首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Some years ago the captain of a ship was very interested in medicine. He always took medicine books to sea and liked to talk abo
Some years ago the captain of a ship was very interested in medicine. He always took medicine books to sea and liked to talk abo
admin
2007-12-30
70
问题
Some years ago the captain of a ship was very interested in medicine. He always took medicine books to sea and liked to talk about different diseases.
One day a lazy sailor on his ship pretended to be ill. He lay on his bunk(铺) and groaned as if he were very sick. The captain came to see him and was very pleased to have a patient to look after. He told the man to rest for a few days and made the other sailors do his work. Three days later another sailor pretended that he had something wrong with his chest. Once more the captain looked in his medical books and told the "sick" man to have a rest.
The other sailors were very angry because they had more work to do. The patients had the best food and laughed at their friends when the captain was not looking. At last the mate (船长副手) decided to cure the "sick" men. He mixed up some soap, soot(烟灰) , glue(胶水) and other unpleasant things. Then he obtained permission from the captain to give his medicine to the "sick" men. When they tasted the medicine, they really did feel ill. It was so horrible that one of the patients jumped out of his bunk, ran up on deck and climbed the highest place on the ship. He did not want any more medicine.
The mate told both of the men that they must take the medicine every half an hour, night and day. This soon cured them. They both said they felt better and wanted to start work again. The captain realized that the men tried to deceive him so he made them work very hard for the rest of the voyage.
Which of the following best summarizes the passage?
选项
A、A Sudden Cure.
B、Two Patients.
C、Captain and Sailors.
D、A Difficult Voyage.
答案
A
解析
本文主要讲述的是:船长通过其特殊的“药”,“巧治”两个船员的“懒惰之病”的故事。所以归纳文章内容,选项A(突然治愈)意思符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jhLC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
设函数f(x)二阶可导,f(0)=4,且满足方程∫0xf(t)dt=x2+f’(x),求f(x).
About70millionAmericansaretryingtoloseweight.Thatisalmost1outofevery3peopleintheUnitedStates.Somepeopleg
American【B1】______aresimilartoothercities【B2】______theworld.Ineverycountry,citiesreflectthevaluesofthe【B3】___
Citytrafficjam—oneoftheleastwantedeffectsofthemotorvehicle—issomethingwithwhichwe’reallfamiliarandforwhichm
MostAmericansdon’tliketogetadvicefrommembersoftheirfamily.Whentheyneedadvice,theydon’tusually【61】peoplethey
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursethatheattendsgiveshimacre
Wegotupearlythismorningand【61】alongwalkafterbreakfast.Wewalkedthroughthebusiness【62】ofthecity.Thecity【63
Georgehadgreatdifficultyinswimmingacrossthelake,buthefinallysucceededonhisfourth______.
Whydowelaugh?Foryearsscientistshaveaskedthemselvesthisquestion.Nootheranimalslaughandsmile,onlyhumanbeings.
Manyastudent______goingtotakepartinCET—6nextmonth.
随机试题
患者,男性,50岁,右上6的远中边缘嵴缺损与右上7之间有食物嵌塞,最佳的修复方式为
A.引起急性呼吸道传染病B.引起主要表现为严重呕吐、腹泻的传染病C.引起经性接触引起的传染病D.引起常见的人畜共患疾病E.引起急慢性胃炎、消化性溃疡的主要原因)钩端螺旋体
砌体结构的受压承载力系数φ:
经济学认为,政府干预经济的理由在于()。
根据《建设工程施工合同(示范文本)》(GF—99—0201)规定,()签发后,承包人可按专用合同条款约定的人数和期限向监理人提交最终结清申请单,并提供相关证明材料。
下列关于横道图进度计划法说法中,错误的是()。
下列说法中,符合会计政策定义的是()。
关于国家出资企业董事、高级管理人员和监事的兼职限制,下列说法中,错误的是()。
在地陪的前期业务准备中,关于落实团队预订服务的规范操作程序包括哪些工作内容?
所谓环境资源商品化就是赋予自然以经济价值,并将环境纳入市场经济体系中,将环境转化成像其他商品那样也可以进行分析的产品。只要在经济改革中赋予环境适当的价值,环境就能得到更好的保护。这种观点认为,各种生态环境问题的出现,正是由于资源环境没有被视为商品,没有拿到
最新回复
(
0
)