首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The cold and rainy weather in Paris has not stopped Joe Schaeffer,an American tourist from Milwaukee,Wisconsin, from visiting th
The cold and rainy weather in Paris has not stopped Joe Schaeffer,an American tourist from Milwaukee,Wisconsin, from visiting th
admin
2015-09-26
65
问题
The cold and rainy weather in Paris has not stopped Joe Schaeffer,an American tourist from Milwaukee,Wisconsin, from visiting the City of Lights with his family of four. Nor have the city’s expensive prices—all the higher because of the huge drop in value of the American dollar compared to the European euro."We were coming anyway,not matter the price. We might not stay as long. We might eat cheese sandwiches,"he said.
At Notre Dame Cathedral a few blocks away, Linda Surma from Detroit, Michigan says she is also shocked by high prices in Paris these days. But Surma does not regret deciding to come to Paris,and has no plans to trim tourist attractions from her itinerary because of the expense—even if she might not buy souvenirs.
Paul Roll is managing director of the Paris Convention and Visitors Office. He says American tourists in Paris—who numbered about 1.5 million last year—tend to cut expenses when the dollar is weak,rather than cancel their trip.
"We have no statistics on the subject,but we have seen over the years that when it gets more expensive to go to Europe, they downgrade the type of services they buy. Instead of going to a luxury hotel,they will go to a four-star hotel. Instead of going to a magnificent restaurant,they will go to something that has less stars on the Michelin(restaurant guide). "
But recently a number of Americans have been staying away from Paris altogether—and from Europe as a whole—as the dollar reaches record lows against the euro. Right now,it is nearly a $ 1.60 against the European currency—a few years ago,the two currencies were about equal. Paris, has weathered a decline in tourism before—notably in 2003,when trans-Atlantic differences over the Iraq War were at a high. At the time,the French tourist office launched a campaign to woo back Americans,hiring American actor and director Woody Allen for a promotional clip titled:"Let’s Fall in Love Again. "Roll says the Paris tourism bureau has no immediate plans for a new charm offensive, although some Paris hotels are offering fixed euro-to-dollar rates.
In Paris,Americans who are paid in dollars are also hurting. That includes Eleanor Beardsley,the correspondent for National Public Radio,the American public radio channel. "It is getting so bad I do not even look at the exchange rate every day. I do not go shopping anymore for clothes,"she said. "It is just depressing. Every time you look at your bank statement online—I might withdraw 300(euros),that is $500. It is just completely depressing and I do not see any end in sight. "
But American companies operating in Paris have been less affected by the dollar’s decline, according to Oliver Griffith, managing director of the American Chamber of Commerce. Many of them hire Europeans,not Americans,who are paid in euros—not dollars. "American companies that invest in France have not declined that drastically,"he explained. "Because a lot of the companies are multinational. They have assets in dollars, euros, all over the place. They get some inputs in euro-denominated countries,others in dollar-denominated countries."
Others are profiting from the slump. Griffith says French investment in the United States has climbed sharply during the past two years—and America exporters are eyeing new opportunities furnished by a cheaper dollar.
Which of the following could NOT get benefit from the devaluation of U. S. dollar?
选项
A、Foreign visitors in the U.S.
B、Foreign investors.
C、Exporters of America.
D、American visitors to other countries.
答案
D
解析
推理题。文章大部分篇幅都阐述了美元贬值造成的负面影响,在第七、八段谈到了正面影响。根据文中内容,由于美元贬值,美国国内的French investment迅速攀升,America exporters也得到了新的发展机遇。因此[B]、[C]两项都是美元贬值的受益者。文中提到,到欧洲旅游的美国游客是受损失的,由此可推断,[A]“到美国旅游的欧洲游客”则是受益的,可排除,故选[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jvXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Therelationshipbetweenthehomeandmarketeconomieshasgonethroughtwodistinctstages.Earlyindustrializationbeganthep
What’stherelationshipbetweenthetwospeakers?
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolvedaroundtheearth.An【C1】______7%did
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolvedaroundtheearth.An【C1】______7%did
Deficit,Debt,andEntitlementsWellit’sthegroupofpeoplebornbetween1961and1981.Itseemswehavecometobecall
AnnaDouglaswas72yearsoldwhenshestartedwritinghernewspapercolumn.Shehadbeenthedirectorofaschoolandacampbe
Mercifully,IwasabletocompleteallIhadtodowithinafewdays.Theunderlinedpartmeans______.
AntonioSanzmightaswellhavewonthelottery.In1965,whenthesmall,curly-hairedSpaniardwas10,anAmericanprofessoras
Itwassurprisingthatthehotelthatlookedrathershabbyoutsidewasluxuriouslyand______furnishedinside.
随机试题
体循环的循环途径为
男,重体力劳动工人,腰腿痛,向左下肢放射,咳嗽,喷嚏时加重1个月。检查腰部活动明显受限,并向左倾斜,直腿抬高试验阳性。病程中无低热盗汗、消瘦症状。为明确诊断,最有意义的检查是
在香港联合证券交易所接纳的任何条件的规定下,上市文件所述发售期间及公开接受认购期间的截止日期可更改或延长。()
根据我国法律规定,私人收藏的文物一律禁止出境。()
社会工作行政是将社会政策转变为( )的过程。
下列关于诸子百家的代表人物,阐述错误的是()。
贾某,17岁,甲公司职工,因对领班管理行为不满,在公司生产的饮料中投入毒物,造成重大损害。下列说法正确的是()。
甲与乙婚后购买一套房屋,产权证载明所有权人为乙。后双方协议离婚,约定房屋赠与女儿,甲可以居住房屋至女儿满18岁,但未办理房屋所有权转移登记。不久,乙与丙签订抵押借款协议,将房屋抵押给丙,2011年10月8日丙取得房产局发放的房屋他项权利证书。2012年11
下列程序的运行结果是()。#include<stdio.h>voidsub(int*s,int*y){staticintm=4:*y=s[m];m--;}voidmain(){
RowenaandBillyWrangleraremodelhighschoolstudents.Theystudyhardanddoextremelywellonachievementtests.Andnexty
最新回复
(
0
)