首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(复旦大学2011年试题) A considerable amount of medical research is aimed at identifying risk factors for disease. The rationale behi
(复旦大学2011年试题) A considerable amount of medical research is aimed at identifying risk factors for disease. The rationale behi
admin
2013-12-23
56
问题
(复旦大学2011年试题)
A considerable amount of medical research is aimed at identifying risk factors for disease. The rationale behind this work is that where people are informed of their risk, they will happily change their behavior to lower that risk.【1】this is certainly a reasonable assumption, it turns out that things are not quite that simple and straightforward. First of all, health is not necessarily a top priority in everyone’s life and, for these people, changing behavior in the interests of health may interfere【2】other, more important matters. Second, the benefits to be derived【3】such changes rarely are immediate or obvious. Usually, improvements in health take place over long periods of time and are quite subtle.【4】, we are all so bombarded with information about the thousands of health hazards to which we are exposed【5】most of us "time out" much of this information. This latter issue is compounded by the fact that much of new information to which we are exposed through the media is exaggerated and, as often as not, is contradicted later by even "newer" information. For these and other reasons, simply knowing about a risk does not necessarily ensure that people will take appropriate steps to【6】it.
【7】when people want to change their behavior, this is not easy to do. For example, the overwhelming majority of smokers in this country want to quit, but【8】great effort very few are able to do so. Most smokers acknowledge, at some level, that health hazards are associated with smoking and most wish that there were a simple and painless way to stop.【9】, the number of people who want to lose weight is very large, but few of these people are able to do it and even【10】are able to maintain such weight losses.
【9】
选项
答案
Similarly
解析
因为此处提到的减肥和上文中所讲的戒烟是两种相似的情形,故空格所在句句意为:同理,想要减肥的人数很多,但是很少有人做到。空格处表转折,因此Similarly为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jrhO777K
0
考博英语
相关试题推荐
ItisageneralbeliefinAmericansocietythatAsianorAsian-Americanparentsareabletoinstillintotheirchildrenamuchg
ThepoliticalcrisisinUkraine,whereoppositionprotestersareburningcampfiresandsettinguptentsinthecenterofKiev,is
Twotechniqueshaverecentlybeendevelopedtosimplifyresearchandreducethenumberofnonhumanprimatesneededinstudiesof
Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossiblecoursesofactionopentohim:hecangivetheinventiontothewhole
Thechangeinthetreatmentofhischaractersisasignificant______toShakespeare’sgrowthasadramatist.
Birdwingshaveamuchmorecomplexjobtodothanthewingsofanairplane,forinadditiontosupportingthebirdtheymustac
Becauseofitsintimacy,radioisusuallymorethanjustamedium;itis______.
Becauseofthemassiveoilspillageinthegulf,boththeplantandanimallivesintheareaarein______.
Eventoday,whenairandroadtravelhasmadeAfricasoreadilyaccessibletoEuropeansandAmericans,thereareinnumerableaspe
Madonnaseemslikeapersonusedtogettingherownway.SothepopstarmusthavebeendismayedwhenacourtinMalawirefused
随机试题
试述中国由新民主主义向社会主义转变是历史的必然。
游离醌类多具有()
下列描述不正确的是
对第三代头孢菌素特点的叙述,哪项是错误的
对于高程放样中误差要求不大于±10mm的部位,应采用()。
为形成各类报表和报告,应当建立包括()的工作流程。
毛泽东在《矛盾论》中指出:矛盾问题的精髓是()。
材料一说市场经济只存在于资本主义社会。只有资本主义的市场经济,这肯定是不正确的。社会主义为什么不可以搞市场经济,这个不能说是资本主义。我们是计划经济为主,也结合市场经济,但这是社会主义的市场经济。虽然方法上基本上和资本主义社会的相似,但也有不同。
关于韦伯定律,下列说法正确的是()。
WhatprogresshasAfricancountriesmadeintermsofbusinessreform?Thereductionofthe______canleadtogreatereconomic
最新回复
(
0
)