途为用户提供了该如何操作的线索,比如平板是用来推的,旋钮是用来转的。如果物品的预设用途在设计中得到__________体现,用户一看便知如何操作,无须借助任何的图解、标志和说明。如果简单物品也需要用图解、标志和说明书来_____________
药物:胶囊
Directions:Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence6-10,withawordorphrasefromthelistbelow.Foreach
Motorcyclistsshouldwearhelmetstoshieldthemfrominjury.
最新回复
(
0
)