首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Finding new employees who will fit the needs of the company is not always easy. First, the company must think carefully about th
Finding new employees who will fit the needs of the company is not always easy. First, the company must think carefully about th
admin
2009-06-28
39
问题
Finding new employees who will fit the needs of the company is not always easy. First, the company must think carefully about the tasks involved in each job to be filled and about the skills, abilities, and knowledge a person must have in order to carry out those tasks successfully.
Second. it has to find people who meet these requirements. One of the most common ways to find employees for these positions is to look within the organization. Is anyone currently in the organization who could do the job?
If no one within the firm is qualified, look outside the organization. Some of the most common sources of new employees are high schools, junior colleges, four-year colleges, and universities. Firms also use newspapers to help locate job applicants.
The article is about hiring (46) for companies. There are some requirements for candidates, such as the skills, abilities, (47) . In order to find qualified applicants, a company can look both (48) and outside its organization. Some of common outside sources are (49) four-year colleges, and universities. Companies also use newspaper Ads. to (50) .
选项
答案
inside
解析
本题为细节题。答案可在第2段第2句“One of the most common ways to find employees for these positions is to look within the organization.”中找到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jsuK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Mr.Smithhadanunusual________:hewasfirstanofficeclerk,thenasailor,andendedupasaschoolteacher.
Cindy’sparentsgivehereverythingsheasksfor,andasaresult,she’sverymuch_____.
Ourteachertoldusthattheearth_____fromwesttoeast.
(Paragraph8,Passage2)Theyencouragethecustomertoreturntotheretailerbygivingthemdiscountsbasedonthespendingfro
(Paragraph2,Passage1)Alloftheseactivitiescanbedonefromthecomfortofyourhomeorlaptop:anytime,anyplace.
A、Thefirstteacher.B、Thesecondteacher.C、Thelastteacher.D、Thenextteacher.A短文最后一段中女士说:“……我在这里期间已经有五个来了又走了,一个比一个糟糕。”说明第一
A、Atahotel.B、Atanoffice.C、Athome.D、Atarestaurant.D女士说:“我想看看你们的馅饼菜单,这是我来这里用餐的主要原因。”“pie”和“menu”两个词清楚地点明了对话发生的地点。
Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’vealreadyheardaboutthiscourse.Youmayknowthatlasttermabo
A、Intheoffice.B、Atthetrainstation.C、Attheairport.D、Inthemeetingroom.C
A、6.B、17.C、20.D、28.B短文中提到,甲壳虫乐队的28首歌曲被列入每周热门唱片排行榜前20位,其中有17首曾位居排行榜第一名。
随机试题
不能促进乳汁分泌的是
A.自发性、阵发性痛、有夜间痛B.遇冷、热、酸、甜酸痛,无自发痛C.一过性、刀割样剧痛,无夜间痛D.冷刺激可使疼痛缓解,热刺激加重E.持续性痛牙本质龋疼痛的特点为
足少阴肾经的络穴是
蜡封法适用于测定吸水率小于2%的沥青混合料试件的毛体积密度。()
乙公司与丙公司交易时以汇票支付。丙公司见汇票出票人为甲公司,遂要求乙公司提供担保,乙公司请丁公司为该汇票作保证,丁公司在汇票背书栏签注“若甲公司出票真实,本公司愿意保证”。后经了解甲公司实际并不存在。根据票据法律制度的规定,下列表述中,正确的是()
在一次考古发掘中,考古人员在一座唐代古墓中发现多片先秦时期的夔文(音kui,一种变体的龙文)陶片。对此,专家解释说,由于雨水冲刷等原因,这些先秦时期的陶片后来被冲至唐代的墓穴中。以下哪项如果为真,最能质疑上述专家的观点?()
中国同迅速上涨的房价做斗争已经很久了,但其中令人不快的真相是:买得起房的中国人越来越少,尤其在大城市。如果以可支配收入来衡量,北京的房价超过了英国和日本。今年9月,中国的房价同比上涨近9%,涨幅创3年来新高,中国通过限购第二套房等措施来给市场降温
"<title style="italic">science</title>"是XML中一个元素的定义,其中元素的内容是______。
Jimmywas______paintingwhenhewasfive.WhydidsomebodyaskJimmyoneday?
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusclesdevelopwiththe【C1】______ofadequatenutritious
最新回复
(
0
)