首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Katherine walked into a newspaper office, and demanded to see the editor. Fortunately, the editor was passing the inquiry office
Katherine walked into a newspaper office, and demanded to see the editor. Fortunately, the editor was passing the inquiry office
admin
2017-09-04
26
问题
Katherine walked into a newspaper office, and demanded to see the editor. Fortunately, the editor was passing the inquiry office when she asked for him. Seeing she was a girl of school age, he thought it might offer him an amusing five minutes between interviews.
Katherine was very rude to him when he told her they didn’t accept schoolgirls. She said she was surprised that the editor of a great London newspaper did not know how to behave like a gentleman. The editor sat back in his chair and laughed heartily. He had never been spoken to like that in his life. He rather liked it for its novelty. After some further conversation, in which Katherine attempted to persuade him that she could do anything he wanted, from writing a leading article to a serial story, she said: "I am not going to leave this room until you put me on the staff!"
Then the editor had to speak to her rather seriously, and told her what a great London newspaper meant to a. girl and how utterly ignorant she was of everything that would make her useful as a journalist. Upon this Katherine burst into tears, and the editor, who had dismissed many men in the course of his career, walked up and down the room wondering what he could do for this extraordinary young girl whose tearful eyes were so full of disappointment.
"Look here," he said, "if you come to me in two years’ time, with a knowledge of shorthand, and if you promise not to shed tears on my blotting-paper, I will give you something to do."
"Really? If you don’t mind, I’ll have it in black and white," said the girl.
The editor was startled. He began to think that this young girl was not so young as she looked. He drafted out an agreement for her on the lines laid down with a great deal of solemnity (严肃) which he found quite amusing, for he was confident that the young girl might quite as well change her mind or would be engaged to a nice boy long before the agreement took effect.
The editor walked up and down the room, because he was________.
选项
A、rather angry with her
B、afraid other people would hear her crying
C、not sure whether he should dismiss her or not
D、trying to make a decision
答案
D
解析
第三段最后一句讲到“…walked up and down the room wondering what he could do for this extraordinary young girl whose tearful eyes were so full of disappointment.”此题要读出wondering后面的意思,即作者思考着如何做出一个决定来给予这个女孩一个交代。因此选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jqiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Anewkindofradarhasbeendevelopedforspaceshiptravelers.Aworkinglaboratorymodelofanewsystemofradarthatmakesu
Inmostcultures,whenyoumeetacquaintancesforthefirsttimeduringaday,itisnormaltogreetthem.Themainpurposeoft
Inmostcultures,whenyoumeetacquaintancesforthefirsttimeduringaday,itisnormaltogreetthem.Themainpurposeoft
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeand/orfall.Itmakesuswonder...ifscientistscansendamantothemoon,whyca
IntheUnitedStates,itisimportanttobeontime,orpunctual,foranappointment,aclass,etc.However,thismaynotbetr
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’s【21】,shesaidshewould
Tousitseemssonaturaltoputupanumbrellatokeepthewateroffwhenitrains.Butactuallytheumbrellawasnotinvented
Mostyoungpeopleenjoyphysicalactivities,walking,cycling,football,ormountaineering.Thesewhohaveapassion【21】clim
FrankLloydWrightprobablyisthegreatestarchitectthattheUnitedStateshaseverproduced.Hewasvery【21】andhadanatural
随机试题
请根据下图所示网络结构回答下列问题。如果该网络内服务器群的IP地址为192.168.64.15—192.168.64.33,并且采用一种设备能够对服务器提供如下保护措施:发送到服务器群的数据包将被进行过滤检测,如果检测到恶意数据包时,系统发出警报并阻
[*]
弯沉代表值大于设计验收的弯沉值时,相应分项工程为不合格。()
对建筑地基进行换填垫层法施工,正确的是()。
TBM施工方法的优点有()。
水泥混凝土拌和物的和易性包括()。
下列人力资源供需平衡方法中,速度快、员工受伤程度高的是()。
关于货币均衡水平的说法,正确的是()。
在理发店的以下各项活动中,属于外部后勤的是()。
评价中心技术主要包括()
最新回复
(
0
)