首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
You’ve finally finished the book your co-worker recommended, so what to read next? If it is 5 a.m., chances are that you’re reac
You’ve finally finished the book your co-worker recommended, so what to read next? If it is 5 a.m., chances are that you’re reac
admin
2018-07-10
33
问题
You’ve finally finished the book your co-worker recommended, so what to read next? If it is 5 a.m., chances are that you’re reaching for a romance novel—especially if you’re in Texas or Georgia. By early morning, thrillers might start to look more appealing.
These are some of the insights from Scribd Inc. and Oyster, two startups that offer unlimited e-book rentals for a monthly subscription fee. Scribd, Oyster and Entitle Books—which just launched in December—are tracking reader behavior in hopes of figuring out recommendations of exactly what you’ll want to pick up next.
Subscription services are popular because they "reduce the emotional burden" of purchasing, says Julie Haddon, Scribd vice president of marketing. Buying a book creates pressure to finish and get your money’s worth, she adds. In addition, people might try to save money by buying a cheaper book instead of the one they really want.
An all-access subscription "lowers the activation energy for reading," says Oyster CEO Eric Stromberg. Reading often has a high "activation energy" because there’s a time gap between wanting to read a book and then actually getting your hands on it, he says. "When you can order a book and instantly get it on your tablet, you can hear about the book and then read it right there," says Willem van Lancker, Oyster’s chief product officer.
"From the publishing perspective, the biggest problem is how to get people to care about a new book," says Otis Chandler, CEO of Goodreads, a site where people share what they’re reading and post recommendations. Goodreads, which was acquired by Amazon in March, uses an algorithm that recommends books that users with similar taste have enjoyed.
Oyster and Scribd ask readers to rate books, what they call an "active signal." They also track "passive signals," such as the percentage of a book that a reader finishes and the click rate, or how many people who are shown a book click through to learn more. The companies use that information among other factors to recommend books. Active signals represent what we wish we read, while passive signals are more honest, says Jared Friedman, Scribd chief technology officer. A lot of people give a 5-star rating to "The Great Gatsby," while they read greedily, but don’t necessarily rate, thrillers like "The Da Vinci Code," for example.
Personalized recommendations drive 10 times more browsing traffic than lists based on themes such as "globe-trotting memoirs" or "bad role models" that copy racks at the front of bookstores, Scribd’s Mr. Friedman says. The company is interested in combining algorithms with lists to create a list of best sellers that someone would, based on past reading behavior, find interesting. Another possible approach is to suggest different books or genres depending on time of day to take advantage of what the company knows about time-based preferences.
These services, of course, compete with the library. But libraries have had limited e-book offerings and there are often waits for the books. While libraries’ budget for e-books has been growing, licensing restrictions mean that popular titles often aren’t available, says Laura Girmscheid, research manager for the trade publication Library Journal. This, combined with holds on e-books, is the largest hurdle preventing people from using library e-books more. "It’s just not convenient for instant access," Ms. Girmscheid says.
选项
答案
C
解析
第三段提到了Julie Haddon的几个观点,其中最后一句提到了他认为人们在买纸质书时,会为了省钱而买较便宜的书,而非实际所需要的书。C项所述与此相符,故为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jf6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Despitehelpingtorecordevents,photoscoulddamageourmemories.Researchersfoundpeoplewhotakepictureshave【C1】______rem
Despitehelpingtorecordevents,photoscoulddamageourmemories.Researchersfoundpeoplewhotakepictureshave【C1】______rem
Despitehelpingtorecordevents,photoscoulddamageourmemories.Researchersfoundpeoplewhotakepictureshave【C1】______rem
Rememberbooks?Theywerethosepiecesofpaperwithwordsprintedonthem【C1】______inbetweentwo,sometimes,【C2】______covers.
Rememberbooks?Theywerethosepiecesofpaperwithwordsprintedonthem【C1】______inbetweentwo,sometimes,【C2】______covers.
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwanttorecruitstaffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlypr
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwanttorecruitstaffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlypr
InternetdatashowsthatAmericanyoungeradultshavebecometheprimarygroupmadaboutalteringtheirpersonalappearance.Onc
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributetosocietyratherthanbeafinancialburden,accordi
随机试题
器官移植前,需做的特殊检查是
治疗破伤风时,注射大量TAT的目的是()。
氨茶碱与碳酸氢钠伍用属于葡萄柚汁升高地平类药物水平属于
美术创作原则“外师造化、中得心源”是()提出的。
人口密度是单位面积土地上居住的人口数,它是表示世界各地人口的密集程度的指标。但人口密度只反映人口与土地面积的一般数量关系,不能体现单位面积土地上的人口成分,也不能体现人口与实际供养他的土地面积的关系。为了弥补这些缺陷,出现了一些新的补充性密度指标,如生理密
及时纠偏,_________纠错,不仅体现一个社会的集体智慧,也是一个国家理性力量的表现。就像当初,如能认识到人口问题的严重性,今天解决人口超负荷的难度就会低得多。因此,从及时纠错的现代理性角度看,适度容忍不同声音是相当必要的,多元价值的重要意义之一便是达
机械学习与有意义学习划分的主要依据是()。
人们在一定条件下的认识是有限的,有待于从广度、深度和进程上拓展,这是属于()
ReadthefollowingarticleaboutGrasmere,asmallBritishcompanythatmanufacturessteelcomponents,andthequestionsonthe
ForalmostsixyearsLyleCraker,aresearcherwhostudiesmedicinalplantsattheUniversityofMassachusetts,hasbeentrying
最新回复
(
0
)