首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following details about Hitchcock is INCORRECT?
Which of the following details about Hitchcock is INCORRECT?
admin
2016-03-05
61
问题
Which of the following details about Hitchcock is INCORRECT?
Alfred Hitchcock is one of the best-known film-makers, and because of his habit of making a quick appearances in each of his films ever since the 1930s, his face is easily recognized. Cinema audiences all over the world have come to connect the gentle-looking, overweight Englishman with some of the most mysterious and frightening films ever made.
Alfred Hitchcock was the son of an East London shopkeeper. He had a strict Catholic education and went to several strict schools. He was a quiet boy, an average student who kept himself to himself. When he left school at fourteen, he began to be trained as an engineer. He had always been an enthusiastic theatre lover and by sixteen he became interested in the cinema too. About this time he found he also had a talent for drawing, and he went to a course in drawing at London University—at first it was to help him in his job. But as young Hitchcock’s career developed, so did his interest in the arts and with his drawing talent came an interest in writing. His first written work was in The Henley, the magazine of his company. This led to another change in the direction of his career, as he found himself writing the advertising for the company. This was the first time Hitchcock had been asked to use his imagination, and for the first time he started to experiment with characters and stories.
选项
A、He is good-looking.
B、He is a moviemaker.
C、He is from England.
D、He looks very gentle.
答案
A
解析
细节题。短文提到Hitchcock是一个样子温和、体重超重的英国人,而没有说他长得漂不漂亮,所以A项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jiWK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Accordingtothepassage,whyarethechemicalsusedinagriculturesafe?
WhatdidJohnandhiswifelearnintheeveningclasses?
WhichofthefollowingisNOTthefactorthatdeterminesthedistancebetweenpeople?
Whendoestheconversationtakeplace?
WhereisJoan’sfamilygoingtospendsummer?
SharepricesontheStockExchangeplungedsharplyinthemorningbut_____slightlyintheafternoon.(2006-78)
Whichofthefollowingdeterminers(限定词)canbeplacedbeforebothsingularcountnounsandpluralcountnouns?(2012)
Foralongtime,newspapershavebeenthechiefmeansbywhichpeoplegetthemselves【C1】______.Thenewspapers,daily,evening,
Foralongtime,newspapershavebeenthechiefmeansbywhichpeoplegetthemselves【C1】______.Thenewspapers,daily,evening,
Foralongtime,newspapershavebeenthechiefmeansbywhichpeoplegetthemselves【C1】______.Thenewspapers,daily,evening,
随机试题
兴趣是个体力求认识某种事物或从事某项活动的心理倾向。张三喜欢打球,李四喜欢唱歌,王五喜欢读书……个体对什么感兴趣,差异很大。这就是心理学理论所说的兴趣的()
Don’tforgettoposttheletterforme,______?
A.HoldthelineB.flightnumberC.askaquestionD.ToNewYorkE.MayIhaveyounameF.reconfirmmyseatG.pleasechecki
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturersp
以下有机磷农药中毒时,氯解磷定疗效最好的是
下列低钾的临床表现中,错误的是
巴比妥类药物在体内的未解离率如下,显效最快的是
进度计划的跟踪检查与调整不包括( )。
自年度资产负债表日至财务报告报出日之间发生的下列事项中,属于非调整事项的有()。
材料一:本世纪初开始,我国广大社会成员公共需求的全面、快速增长同公共产品的短缺、基本公共服务不到位的问题成为日益突出的阶段性矛盾。第一,城乡基本公共服务的过大差距形成城乡协调发展的巨大压力。第二,地区间基本公共服务的过大差距形成区域协调发展的巨大压力。第三
最新回复
(
0
)